تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 88

نام تاپيک: آرشیو / مسابقات مردان آهنین

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض آرشیو / مسابقات مردان آهنین

گفتم یه تاپیک بزنم برای برنامه مردان آهنین.حالا نمیدونم کار درستیه یا نه.البته شاید الان دیر باشه برای این کار.
    من که فکر میکنم امسال هم روح الله داداشی قهرمانه.1خبر هم هست که میگن اسامی قهرمان های امسال لو رفته و به ترتیب از اول تا پنجم اینطوریه:

1-روح الله داداشی

2-مسلم دارابی

3-مهرداد باجلان

4-نقد علی اسماعیلی

5- محراب فاطمی

این نکته رو هم عرض کنم که رضا قرائی مصدوم میشه و از ادامه ی مسابقات باز میمونه.
    این دوره مسابقات همراه با حاشیه های زیادی بوده از جمله اخراج شدن مجتبی ملکی به علت کتک کاری و چاقو کشی با برادر روح الله داداشی.
    و دعوای محراب فاطمی در فینال مسابقات با روح الله داداشی.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

این دوره مسابقات همراه با حاشیه های زیادی بوده از جمله اخراج شدن مجتبی ملکی به علت کتک کاری و چاقو کشی با برادر روح الله داداشی.
    مگه خودش انصراف نداد؟
    به مجتبی ملکی نمیاد اهل دعوا باشه. اونم با کی؟ علی داداشی...
    خالی بندیه به نظرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

محراب فاطمی و دعوا با داداشی اگه بشه که خیلی باحاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واما نفرات راه یافته به نیمه نهایی
    علیرضاقرایی
    ایمان شمس
    محسن مسن آبادی
    مهردادباجلان
    مسلم دارابی
    روح الله داداشی
    حامدامیری
    سعیدباقرکاظمی
    طاهرکریمی
    کریم تالشی کمال شریفی
    ومهراب فاطمی
    علی اسماعیلی
    محسن آخوندی
    غیاث احمدی
    محسن سهرابفر
    محمد محمدی

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

عکسی از حسین و مهدی فاطمی
    این عکس مربوط به مسابقات فنلاند میشه...

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

مگه خودش انصراف نداد؟
    به مجتبی ملکی نمیاد اهل دعوا باشه. اونم با کی؟ علی داداشی...
    خالی بندیه به نظرم.
    اتفاقا به نظر من قیافش به این کارا میخوره
    گفتن انصراف داد ولی فکر نکنم مصدوم شده باشه.فکر هم نکنم خودش انصراف داده باشه.مخصوصا اینکه 1سال زحمت میکشن تا برای این مسابقات آماده بشن.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برنامه ی دیشب را دیدید؟؟
    محراب فاطمی به سنگینی بیش از حد آیتم ها اعتراض داشت.بعد دوربین این صحنه را نگرفت و بعد که رفتند سر آیتم بعدی آقای خودنگاه ناراحت اخم کرده و ناراحت بود.معلوم بود بازم بحث کردند.حتی محراب از اون به بعد فقط دنبال امتیاز نگهداشتن بود نه رکورد زدن!
    من میگم محراب حق داشت واقعاً وزنه های سنگینی در تمام آیتمها باید بلاند کنند و بیشترم فشار روی زانوها میاد.خدا به داد زانوهاشون برسه
    مسابقات خارجی که اینجوری نیست! مثلاً یه آیتم اینه کنده ی درخت را کی سریعتر با تبر نصف میکنه اصلاً فشار به زانوها نمیاد.ولی توی این مسابقات قویترین مردها:آیتم 1-بلند کردن فولکس قورباغه ای 2-آیتم دو بلند کردن کنده 3-آیتم سه بلند کردن چرخ دوار 4-آیتم چهار بلند کردن گاری 6-آیتم شش بلند کردن توپ
    این که نشد مسابقه!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اتفاقا به نظر من قیافش به این کارا میخوره
    گفتن انصراف داد ولی فکر نکنم مصدوم شده باشه.فکر هم نکنم خودش انصراف داده باشه.مخصوصا اینکه 1سال زحمت میکشن تا برای این مسابقات آماده بشن.
    نه پسر خوبیه
    اهل دعوا و... نیست ولی دوست نداره حقش خورده بشه
    یه خورده پاهاش ضعیفه
    توی اون آیتمی که انصراف داد بعدش خیلی بهش فشار اومد
    خدا میدونه این بنده خدا ها چه فشاری رو تحمل میکنن و بعد ها چه بلا هایی که سرشون نمیاد!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه ی دیشب را دیدید؟؟
    محراب فاطمی به سنگینی بیش از حد آیتم ها اعتراض داشت.بعد دوربین این صحنه را نگرفت و بعد که رفتند سر آیتم بعدی آقای خودنگاه ناراحت اخم کرده و ناراحت بود.معلوم بود بازم بحث کردند.حتی محراب از اون به بعد فقط دنبال امتیاز نگهداشتن بود نه رکورد زدن!
    من میگم محراب حق داشت واقعاً وزنه های سنگینی در تمام آیتمها باید بلاند کنند و بیشترم فشار روی زانوها میاد.خدا به داد زانوهاشون برسه
    مسابقات خارجی که اینجوری نیست! مثلاً یه آیتم اینه کنده ی درخت را کی سریعتر با تبر نصف میکنه اصلاً فشار به زانوها نمیاد.ولی توی این مسابقات قویترین مردها:آیتم 1-بلند کردن فولکس قورباغه ای 2-آیتم دو بلند کردن کنده 3-آیتم سه بلند کردن چرخ دوار 4-آیتم چهار بلند کردن گاری 6-آیتم شش بلند کردن توپ
    این که نشد مسابقه!
    هرچند که طرفدار محراب فاطمی هستم و از رضا قرایی متنفر ولی ذکر چند نکته بد نیست :
    1- در رابطه با سنگینی بیش از حد آیتم ها همونطوری که خودنگاه گفت به این علته که به استاندارد های جهانی نزدیک بشه تا ورزشکاران ایرانی نا آشنا نباشند و اونجا از سنگینی آیتم ها شوکه نشند .
    2- در رابطه با محراب فاطمی باید بگم که با 38 سال سن از نظر من واقعا فوق العاده عمل کرد ، توی آیتم گاری که میتونیم بگیم بی دقتی خودش بود والا میتونست مثل دو آیتم غلتاندن لاستیک و سه گانه رکورد کل گروههای زوج رو بزنه ، و البته قبول دارم که برای سن و سال محراب بعضی آیتم ها سنگین هستند و در آیتم لیفت کردن لیفتراک هم بند لیفتش پاره شد والا فکر میکنم میتونست اونجا هم رکورد دار بشه ( چون محراب قهرمان لیفت آسیا بوده و کلا لیفتش قویه ) و در آیتم چرخ عصاری با اینکه من فکر میکنم میتونست بیشتر ببره ولی احتمالا میخواست که عمده انرژیش رو برای فینال بزاره .
    3- در مورد آیتم جهانی هم که شما یک آیتم رو مثال زدید در همین مردان آهنین پارسال هم یک آیتم بود که باید میلگرد خم میکردند که نسبتا برای ورزشکاران هم کار ساده ای بود ، بنا بر این صرف اینکه یک آیتم بیشتر جنبه جذابیت بصری داره نمیتونه ملاک خوبی باشه برای تعمیم دادن به کل مسابقه ، در مسابقات جهانی هم آیتم های خیلی سنگینی وجود داره مثل حمل تریلی و همین کنده ها .
    ضمنا اگر اون رده بندی ابتدای تاپیک درست از آب در بیاد من یکی که واقعا افسرده میشم .

