تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 66

نام تاپيک: میرمهنا

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه. امیدوارم که خوب و خوش باشید. لازم دیدم که بیام و چند تا نکته رو متذکر بشم.

اول می خواستم بگم اسم کارگردان فنی بازی میرمهنا آقای آقاجانی هست، نه آقاجری!

یه روز بشین و یه بازی خارجی رو که خیلی قبولش داری 1 ساعت بازی کن و همزمان کپچر کن. بعد بشین و فیلم رو نگاه کن. ببین چند تا از این ایرادات می تونی پیدا کنی. اگه خواستی یه روز بیا شرکت، من دو ساعت برات فیلم می ذارم از باگ های ریز و درشت تمام سری های CallOfDuty، کرایسیس، مدال افتخار، Battlefield، مافیا، Unreal و خیلی بازی های دیگه. از باگ های درشت و تابلو که بگذریم اگه فریم به فریم نگاه کنی، اونها هم پر هستن از مدلهایی که توی یه لحظه عوض می شن، آدم هایی که موقع مردن مدلشون جایگزین می شه تا ایرادهای بزرگتر.

نمی خوام بگم که دیدن این مشکلات بده یا ایراداتمونو توجیه کنم. می خوام فقط تابوی بازی های خارجی از بین بره و یه مقدار دیدمون نسبت به یه سری چیزها عوض بشه.

ممنون از همه

شاید شما راست بگی.
    چون من هیچ کدوم از بازی های خارجی رو اینطوری موشکافانه بررسی نکردم.
    به هر حال موفق باشید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام به همه. امیدوارم که خوب و خوش باشید. لازم دیدم که بیام و چند تا نکته رو متذکر بشم.

اول می خواستم بگم اسم کارگردان فنی بازی میرمهنا آقای آقاجانی هست، نه آقاجری!

یه روز بشین و یه بازی خارجی رو که خیلی قبولش داری 1 ساعت بازی کن و همزمان کپچر کن. بعد بشین و فیلم رو نگاه کن. ببین چند تا از این ایرادات می تونی پیدا کنی. اگه خواستی یه روز بیا شرکت، من دو ساعت برات فیلم می ذارم از باگ های ریز و درشت تمام سری های CallOfDuty، کرایسیس، مدال افتخار، Battlefield، مافیا، Unreal و خیلی بازی های دیگه. از باگ های درشت و تابلو که بگذریم اگه فریم به فریم نگاه کنی، اونها هم پر هستن از مدلهایی که توی یه لحظه عوض می شن، آدم هایی که موقع مردن مدلشون جایگزین می شه تا ایرادهای بزرگتر.

نمی خوام بگم که دیدن این مشکلات بده یا ایراداتمونو توجیه کنم. می خوام فقط تابوی بازی های خارجی از بین بره و یه مقدار دیدمون نسبت به یه سری چیزها عوض بشه.

ممنون از همه
    ببخشین من احساس می کنم شما خود اقای اقاجانی هستید . چون این حرف ها دقیقا حرف های اونه . درسته نه؟

3. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشین من احساس می کنم شما خود اقای اقاجانی هستید . چون این حرف ها دقیقا حرف های اونه . درسته نه؟

جان؟
    پوارو بازی شد حسن جان!

بیخیال!
    حالا هر کی که هست!هحتی اگه ایشون هم باشه، رفتار و حرفاش مناسب بود.ولی فکر نمیکنم که ایشون باشه ها!خیلی آروم تره!

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جان؟
    پوارو بازی شد حسن جان!

بیخیال!
    حالا هر کی که هست!هحتی اگه ایشون هم باشه، رفتار و حرفاش مناسب بود.ولی فکر نمیکنم که ایشون باشه ها!خیلی آروم تره!
    ببین که چه غولی از این آقای آقاجانی برات مجسم کرده که باورت نمیشه این آقا همون آقاجانی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو دنیای خودم

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اول که خسته نباشید
    دوم ببخشید که الان دارم وارد بحث میشم و از اول شروع میکنم

به نظر من اگه بخوان میتونن با این امکاناتی که دارن خیلی بهتر از این حرفها بازی رو از اب در بیارن مثلا به جای اینکه 25000 خط کد به موتور بازی اضافه کنن و موتور رو به اسم خودشون بزنن 25000 هزار خط کد و چند صدتا انیمیشن به بازی اضافه کنن که نتیجه نهایی این نشه که من بهشون ایراد بگیرم ولی مشکل اینجاس که این دفعه این تیم نه روی محیط بازی خوب کار کردن نه روی شخصیتهای بازی
    تا الان به بازی گرشاسپ زیاد ایراد میگرفتم اما با دیدن این دو تا تریلر بازی میر مهنا،بازی گرشاسپ رو ستایش میکنم
    و فقط یه چیزه که قابل تحسینه و در همه بازیهای ایرانی هم مشترکه اونم نقاشی دیجیتالی (Digital Painting) هست که توی پوستر بازیها به کار میگیرن
    Last edited by IMAP; 16-05-2011 at 05:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

جان؟
    پوارو بازی شد حسن جان!

بیخیال!
    دلیلش می دونی چیه؟ تا به حال چند دفعه همین کلمات رو عینا ازش دیدم .نه همه رو این جواب اخری

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام
    اگر به وب سایت گیم باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری بزنید در صفحه اول آن با این خبر شوک آمیز مواجه می‌شوید. شرکت لوح زرین نیکان توزیع کننده بازی گرشاسپ و چند بازی دیگر که در خرید حق پخش بازی های ایرانی رکورد زده است، حق توزیع میرمهنا را نیز در اختیار دارد. اما این شرکت در وب سایت رسمی خود با درج این خبر اعلام کرده است که فعلا از پخش بازی خبری نیست. بازی میرمهنا قرار است در اواخر بهار امسال در بازار عرضه شود. اما ظاهرا مشکلات هولوگرام دامن میرمهنا را گرفته است. مثل اینکه پس از قرن‌ها که میرمهنا در قالب بازی رایانه‌ای قرار است زنده شود برای عرضه درگیر یک جنگ هولوگرامی است!
    دنیای بازی

9. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

واقعا؟ اینم از سیاست کشور ما در مقابل بازی ها . بازم برید بگین می خواین با بنیاد پیشرفت کمنیم

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لعنت بر این بنیاد که هر کاری میکنه تا سنگ بندازه جلوی پای بازیسازان این کشور.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

وب سایت لوح زررین نیکان

توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از همان ابتدا و قبل از توزیع بازی گرشاسپ هم آشکار بود که مسئولان محترم بیشترین توجه شان به صنعت فیلم است و طی هفته های گذشته اندک حمایتی که از صنعت بازی انجام می گرفت را به سمت حمایت از فیلم بردند. به هر شکل بعد از ارائه فیلم های به روح پدرم ، ازدواج در وقت اضافه ، لیموترش و ... این بار لازم بود برای ساخت فیلم های به روح مادرم ، ازدواج در بین دو نیمه و لیمو شیرین و ... حمایت از بازی سازی قطع و صرف ساخت و توزیع این نوع فیلم ها می گردد.
    امید است مسئولان محترم با درایت و دوراندیشی، جلوی رشد این صنعت را نگیرند و مسائل داخلی را که باعث ضربه زدن به بازار نشر بازی های ایرانی است وارد این حوزه نکنند.

---------------------------------
    توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درست بعد از جشنواره بازی های رایانه ای تهران و درخشش نبوغ و استعداد بازی سازان ایرانی و بعد از توزیع موفقیت آمیزبازی گرشاسپ و استقبال از این بازی و سایر بازی های ساخته شده در هفته گذشته ضربه مهلکی به صنعت بازی سازی زده شده و نه تنها به وعده های داده شده درباره حمایت از بازی سازی عمل نگردید بلکه به آن نیز پشت پا زدند این در شرایطی بود که حتی نسبت به قول های داده شده در رابطه وعده های حمایتی از این شرکت نسبت به نشر بازی سفارشی مدافعان کربلا نیز عمل نکردند، تا توزیع بازی میرمهنا را غیرممکن سازند .

[/QUOTE]

13. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •