تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 68

نام تاپيک: اتصال به تلویزیون جهانی و اینترنت تی وی در LED های Samsung

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    ما تازه تلویزیون گرفتیم. کلاً الان نمی دونم باید برای اتصال به اینترنتش چیکار کنم
    شما بگید
    وایرلس می خواد مودم میخواد چی میخواد آخه؟
    خواهشا جواب این بنده درماندرو بدید
    دوست عزیز
    اول قبل از طرح سوال بگویید مدل تلویزیون تان بطور کامل چیست . دوم اینکه بسته به توان مندی تلویزیو نتان و همچنین کاربرد خودتان می توانید از مودم وایرلس و یا کابلی استفاده کنید. سوم اینکه آن چیزی های که در رابطه با اینترنت tv گفته شده آنچنان نیست که شما تصور می کنید در اینترنت tv یک تعداد اپلگیشنها و سرویسهای اینترنتی است که بعضی از آنها در ایران قابل دسترسی نیست واینکه با مرور گر آن به سایتهای که بلوک نشده اند می توانید دسترسی داشته باشید.وا لا غیر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    ما تازه تلویزیون گرفتیم. کلاً الان نمی دونم باید برای اتصال به اینترنتش چیکار کنم
    شما بگید
    وایرلس می خواد مودم میخواد چی میخواد آخه؟
    خواهشا جواب این بنده درماندرو بدید
    با سلام
    برای وصل کردن مودم وایرلس باید یک samsung wireless LAN adaptor که معمولا در خود مطعلقات تلویزیون هست و اگر نبود از نمایندگیهای سامسونگ می توانید تهیه کنید استفاده می شود وباقی تنظیمات آن که به سه روش انجام میشود را متوانید از قسمت منو - پشتیبانی - mnual - وسومین گزینه اتصال به شبکه استفاد کنید
    واینکه برای ایجاد حساب کاربری صفحه قبل را مطالعه کنید.
    Last edited by matinpour; 16-03-2013 at 13:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من چند روز پیش برای فعال کردن اینترنت TV به منوی مخفی رفتم به هوای اینکه ریست همه تنظیمات را به حالت اول بر می گردونه یک سری تغییرات دادم از جمله TYPE و FRONT COLOR حالا تصویر ترکیده و کاملا به هم ریخته حتی رفتم یک مدل مشابه هم پیدا کردم از منوی مخفیش عکس گرفتم و طبق اون تنظیم کردم و لی متاسفانه درست نشد.
    1- آیا راه حلی برای حل این مشکل دارید؟
    2- برای منوی مخفی نیز ریست کلی وجود داره؟
    مدل TV هست SAMSUN UA40ES6950 که همون UA40ES6200 هست
    ممنون می شم راهنمای کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان من تی وی سری 6 سام 6900دارم هرکار میکنم قسمت های مربوط به کشور فعال نمیشه چکار کنم ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تی وی سری 6 سام 6900دارم هرکار میکنم قسمت های مربوط به کشور فعال نمیشه چکار کنم ممنون
    دوست عزیز
    برای فعال کردن آن مطلب زیر را مطالعه کنید

. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.

2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:
    کد:

mute > 1 > 1 > 9 > OK
    منوی Hotel Mode ظاهر می شه.

3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.

4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:
    Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB

این کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.

5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.

6. بعد از اینکه کارتون تموم شده و مطمئن شدید که همه ی بلاهای ممکن رو سر تلویزیون تون آوردید به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.

7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید من یک ua40c6260 سامسونگ خریداری کرده ام متاسفانه طریقه استفاده از internet tvرا بلد نیستم. البته مودم را يكبار به پشت تلويزيون وصل كردم و تنظيمات شبكه رادر تلويزيون . روي اتو گذاشتم . و تلويزيون به اينترنت وصل شد و حتي برنامه تلويزون را بروز رساني كردم .ولي تا به حال راهي براي جستوجوكردن در اينترنت واستفاده ازساير امگانات پيدا نكردم لطفا طریقه ورود به این قسمت رابگوئید باتشکرdda123 در ضمن ديجيتال tv فعال است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید من یک ua40c6260 سامسونگ خریداری کرده ام متاسفانه طریقه استفاده از internet tvرا بلد نیستم. البته مودم را يكبار به پشت تلويزيون وصل كردم و تنظيمات شبكه رادر تلويزيون . روي اتو گذاشتم . و تلويزيون به اينترنت وصل شد و حتي برنامه تلويزون را بروز رساني كردم .ولي تا به حال راهي براي جستوجوكردن در اينترنت واستفاده ازساير امگانات پيدا نكردم لطفا طریقه ورود به این قسمت رابگوئید باتشکرdda123 در ضمن ديجيتال tv فعال است
    دوست عزیز