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ضمنا اگر اون رده بندی ابتدای تاپیک درست از آب در بیاد من یکی که واقعا افسرده میشم .
    بله نتیجه نهایی همینه ...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هرچند که طرفدار محراب فاطمی هستم و از رضا قرایی متنفر ولی ذکر چند نکته بد نیست :
    1- در رابطه با سنگینی بیش از حد آیتم ها همونطوری که خودنگاه گفت به این علته که به استاندارد های جهانی نزدیک بشه تا ورزشکاران ایرانی نا آشنا نباشند و اونجا از سنگینی آیتم ها شوکه نشند .
    2- در رابطه با محراب فاطمی باید بگم که با 38 سال سن از نظر من واقعا فوق العاده عمل کرد ، توی آیتم گاری که میتونیم بگیم بی دقتی خودش بود والا میتونست مثل دو آیتم غلتاندن لاستیک و سه گانه رکورد کل گروههای زوج رو بزنه ، و البته قبول دارم که برای سن و سال محراب بعضی آیتم ها سنگین هستند و در آیتم لیفت کردن لیفتراک هم بند لیفتش پاره شد والا فکر میکنم میتونست اونجا هم رکورد دار بشه ( چون محراب قهرمان لیفت آسیا بوده و کلا لیفتش قویه ) و در آیتم چرخ عصاری با اینکه من فکر میکنم میتونست بیشتر ببره ولی احتمالا میخواست که عمده انرژیش رو برای فینال بزاره .
    3- در مورد آیتم جهانی هم که شما یک آیتم رو مثال زدید در همین مردان آهنین پارسال هم یک آیتم بود که باید میلگرد خم میکردند که نسبتا برای ورزشکاران هم کار ساده ای بود ، بنا بر این صرف اینکه یک آیتم بیشتر جنبه جذابیت بصری داره نمیتونه ملاک خوبی باشه برای تعمیم دادن به کل مسابقه ، در مسابقات جهانی هم آیتم های خیلی سنگینی وجود داره مثل حمل تریلی و همین کنده ها .
    این آیتمها فقط داره از پا و کمر فشار میاره استاندارد نیست که.جذابیت بصری را چکاری دارم
    طرف یه هفته بعد مسابقه فلج میشه!
    توی یه آیتم باید 180 کیلو بلند کنه
    توی آیتم بعد باید 230 کیلو بلند کنه
    توی آیتم بعد باید 400 کیلو بلند کنه
    توی آیتم بعد باید لیفتراک 2300 کیلویی بلند کنه
    این که نشد که همش وزنه بلند کنه
    شما اگه بدنسازی کار کرده باشی میدونی باید روی تمام ماهیچه ها بصورت دوره ای کار کنی
    ولی توی این مسابقه فقط روی پاها و کمر داره تمرکز میکنه.مخصوصاً این دوره که دیگه شورشو درآورده
    خود محراب هم مسابقات جهانی دیده هستش و بخاطر همینه معترضه.دوره های قبلی خودش میگفت که به سطح جهانی نزدیک بوده ولی این دوره صدایش در اومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •