تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 144

نام تاپيک: درخواست همكاری برای ساخت بازی طمع

داره خودمونی میشه prince 0f persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

anti-military جان می گم کلا اسم تو عوض کن بذار anti-modele amade این بیشتر بهت می یاد.
    راستی به یه گیمر بازی رو نشون دادم خیلی از روون بودن گیم پلیش تعریف کرد.میخواستم ببینم نظر شما هم همینه؟؟؟
    راستش از روی یه ویدو تشخیصش سخته چون گیم پلی از تعاملی بودن بازی نشات می گیره و در قالب یه تریلر غیر تعاملی نمی شه خوب نشونش داد. بهتره اگه می تونی به دموی قابل بازی بذاری تا بهتر بتونیم نظر بدیم.

2. این کاربر از prince 0f persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجم بازی زیاده و اگر بخوام دمو بذارم یا باید کلی از بازی رو کم کنم یا سایز تکسچرها رو کم کنم یا نزدیک 700مگ رو آپلود کنم.
    فقط همین مرحله که تو دمو دیدین 620مگ شده که با اضافات جدید و موسیقی و صداهای جدید کلی به حجمش اضافه میشه
    خب اینم یه تعدا عکس از بازی که با مقایسه با دمو میتونین به همین نسبت کیفیت بیشتری برای جاهای مختلف دمو فرض کنین.
    تصویر اول رو با دوکیفیت زدم بقیه رو با کیفیت پایین.به همون نسبت خودتون کیفیت رو بیارین بالا:
    کیفیت بالا:

کیفیت معمولی:(افت کیفیت رو روی دیواری که خون روش هست میتونین به راحتی متوجه شین که به خاطر JPG سیو کردن فایل هاست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

4. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

سلام عزیز.

ببین اگه از نطر بازیسازی و این که شما یکی دو نفری این رو ساختی نظر بدیم میشه گفت عالی است.

-----

ولی از این نظر که شما می خوای تجاریش کنی و به عنوان بازی در حد فروش به پشتیبان و پخش کننده بفروشی و از نظر بازیبازها باید بگم :

گرافیک بازی تعریفی ندارد. بافت ها کم کیفیت هستند و خوش رنگ نیستند...(این گرافیک مال بازی های سال چند است به نظرت)

جلوه خون و دود و باید از این حالت دو بعدی در بیاری.

انیمیشن ها هم بعضی جاها مشکل دارن و نرم نیستن مثلا او یارو که تبر دستشه وقتی که میمیره یه دفعه می افته پایین. یا اون زامبیه که از دیوار خراب می اد دستش به بدنش چسبیده می اد جلو با کله به ادم می زنه در حالی که از دستاش استفاده نمی کنه.

به نظر من اون قول اخریه هم باید سرش بازیباز و نگاه کنه مثلا وقتی یه کمی به چپ و راست یا بالا متمایل می شه چون سرش به صورت خشک به بدنش چسبیده سرش هم همراه بدنش به صورت یه تیکه همون جوری متمایل می شه که یه حالت خیلی غیر طبیعی ایجاد می کنه.

محیط ها هم خلوت هستن و طراحی هنری قوی ندارن.

نقطه مثبت بازی تنوع خوب دشمنا بود و به نظر گیم پلی خوبی داره.

در اخر به نظرم بهتر بود من اینا رو گفته باشم تا بعد ها ناشر یا بازیباز بگه.

بازم می گم در حد بازی که شما یکی دو نفری ساختی عالی هست ولی چون گفتی می خوام منتشر کنم منم از اون جهت هم نظر دادم.

فک کنم خوب باشه که یکمی تقلید کنی اوایل مثلا یه زامبی مشابه تو یه بازی در نظر بگیری ببینی چجوری حمله م یکنه چجوری وقتی می میره می افته وقتی تیر می خوره....(به نظر من تقلیدی که واقعا شبیه بازی های بزرگ در باید در بعضی جاها افتخار هم است)

به نظر من شما باید گرافیست بیاری....