اینترنت در سری شما چیز آنچنانی ندارد.به جز تعدادی آپلگیشن که در حد محدود می توانید از آن استفاده کنید.و برای استفاده کاربردی از تلویزیون تان منوال تان را از قسمت پشتیبانی در منوی تلویزیون مطالعه کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام 
    من یه LCD585 سامسونگ دارم کابل رو وصل کردم و شبکش رو هم چک کردم هیچ هشداری نمیده و میگه وصله اما هرکاری می کنم دکمه اینترنت رو پیدا نمی کنم که بتونم سرچ کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من یه LCD585 سامسونگ دارم کابل رو وصل کردم و شبکش رو هم چک کردم هیچ هشداری نمیده و میگه وصله اما هرکاری می کنم دکمه اینترنت رو پیدا نمی کنم که بتونم سرچ کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
    دوست عزیز

هنگام اجراي Internet@TV براي اولين بار، تنظيمات اوليه به طور اتوماتيك انجام مي شوند. ممكن است به روزآوري چند دقيقه طول بكشد.
    1. دكمه MENU را فشار دهيد. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب كاربرد فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
    2. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Internet@TV فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
    دكمه @ Internet را روي كنترل از راه دور فشار دهيد تا منوي Internet@TV نمايان شود.
    User Agreement‘ .3 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
    Statistics & Analysis‘ .4 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
    برپا سازي Internet@TV
    مي توانيد منوها در مورد ) Single Sign On (SSO ، مديريت سيستم و مشخصات را كنترل و استفاده كنيد.
    دکمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Setup فشار داده، سپس دكمه ENTERE
    Single Sign On
    مي توانيد از اين منو براي ايجاد و حذف حساب استفاده كنيد.
    با استفاده از Single Sign On ، مي توانيد حساب خود را كه شامل اطلاعات حساب سايت محتويات مي شود كنترل كنيد.
    به لاگين اضافي نياز نداريد.
    حساب فقط براي internet@TV است.
    Create Account
    مي توانيد حساب را ايجاد كرده و با سايت خدماتي مورد نظر پيوند برقرار كنيد.
    مي توانيد تا حداكثر 10 حساب را ايجاد كنيد.
    تعداد حروف حساب بايستي به 10 محدود شود.
    اگر سرويسي وجود ندارد كه نياز به لاگين داشته باشد، نمي توانيد حساب را ايجاد كنيد.
    Account Management
    Service Site● ● : مي توانيد اطلاعات لاگين سايت خدماتي را ثبت كنيد )از قبيل .)YouTube
    Change Password● ● : كلمه عبور حساب را تغيير دهيد.
    Delete● ● : حساب را حذف كنيد.
    ا گر كلمه عبور حساب را فراموش كرديد، دكمه هاي كنترل از راه دور را به ترتيب زير فشار دهيد كه Internet@TV را دوباره تنظيم مي كند:

POWER )خاموش( ← POWER ← 8 ← 4 ← 9 ← MUTE )روشن(.
    اگر از اين عملكرد استفاده كنيد، همه حساب ها حذف خواهند شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز

هنگام اجراي Internet@TV براي اولين بار، تنظيمات اوليه به طور اتوماتيك انجام مي شوند. ممكن است به روزآوري چند دقيقه طول بكشد.
    1. دكمه MENU را فشار دهيد. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب كاربرد فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
    2. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Internet@TV فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
    دكمه @ Internet را روي كنترل از راه دور فشار دهيد تا منوي Internet@TV نمايان شود.
    User Agreement‘ .3 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
    Statistics & Analysis‘ .4 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
    برپا سازي Internet@TV
    مي توانيد منوها در مورد ) Single Sign On (SSO ، مديريت سيستم و مشخصات را كنترل و استفاده كنيد.
    دکمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Setup فشار داده، سپس دكمه ENTERE
    Single Sign On
    مي توانيد از اين منو براي ايجاد و حذف حساب استفاده كنيد.
    با استفاده از Single Sign On ، مي توانيد حساب خود را كه شامل اطلاعات حساب سايت محتويات مي شود كنترل كنيد.
    به لاگين اضافي نياز نداريد.
    حساب فقط براي internet@TV است.
    Create Account
    مي توانيد حساب را ايجاد كرده و با سايت خدماتي مورد نظر پيوند برقرار كنيد.
    مي توانيد تا حداكثر 10 حساب را ايجاد كنيد.
    تعداد حروف حساب بايستي به 10 محدود شود.
    اگر سرويسي وجود ندارد كه نياز به لاگين داشته باشد، نمي توانيد حساب را ايجاد كنيد.
    Account Management
    Service Site● ● : مي توانيد اطلاعات لاگين سايت خدماتي را ثبت كنيد )از قبيل .)YouTube
    Change Password● ● : كلمه عبور حساب را تغيير دهيد.
    Delete● ● : حساب را حذف كنيد.
    ا گر كلمه عبور حساب را فراموش كرديد، دكمه هاي كنترل از راه دور را به ترتيب زير فشار دهيد كه Internet@TV را دوباره تنظيم مي كند:

POWER )خاموش( ← POWER ← 8 ← 4 ← 9 ← MUTE )روشن(.
    اگر از اين عملكرد استفاده كنيد، همه حساب ها حذف خواهند شد.
    ممنون بابت پاسختون
    اما مشکل اصلی اینه که نه در منوی تلوزیون و نه روی کنترل هیچ کدوم از اینایی رو که گفتید نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •