با سلام.
شما باید از یک ripper جهت این کار استفاده کنید.
1st DVD Ripper 6.1.1
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام.
شما باید از یک ripper جهت این کار استفاده کنید.
1st DVD Ripper 6.1.1
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من بانرم افزار Adobe Audition CS5.5 v4.0 کار میکنم
میخوام 3تاآهنگ روباهم میکس کنم وقتی گزینه میکس رومیزنم این پیغام میاد کرک هم شده نرم افزارم
لطفاراهنمایی کنید
سلام. من میخوام فایلهایی با پسوند ts رو تبدیل به 3gp کنم، میخوام نه کیفیت صداش کم شه نه تصویر.
فقط میخوام طوری بشه که گوشیم بخونه، حجمشم مهم نیس.
نرم افزار توتال ویدئو کانورتر همیشه بهترین جواب رو میداد برام، اما برا 3gp خیلی کیفیت میاد پایین.
به نظرتون از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
سلام دوستان من با برنامهXilisoft و برنامه AVS که هر دو کانورتر تصویری هستن و تازه دانلودشون کردم مشکل دارم اونم این که نمیتونم فیلمی که دانلود کردم تبدیل کنم طوری که توی فلش بتونم توی دی وی دی پلیر نگاه کنم قبلا Any video داشتم فقط با انتخاب فرمت AVI راحت تبدیل میشد گفتم این برنامه ها بگیرم چون دوستان تعریف زیاد کردن حالا خوشحال میشم اگر تنظیمات خاصی داره راهنمایی بفرمایید با تشکر پیشاپیش
سلام
1-اگه یه فایل ویدئویی HD رو به full HD تبدیل کنیم آیا واقعا کیفیت اون زیاد میشه یا نه هیچ وقت نمیشه از کیفیت کم به زیاد رسید؟
2-اگه یه فایل WMV داشته باشیم و بخواهیم اونو به یه فرمت با کیفیت full hd که زیاد هم حجم فایل رو زیاد نکنه و قابل پخش در دی وی دی پلیر و یا بلوری پلیر خانگی باشه تبدیل کنم چه فرمتی رو پیشنهاد میدی؟
با تشکر
در مورد سوال 1 فکر نکنم از کیفیت پایین به بالا رسید!!
بیشتر دی وی دی پلیر خانگی ها به نظرم avi و mpg رو پشتیبانی میکنن.
سلام
بهترین برنامه تبدیل فرمت در حال حاضر چه برنامه ای هست؟
با تشکر
Xilisoft Video Converter Ultimate
سلام
وقتی از ماهواره با فرمت mpg فایل ذخیره می کنم حجم بالایی داره
می خوام تغییر حجم بدم ... برنامه های زیادی رو امتحان کردم، بعضی مثله Any Video Converter حجم رو کم می کنه اما کلا صدا و تصویر هماهنگیش رو بهم می ریزه و حتی بعضی موقع تصویر ایست می کنه !
برنامه های دیگه حجم رو زیاد می کنن !!! مثلا فیل 100 مگی رو 300 مگ می کنن !
فقط با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate 6 کمی بجواب رسیدم، اینم حجم رو زیاد می کنه اما یک گزینه داره که می شه حجم رو برای فایل خروجی بصورت دستی وارد کرد !
من نصف حجم اصلی رو می زارم، مثلا اگه فایل اصلی 100 مگ باشه می گم فایل خروجی 50 مگ باشه و فرمتش رو هم wmv قرار می دم و نتیجه خوبه
سوال اینجاست بهترین فرمت و کمترین حجم رو چطور می شه بدست آورد و با چه برنامه ای ؟
ممنون
سلام
اول باید بررسی کنید ببینید رزولیشن تصویر چقدره
برای این کار راه های زیادی هست که یکی از اون ها گرفتن Properties در نرم افزارهای player از فایل تصویری هست
بعد از اون شما باید این مسئله رو در نظر داشته باشید که هرچقدر رزولیشن خروجی بعد از کانورت کردن از رزولیشن اصلی کمتر باشه کیفیت افت میکنه و هرچقدر نزدیکتر باشه به رزولیشن اصلی افت کیفیت کمتری رو شاهد هستید
بهترین و معروفترین فرمت تصویری AVI هست و مابقی فرمت ها نیز کارکرد مشابه رو دارند ولی برای برخی پلیرها ممکنه قابلیت اجرایی نداشته باشند
بهترین فرمت و کمترین حجم رو برنامه خاصی نیست که بتوهن به شما ارائه کنه و این مورد فقط با تجربه و تست فرمت های مختلف با رزولیشن های متفاوت میشه بدست آورد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)