سلام
ببخشید پابرهنه می پرم تو حرف هاتون اما من هم تعریف media centerرو خیلی شنیدم.اما انگار 60روزه هست ،باید کرک شو پیدا کنی تا محدودیتش از بین بره :?
منم سی دی شو خریدم اما منتظرم تا کرک شو پیدا کنم بعد نصبش کنم
سلام
ببخشید پابرهنه می پرم تو حرف هاتون اما من هم تعریف media centerرو خیلی شنیدم.اما انگار 60روزه هست ،باید کرک شو پیدا کنی تا محدودیتش از بین بره :?
منم سی دی شو خریدم اما منتظرم تا کرک شو پیدا کنم بعد نصبش کنم
کرکش توی سی دی هست
من هم مدیا سنتر دارم و شبکه دارم
هر روز هم کانتر بازی میکنم (مشکلش تو شبکه یه چیزه که اگه خواستید بگویید) من خودم تو این فاصله یه کم درباره ی این مشکل بیشتر بررسی کنم
دوستاني كه مديا سنتر دارن كسي يه برنامه واسه فارسي كردن مديا سنتر سراغ نداره
البته منو تغييري نكنه فقط بشه توي بعضي از محيط ها فارسي ديد و تايپ كرد![]()
دوست عزيز كركش كه تو خود سي دي هست. احتمالا تو سي دي 1نوشته شده توسط s-s
در مورد روش كرك كردن هم شما بايد بعد از نصب از طريق safe mode كرك كنيد.
البته شنيدم يك كرك جديد اومده كه در حالت نرمال هم مي تونه كرك كنه. اما مطمئن نيستم
سينا جان من خودم در جايي كه شبكه باشه استفاده نكردم كه ببينم مشكل داره يا نه. اما يكي از دوستام تو محل كارشون كه همه كامپيوترها به شبكه وصل هستن نصب كرده بود و مي گفت مشكل داره. حالا نمي دونم شايد اون اشتباه كرده.نوشته شده توسط Sinagood
TARI جان سلامنوشته شده توسط TARI
مدياسنتر هم دقيقا مثل ويندوز هاي ايكس پي پروفشنال هست و مشكلي با تايپ فارسي نداره. منظورت اگه چيز ديگه اي هست كه بگو .
مشكل تايپ فارسي در ويندوز نيست
توي بعضي سايت ها يا محيط ها كه ميري فارسي رو ساپورت نمي كنه
مثلا PersianSoft واسه سرويس پچ يك روي ويندوز ها همچين برنامه اي داره ولي مديا رو قبول نمي كنه![]()
با سلام ..
دوست عزيز armin_goooodboy,
شما اگه تنها از لحاظ ظاهري ميخواهيد XP Media Center رو داشته باشيد به جاي اين كار بهتره كه برين تم - مركز موسيقي و امكانات جانبي اون رو ( مثلا از سي دي هاي پلاس ) روي XP نصب كنيد .
من تم هاي مديا سنتر رو با 3 يا 4 تم ديگه به ادرس زير اپلود كردم به حجم 741 كياو بايت تنها كافيه كه روش دابل كليك كنيد تا اجرا شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم به دردتون بخوره :|
سلام
داش جواد من تا 98% دانلود كردم.
بعدش ارور داد و ديگه نشود! :roll:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)