امیدوارم ناراحت نشده باشی.
    Last edited by MARTIN; 01-04-2011 at 14:58.

6. 6 کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه آقا ناراحت چیه.
    خوب حالا اینم جواب ها:
    اون زامبی اولش که اصلاً دقت کنی دستاش بسته شده پس مدلشه و اینکه تاحاله حتی شبیهش هم جای دیگه ندیدی دلیل نمیشه فکر کنی بده.حالا اگه همین زامبی توی یه بازی مثل Left4Dead بود میگفتی چقدر باحاله ولی اینجا الکی ایراد گرفتی چون به نظرت سوتیه در صورتی که تو این عکس معلومه که دستاش بسته شده:
    کد:
    گرافیک بازی تعریفی ندارد.
    خیلی ممنون.
    میگم چندجا بهتر از این دیدی؟؟؟(تو ایران رو میگم)خب مثلاً بازی پسر ماجراجو خیلی گرافیکش بهتره ولی اون فانتزیه و فانتزی ساختن بسیار راحت تر از واقعی ساختنه(فانتزی رو تماماً میشه با نرم افزار کار کرد ولی برای واقعی باید با دوربین عکس گرفت).
    ببینم به نظر شما مثلاً اگه کیفیت تکسچرها در حد گرشاسپ باشه خوبه؟؟؟

حداقل دوبرابر این رو در آوردم دیگه(اینم ایراد الکیه./البته نمیخوام با بازی های خوب بازیم رو مقایسه کنم ولی انصافاً با هزینه 300ملیون قبول کنید از تکسچرهای من کمتر در آوردن)
    شما یه نگاه به تصویر زیر بندازی متوجه میشی تکسچرها چجوری هستن:
    کد:
    به دیوار روبه رو + ساختمون های پشتش نگاه کن تا ببینی گرافیک بازی چیه.
    تازه افکت هاش رو فعال کنم افکت های Bump و ... روشن میشن کیفیتش بازم بیشتر میشه.
    این گرافیک مال بازی های سال چند است به نظرت
    یعنی میخوای بگی الان بازی های امروز رو همه با گرافیک High بازی میکنن؟؟؟
    بهت قول میدم الان 90% کسانی که بازی میکنن بازی ها رو با گرافیک Low-Med بازی میکنن که تازه میشه High توی بازی من که اینجوری از لحاظ روانی بهتره و بازیباز به خودش میگه حداقل دارم اینو High بازی میکنم.
    مثلاً چند نفر هستن که مثلاً بیان GTX580 و I7-950 و 6گیگ رم 1600 بگیرن با هزینه 1.750 تومن بگیرن تا بتونن بازی های روز رو راحت بازی کنن؟؟؟
    من که دوستایی دارم که 500تومن هم برای VGA دادن ولی اگه سیستم بالا رو نداشته باشن بازم نمیتونن بازی های این نسل رو روی حالت Ultra-High بازی کنن.
    واقعاً من نمیدونم شما چه کار میکنین/میرین عکس بازی های دیگه رو میبینین بعد با این مقایسه میکنین؟یا با بازی هایی مثل Uncharted و GTA و ... مقایسه میکنین که هزینه های میلیون دلاری داشتن؟

جلوه خون و دود و باید از این حالت دو بعدی در بیاری.
    سیستم پارتیکل رو درست کنم از این حالت در میاد.
    محیط ها هم خلوت هستن و طراحی هنری قوی ندارن.
    ببخشید یه سوال؟؟؟
    جدی خلوت هستن محیط هام؟؟؟
    یعنی 200 تا مدل توی همون اول بازی کمه؟؟؟
    خداوکیلی کمه؟؟؟
    خداییش این کم مدل داره:
    کد:
    باشه به هر حال یه چیزایی تا الان بهش اضافه کردم و اگر کمه بازم اضافه میکنم.
    راستی بالای 250هزار پلیگن فقط همین کوچه داره.(انجین Polygon in scene رو میده خودش)
    در اخر به نظرم بهتر بود من اینا رو گفته باشم تا بعد ها ناشر یا بازیباز بگه.

