تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 80

نام تاپيک: مهم: تلاش هکرهای مستقر در ایران برای نفوذ در یاهو، جی میل و اسکایپ

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اون وقت این همه شرکت بزرگ میان امنیت و اعتبار خودشونو زیر سوال میبرن که بیان پسورد ایرانیا رو بدزدن؟ بقیه مردم دنیا چی فکر میکنن در مورد این شرکتا پس؟ میدونی تا همینجاشم تو دنیا مثل بمب صدا کرده؟ اینجوری از اعتبار و امنیت همه این شرکتا کم میشه.
    +

دوست من نظر شما اصلا درست نیست و خیلی خهیال پردازانه هست

آمریکا بدون نیاز به پسورد میتونه تمام ایمیل ها رو چک کنه
    ظاهرا فراموش کردید که گوگل و مایکروسافت و ... جزو آمریکا هستند
    دقیقا.گوگل و یاهو ومایکروسافت و .. موظفن با سازمان های امنیتی در امریکا همکاری داشته باشن و کاملا دسترسی دارن

آخرش چی شد ؟
    اعتبارشون رو زیر سوال می برن یا نمیبرن ؟

2. این کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خرش چی شد ؟
    اعتبارشون رو زیر سوال می برن یا نمیبرن ؟
    اون رسمی و قانونیه و با مجوز دادگاه
    این یکی مورد دزدی واقع شدنه

مثلن در کشور خودمون...شما فرض کن دادگاهی بخواد که اطلاعات ای پی بنده رو از فرومی که توش فعالیت میکنم بگیره ...خوب اون سایت مجبوره که این اطلاعات رو بده و هیچ کس هم مواخذه اش نمیکنه...گرچه شاید عده ای از نظر اخلاقی بهش خرده بگیرند(مثل قضیه چین با یاهو وگوگل)
    این قضیه در سراسر دنیا هست و مثلن پارسال پیشگامان تقاضای اطلاعات از گوگل هم آمریکا و برزیل و چین و چند جای دیگه بودن

اما این که توسط هکرهای ناشناس بصورت فله ای و به شما حمله بشه و هر چی دلشون میخواد از اطلاعات مشتریهاتون(منجمله پسورد که در اختیار کسی قرار نمیگیره) ببرن این به اعتبار شرکت مربوطه خدشه وارد میکنه

دقیقن مثل اینکه شما با فرمان دادستانی وارد خونه ای بشید یا از دیوارش بکشید بالا..

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

شرکت کومودو رسما ایران را به‌حمله به سیستم‌های کامپیوتری این شرکت متهم کرد
    شرکت کومودو که فروشنده گواهی‌های امنیتی وب است اعلام کرد هکرهایی که در استخدام جمهوری اسلامی ایران بودهاند اقدام به حمله‌ی سایبری به کامپیوترهای این شرکت کرده‌اند. در تاریخ ۱۵ مارس هکرها با حمله به سیستم‌های کامپیوتری شرکت کومودو اقدام به جعل گواهی‌های امنیتی تعدادی از سرویس‌های اینترنتی نظیر گوگل، اسکایپ و یاهو کرده بودند. مسئولین کومودو پس از آگاهی از این حمله سایبری اقدام به صدور گواهی‌های امنتیتی جدید کردند و صاحبان دامنه‌های درگیر با این موضوع، سازندگان مرورگرهای وب و همچنین مقامات دولتی مسئول را از این عمل آگاه کردند. با بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که منشاء این حمله سایبری یک آی‌پی متعلق به ایران بوده‌است. شرکت کومودو انگشت اتهام را به سوی دولت ایران نشانه رفته‌است، آنچنان که هکرها تنها به سرویس‌های ارتباطاتی حمله کرده‌اند، نه شرکت های مالی و اقتصادی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم موقعيت ip اي كه تو گزارش كمودو اومده:

35.696111 51.423056

دوستان گرامی این عکس از کجا اومده ؟ یه لینک معتبر لطفا بگذارید.

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

دوستان خودم فهمیدم . شرمنده .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر این عکس معتبر باشه قضیه ابعاد جالبی پیدا میکنه . البته مطمئنا گروهی یا فردی که اینقدر ماهر باشه که از کومودو دزدی کنه ، مکان و Ip واقعیش رو هم بلده جعل کنه ، ولی باز هم جالبه .
    لینک معتبری برای این عکس نیست ؟ من تو سایت کومودو و وبلاگش همچین گزارشی ندیدم .
    دوستان لطفا تاپیپک رو به انحراف نکشونید

تا اونجایی که من میدونم میشه با استفاده از پرا*کسی به راحتی IP رو تغییر داد و احتمال اینکه این کار از طرف کشور دیگری هم باشه هست اما باز هم طبق اطلاعاتی که من دارم امکان شناسایی IP اصلی حتی با استفاده از چند لایه پرا*کسی وجود داره و یا اینکه حداقل میتونن متوجه بشن این IP مربوط به پرا*کسی هست یا نه

به هر حال این کار خیلی جدی بوده که مایکروسافت به سرعت بسته امنیتی براش منتشر کرد و حتی اگر خود کار از ایران نبوده باشه و 100% برای نفوذ به اکانت های افراد ایرانی بوده

و به نظر من چون این حرکت توسط شرکت های امنیتی سریعا شناسایی شده پس به احتمال زیاد یا هکـر در این کار ناشی بوده و پیشبینی این رو نمیکرده و یا اینکه عمدی در کار بوده

ببینید قضیه از این قراره که کومودو این وسط چندتا آی پی آدرس شناسایی کرده و احتمال داده ISP مورد استفاده بوده

7. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اون رسمی و قانونیه و با مجوز دادگاه
    این یکی مورد دزدی واقع شدنه

مثلن در کشور خودمون...شما فرض کن دادگاهی بخواد که اطلاعات ای پی بنده رو از فرومی که توش فعالیت میکنم بگیره ...خوب اون سایت مجبوره که این اطلاعات رو بده و هیچ کس هم مواخذه اش نمیکنه...گرچه شاید عده ای از نظر اخلاقی بهش خرده بگیرند(مثل قضیه چین با یاهو وگوگل)
    این قضیه در سراسر دنیا هست و مثلن پارسال پیشگامان تقاضای اطلاعات از گوگل هم آمریکا و برزیل و چین و چند جای دیگه بودن

اما این که توسط هکرهای ناشناس بصورت فله ای و به شما حمله بشه و هر چی دلشون میخواد از اطلاعات مشتریهاتون(منجمله پسورد که در اختیار کسی قرار نمیگیره) ببرن این به اعتبار شرکت مربوطه خدشه وارد میکنه

دقیقن مثل اینکه شما با فرمان دادستانی وارد خونه ای بشید یا از دیوارش بکشید بالا..
    با این تفاوت که فقط امریکا به این اطلاعات دسترسی داره و همه جور استفاده ای هم ازشون میکنه.از جمله جاسوسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با این تفاوت که فقط امریکا به این اطلاعات دسترسی داره و همه جور استفاده ای هم ازشون میکنه.از جمله جاسوسی
    دوست گرامی یک بار پست من رو خوندی؟
    نگفتم این اطلاعات به چین-برزیل-انگلستان و بسیاری از کشورهای متفاوت ارائه شده؟
    گوگل پارسال یک نقشه از جهان منتشر کرد که کشورهای پیشرو در سوالات هویتی و ...در مورد کاربرهای گوگل رو معرفی میکرد...پس مختص به یکجا نیست...گرچه آمریکا به علت اینکه صاحب فن آوری اینترنت راحتتر درخواستش رو پیگیری میکنه

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست گرامی یک بار پست من رو خوندی؟
    نگفتم این اطلاعات به چین-برزیل-انگلستان و بسیاری از کشورهای متفاوت ارائه شده؟
    گوگل پارسال یک نقشه از جهان منتشر کرد که کشورهای پیشرو در سوالات هویتی و ...در مورد کاربرهای گوگل رو معرفی میکرد...پس مختص به یکجا نیست...گرچه آمریکا به علت اینکه صاحب فن آوری اینترنت راحتتر درخواستش رو پیگیری میکنه
    فکرنکنم کشوری به جز امریکا بتونه به ایمیلهای کاربرا دسترسی داشته باشه به جز امریکا.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فکرنکنم کشوری به جز امریکا بتونه به ایمیلهای کاربرا دسترسی داشته باشه به جز امریکا.
    بحث من راجع به پیگیری فعالیت کاربران و ای پی ها بود

از نظر ایمیل فکر نکنم قانون این اجاز رو بده (اطلاع دقیق ندارم)
    ولی از نظر غیر قانونی
    از طرف تمام کشورهای قدرت طلب این فشار وارد میشه مثلن همین دوماه پیش تونس سعی کرد اطلاعات ایمیل ها رو پاک کنه
    و چین هم چندی پیش یک حمله هکری بشدت سازمان یافته به سرویس های ایمیل جی میل کرد و بسیاری از اطلاعات مربوط ایمیلها رو بسرقت برد
    آمریکا نیز همونطور که صحبتش شد یکمرتبه یک دهه قبل (2001) و یکمرتبه در سال 2006 ماهم شد توسط سازمانهای امنیتیش دست به مانیتورینگ زده...
    موارد دیگه ای هم بوده...
    منظور من اینه که هر کی زورش برسه این کار رو میکنه/دیگه قدرت تیره تکنولوژیایی کشور یا گروه مورد نظرمهمه

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

13. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •