همینطور در میزان روشنایی.
در رنگ بهتر و شفاف تر.
اینم مقایسه :
میبینید که گلکسی از همه بهتره...
عکسها از انجمن اندروئید ایرانی.
همینطور در میزان روشنایی.
در رنگ بهتر و شفاف تر.
اینم مقایسه :
میبینید که گلکسی از همه بهتره...
عکسها از انجمن اندروئید ایرانی.
مقایسه بین S-LCD و SuperAMOLED
امولد میزان انرژی کمتری مصرف میکنه من نمیدونم چطور led رو با lcd مقایسه کردید!
led تنها مشکلی که داره قدرت خوانایی لغات هست که درعوض خوانایی بهتر در آفتاب، سرعت پاسخگویی بیشتر به ضربات، زاویه دید بیشتر، تصاویر زنده تر و ...
درکل led بهتر هست از lcd !
میزان مصرف انرژی S-LCD ( تکنولوژی سونی ) از AMOLED کمتره ... این گفته رییس شرکت HTC :
منبع :” said Peter Chou, CEO of HTC Corporation. “The SLCD displays provide consumers with a comparable visual experience to HTC’s current 3.7 inch displays with some additional benefits including battery performance.”
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رییس شرکت htc معتبرتره از نظر شما یا رییس صنایع سامسونگ و سایت engadget ؟!
سامسونگ برترین تولیدکننده نمایشگرهای led و دومین تولیدکننده برتر نمایشگرهای lcd در دنیا هست.
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
درضمن ایشون slcd رو با tft lcd مقایسه کرده و نه با led
دوست عزیز من هدفم کوبیدن amoled نیست همه متفق القول هستند که در مجموع آمولد برتری هائی داره ...
برای من هم حرف رئیس شرکت htc معتبره و هم تکنولوژی سونی ( s-lcd ).....
ولی بحث من در مورد مصرف انرژی بود .... با عرض پوزش ایشون slcd رو با آمولد مقایسه کردن :
منبع :HTC says that the displays are comparable, and that the S-LCD actually consumes less power than the AMOLED displays!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
s-lcd تکنولوژی سونی و سامسونگ هست.و 51% سهامش رو سامسونگ داره.
من که تو همه سایت ها خوندم slcd مصرفش بیشتر از Amoled هست ! ( دیگه نمیدونم واقعیت چیه ! )
و ديگر هيچ ...
كلا ايشون شركت HTC رو به رسميت نميشناسه بابا چطور بايد بگه
درسته دیگه این که شک کردن نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)