شاید شما راست بگی.
چون من هیچ کدوم از بازی های خارجی رو اینطوری موشکافانه بررسی نکردم.
به هر حال موفق باشید!
شاید شما راست بگی.
چون من هیچ کدوم از بازی های خارجی رو اینطوری موشکافانه بررسی نکردم.
به هر حال موفق باشید!
ببخشین من احساس می کنم شما خود اقای اقاجانی هستید . چون این حرف ها دقیقا حرف های اونه . درسته نه؟
جان؟
پوارو بازی شد حسن جان!
بیخیال!
حالا هر کی که هست!هحتی اگه ایشون هم باشه، رفتار و حرفاش مناسب بود.ولی فکر نمیکنم که ایشون باشه ها!خیلی آروم تره!![]()
ببین که چه غولی از این آقای آقاجانی برات مجسم کرده که باورت نمیشه این آقا همون آقاجانی هست.
سلام به همه دوستان
اول که خسته نباشید
دوم ببخشید که الان دارم وارد بحث میشم و از اول شروع میکنم
به نظر من اگه بخوان میتونن با این امکاناتی که دارن خیلی بهتر از این حرفها بازی رو از اب در بیارن مثلا به جای اینکه 25000 خط کد به موتور بازی اضافه کنن و موتور رو به اسم خودشون بزنن 25000 هزار خط کد و چند صدتا انیمیشن به بازی اضافه کنن که نتیجه نهایی این نشه که من بهشون ایراد بگیرم ولی مشکل اینجاس که این دفعه این تیم نه روی محیط بازی خوب کار کردن نه روی شخصیتهای بازی
تا الان به بازی گرشاسپ زیاد ایراد میگرفتم اما با دیدن این دو تا تریلر بازی میر مهنا،بازی گرشاسپ رو ستایش میکنم
و فقط یه چیزه که قابل تحسینه و در همه بازیهای ایرانی هم مشترکه اونم نقاشی دیجیتالی (Digital Painting) هست که توی پوستر بازیها به کار میگیرن
Last edited by IMAP; 16-05-2011 at 05:32.
دلیلش می دونی چیه؟ تا به حال چند دفعه همین کلمات رو عینا ازش دیدم .نه همه رو این جواب اخری
توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام
اگر به وب سایت گیم باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری بزنید در صفحه اول آن با این خبر شوک آمیز مواجه میشوید. شرکت لوح زرین نیکان توزیع کننده بازی گرشاسپ و چند بازی دیگر که در خرید حق پخش بازی های ایرانی رکورد زده است، حق توزیع میرمهنا را نیز در اختیار دارد. اما این شرکت در وب سایت رسمی خود با درج این خبر اعلام کرده است که فعلا از پخش بازی خبری نیست. بازی میرمهنا قرار است در اواخر بهار امسال در بازار عرضه شود. اما ظاهرا مشکلات هولوگرام دامن میرمهنا را گرفته است. مثل اینکه پس از قرنها که میرمهنا در قالب بازی رایانهای قرار است زنده شود برای عرضه درگیر یک جنگ هولوگرامی است!
دنیای بازی
واقعا؟ اینم از سیاست کشور ما در مقابل بازی ها . بازم برید بگین می خواین با بنیاد پیشرفت کمنیم
لعنت بر این بنیاد که هر کاری میکنه تا سنگ بندازه جلوی پای بازیسازان این کشور.
وب سایت لوح زررین نیکان
توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همان ابتدا و قبل از توزیع بازی گرشاسپ هم آشکار بود که مسئولان محترم بیشترین توجه شان به صنعت فیلم است و طی هفته های گذشته اندک حمایتی که از صنعت بازی انجام می گرفت را به سمت حمایت از فیلم بردند. به هر شکل بعد از ارائه فیلم های به روح پدرم ، ازدواج در وقت اضافه ، لیموترش و ... این بار لازم بود برای ساخت فیلم های به روح مادرم ، ازدواج در بین دو نیمه و لیمو شیرین و ... حمایت از بازی سازی قطع و صرف ساخت و توزیع این نوع فیلم ها می گردد.
امید است مسئولان محترم با درایت و دوراندیشی، جلوی رشد این صنعت را نگیرند و مسائل داخلی را که باعث ضربه زدن به بازار نشر بازی های ایرانی است وارد این حوزه نکنند.
---------------------------------
توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست بعد از جشنواره بازی های رایانه ای تهران و درخشش نبوغ و استعداد بازی سازان ایرانی و بعد از توزیع موفقیت آمیزبازی گرشاسپ و استقبال از این بازی و سایر بازی های ساخته شده در هفته گذشته ضربه مهلکی به صنعت بازی سازی زده شده و نه تنها به وعده های داده شده درباره حمایت از بازی سازی عمل نگردید بلکه به آن نیز پشت پا زدند این در شرایطی بود که حتی نسبت به قول های داده شده در رابطه وعده های حمایتی از این شرکت نسبت به نشر بازی سفارشی مدافعان کربلا نیز عمل نکردند، تا توزیع بازی میرمهنا را غیرممکن سازند .
[/QUOTE]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)