بازم می گم در حد بازی که شما یکی دو نفری ساختی عالی هست ولی چون گفتی می خوام منتشر کنم منم از اون جهت هم نظر دادم.
    من واقعاً ممنونم که گفتین و دقیقاً از همین نظرها میخوام من ولی مثل قضیه اون زامبی دست بسته از روی کم دقتی نباشه لطفاً.
    به نظر من شما باید گرافیست بیاری
    گرافیست هم آوردم فقط رو نکردم تا الان
    آخر دمو یه پوستر هست که نمونشه.
    Last edited by Hotsun; 01-04-2011 at 16:19.

8. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

توضیحات خوبی بود.
    ولی منظور من از کیفیت فقط تعداد نقاط نبود.

موفق باشی رفیق.
    Last edited by MARTIN; 01-04-2011 at 15:34.

10. 2 کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه prince 0f persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه میشه عکسایی با ابعاد بزرگتر بذارین.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو فعلاً داشته باشین.
    کد:
    چون سمت چپش دیوار عمود بر تصویر بود و Anisotropic-Filtering غیر فعال بود بد دیده میشه بریدمش.ولی سایز اصلیه.
    درضمن Anti-Aliasing هم نداره این تصویر.

13. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب واقعا تبریک میگم.
    برام جالبه بدونم تیمتون چند نفری هستش که این کار رو انجام دادین!
    برای یه بازی مستقل کار خوبی از آب در اومده.

نظرم رو بعد از یه گله کوچیک میگم :
    (البته نظر شخصی خودمه ها!
    ممنون از نظر خوبتون

خب هر کی نظری داره.منظور از جالب چیه من نمیدونم.مثلاً دوست داری داره راه میره تو خیابون یهو جاده تبدیل بشه به برکه؟؟؟
    خیابونه دیگه.
    با کلی ساختمون و ماشین و غیره.

این حرفتون خیلی توهین بزرگیه,من فقط برای بعضی جاها مدل آماده زدم که بیشترشون هم با تغییر در تکسچرهاشون بوده و البته بعضی جاها تغییر در خود مدل.
    این توع نگپارش شما زیاد جالب نیست.
    کسایی که میان نظر میدن که مجبور به این کار نبودن یا بابتش پول نمیگیرن که! نهایتش یه دکمه تشکره که به هیچ دردی نمیخوره

پس به نظر من اگه دلتون میخواد که این نظر ها رو جمع کنید تا بازی رو ارتقاء بدید بهتره کمی لحنتون رو مهربانانه تر کنید.

به نظر من انتقاد کلی ارزش داره و کسی رو که میاد انتقاد میکنه آدم باید رو سرش بزاره چون میتونه خیلی راحت از کنار پست شا بگذره و لازم هم نیست حرف های شما و بعضی ها رو گوش کنه و لازم نیست با شما یکی به دو کنه که نظرش رو به شما بفهمونه

اگر هم کسی از مرحله انتقاد به پیشنهاد سازنده برسه دیگه نور علی نوره!

anti-military جان می گم کلا اسم تو عوض کن بذار anti-modele amade این بیشتر بهت می یاد.

این دوستمون هم همیشه زد مدل آماده بوده ولی خوب بالاخره نظرشون اینه دیگه و فکر کنم شما هم خیلی تند بهش گفتی این قضیه رو ها!

اینو فعلاً داشته باشین.
    کد:
    چون سمت چپش دیوار عمود بر تصویر بود و Anisotropic-Filtering غیر فعال بود بد دیده میشه بریدمش.ولی سایز اصلیه.
    درضمن Anti-Aliasing هم نداره این تصویر.

اما در آخر نظر خودم :

در مورد این عکس آخرت :

اگه سایز و گرافیک بازی هم همینه!با نظر یکی از دوستان که گفته بود مثل بازی های چند سال پیشه موافقم.

1.چرا همه چیز sharp شده(دور بعضی هاشون تو عکس زیر خط قرمز کشیدم)

2.چرا دور اسلحه توی گوشه سمت راست بالای تصویر سفیده!

در مورد ویدئویی که دادی که زیاد نمیتونم نظر بدم چون نور نداشت و خیلی هم کیفیتش پایین بود.
    3.مثلا در مورد همون گل هایی که اول ویدئو هست!خیلی فیلم بی کیفیته و نمیشه چیزی گقت!
    4.تو ثانیه 33 به نظر میرسه که پلیر از وسط چراغ راهنمایی رد میشه(باید برخورد داشته باشه) و تو ثانیه 2 هم از وسط بوته!
    5.تو ثانیه 13 (بعد از کشتن سگه ) چند تا آبجکت سمت چپ تصویره که سیاه دیده میشه(البته به خاطر نبود نور پردازیه) ولی منظورم اینه که اگه کیفیت بالاتر بود میتونستم راجع به چنین آبجکت هایی هم نظر بدم.
    6.یه جا یه درخت خشکیده بدون برگ داری، بهتره دور اون یه یه مربع کوچیک با تکسچر خاک داشته باشی(البته اگه حجمش زیاد نمیشه)
    7.تو ثانیه 19 یه موجودی هست که رو زمین میخزه که به دید من انسان بود و نه سگ ،خزیدنش شبیه اینه که پا داره و مانند حیواناته در صورتی که اگه انسان باشه و پا نداشته باشه باید کمی حرکتش اصلاح بشه(البته اگه من انسان بودنش رو درست تشخیص داده باشم)
    8.اون زامبی گنده آخر فیلم بر خلاف پیش زمینه ای که از روی عس هاش داشتم، خیلی خوب در اومده
    9.UI بازیت ضعیفه و باید کمی بهش گرافیک بدی! مثلا برای health و lives بهتره که یه گیج درست کنی یا یه ایده جدید تر !
    10.تو ثانیه 4 اولین زامبی خیلی بد از جاش بلند میشه یعنی بد موقع! فاصله پلیر باهاش حتی یه قدم هم نیست.البته ممکنه خودتون این کار رو طراحی کرده باشید که جذابیت بیشتر بشه ولی به نظر من بهتره این کار رو برای زامبی هایی که رو زمین دراز کشیدن انجام بدین!
    11.ساختمون ها ،ماشین ها(مخصوصا اون ماشین ارتشی تو ثانیه های 12-24) آسمون به نظر خوب از آب دراومده
    12.خون هایی که آخر ویدئو رو زمین ریخته شده دقیقا این حس رو به آدم القاء میکننه که یه جنازه رو روی زمین کشیدن و این خیلی خوبه!
    13.من نفهمیدم چرا بعضی جاها از اسلحه دود خارج میشه و بعضی جا ها نه!به خاطر نوع اسلحه است؟
    14.پوستر انگلیسی بازیت خیلی خیلی عالی دراومده طوری که من بعد از 2-3 بار نگاه کردن فیلم اون هم به طور تصادفی فهمیدم که پوستره!اولش فکر کردم مربوط به موتور بازی یا نرم افزاری که باهاش از دستکتاپ فیلم گ15رفتی!خیلی عالی شده!
    15.اما پوستر دوم خیلی خالی و باید یه کاریش بکنی مثلا من این به ذهنم میرسه
    بهتره که یه بک گراند براش بزاری زیر تصویر لکه های خون و نوشته طمع که میتونه تصویری از بازی باشه،مثل پوستر اول
    16.اگه تو ثانیه 24 یه دیوار سمت چپت نگاه کنی میبینی که رنگ دیوار یه دفعه و در یه خط مستقیم عمودی تغییر کرده!دلیل این تغییر زیاد مشخص نیست.اما هر چی که هست زیاد جالب نیست و فکر کنم اگه ساخته دست انسان نباشه(مثلا تغییر مصالح ساخت دیوار) بهتره که نوع تغییر رنگ رو طبیعی تر کنی
    17.ماشین چپ شده که تو ثانیه 24 دیده میشه خیلی خوب شده.
    18.اگه تو ثانیه 46 به بالا سر زامبی دست گندهه نگاه کنی یه ساختمون میبینی که تقریبا روشن تر از بقیه ساختمون هاست و ارتفاعش هم کمتره.این ساختمون از بقیه ساختمون ها کمتر طبیعی به نظر میرسه(فکر کنم ایراد از نوع چیدمان پنجره هاشه)
    19.در مورد آتیش فکر کنم گفتی بهتر میشه. ولی به هر حال الان زیاد جالب نیست.دقیقا متوجه نمیشم که چه ایرادی داره ولی ایراد داره (البته آتیش توی خیلی از بازی ها و حتی بازی هایی با هزینه و بودجه های سنگین خوب در نمیان، پس خیلی روش وقت نزار به نظر من)
    20.دقیقا تو ثانیه 20 صحنه، زمین رو نشون میده یه چیزایی رو زمینه.من اول فکر کردم چمنهولی فکر کنم پوکه فشنگه!میشه یه شات با کیفیت ازش بزاری!به نظر نرمال نیستش!
    21.تو ثانیه 42 یه ساختمون سمت چپ تصویر هست که لامپ تمام اتاق هاش روشنه!فکر کنم اگه یه سریاش خاموش باشه(یا بهتر بگم فقط بعضی هاش روشن باشه) بهتر باشه!نا سلامتی شهر داغون شده ها!مثلا تو ثانیه 46 انگار همون ساختمونه که نصف لامپاش خاموشه انگار!این یکی خیلی طبیعی تر شده!خیلی باحال تر از اولیه
    22.تعداد کاراکتر های زامبی که خوبه البته فکر کنم که بهتره هر مرحله یا هر چند مرحله کاراکتر های جدیدی اضافه بشن.این حرف در مورد آبجکت ها هم صادقه.چون افراد دوست ندارن که پشت کامپیوتر بشینن و هی کاراکتر و آبجکت تکراری ببینن.بهتره که همون آبجکت ها و کاراکتر ها رو تغییر بدی و بزاری این طوری کم حجم تر میشه فکر کنم(البته من وارد نیستم زیاد)
    23.اون خونی هم که اول بازی میپاشه رو دوربین هم خیلی خوبه
    24.امید وارم داستان بازی هم خوب باشه.
    25.در مورد گیم پلی هم که نمیشه نظر داد(یا حداقل من بلد نیستم از روی فیلم و عکس در موردش نظر بدم)

در آخر تبریک میگم برای یه بازی ایندای چیز خوبیه به خدا!
    ولی اگه بتونی مثل این در بیاری خوب میشه فکر کنم ها!

ببخشید طولانی شد!
    Last edited by honestbud; 02-04-2011 at 00:42.

15. 7 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برام جالبه بدونم تیمتون چند نفری هستش که این کار رو انجام دادین!
    تک نفره ساخته شده !

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خوب منظور آنتی متریال اینکه برید مدل سازی بگیرید استفاده از مدل آماده شاید ازرش بازی یکم بیار پیا اما گیم پلی خوب بازی تقریبا می تونه جایگرین خوبی برای اینکه استفاده مدل های باشه کار هات سان جان عالیه ولی گرافیک بازی در قسمت ساختمان ها تچکسر ضعیفه امیدوارم نارا حت نشی و نکته بعد در گیم پلی این بود که سرعت کم و بیش باید ببری بالا .اگر می تونی از شیدر BUMP استفاده کن خیلی کارت بهتره میشه

18. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •