تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 129

نام تاپيک: رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب به تجربه میتونم بگم که نمیشه همیشه شاگرد اول بود ولی میشه گفت جزء تاپ های کلاس موند..ضمن اینکه تحصیل با هدف شاگرد اول موندن یا حفظ جایگاه قهرمانی به نظر من مضر هست (از روی تجربه خودم میگم)

شاگرد اولی یه خاصیت ثابت و واحد نیست ... افراد موفق توی تحصیل هم انواع مختلفی دارند و میشه از جنبه های گوناگون بررسی شون کرد....بعضیها خیلی شارپ هستند بعضی ها متوسط و بعضی ها هم حتی زیر متوسط ولی هرکدوم راهی واسه موفقیتشون دارن
    البته من اعتقادی به موفقیت خرخونی (در معنی واقعی کلمه) که فقط کسب نمره ی بالا رو تضمین میکنه ندارم ولی بهرحال میتونه در حالت کلی ملاکی عمومی از موفقیت باشه

توی موفقیت تحصیلی عواملی مثل علاقه پشتکار و مسیر درست خیلی مهم اند. از اینها گذشته روش مطالعه هم خیلی مهمه....خیلی ها واقعا به شکل کاملا غیربهینه مطالعه میکنند در حالیکه میشه یه مطالعه ۵ یا ۶ ساعته رو با یه مطالعه خوب و منظم ۱ ساعته جایگزین کرد.
    ضمنا وقتی کیفیت مطالعه و شکل یادگیری خوبه هرچه بیشتر مطالعه کنید خوب بهتره....

باز بنا به تجربه خودم علاقه عامل مهمی هست و وقتی که در کار باشه باعث میشه که شما راه خودتونو خودبه خود پیدا کنید. واسه همین هست که وقتی یه نفر مثلا استعداد خارق العاده ای داره خودبخود به سمت اون استعدادش کشیده میشه و خودبخود راهشو پیدا میکنه (الان داشتم خبر ترور تاتللیسس رو میخوندم که چطور یه بچه ی فقیر که از مناطق محروم جنوب شرق ترکیه با شغل کارگری و دست فروشی سر از استانبول در میاره و چطور به یکی از بزرگترین هنرمندان ترکیه تبدیل میشه)
    شما انشتین نیوتون گالیله حسابی هشترودی ادیسون و خیلی از بزرگان رو نگاه کنین میبینین که همینه....واقعیت اینه که وقتی ما در جهت درست باشیم نیاز به زجر و زحمت نیست وقتی در مسیر درست هستیم همه کارا لذت بخشه... نیازی به تدابیر خاص نیست...همه چیز سهل و ساده پیش میره....

من الان فوق مخابرات رو تقریبا تموم کردم از وضعیت ادامه تحصیلم هم مطمئنم ولی دقیقا مطمئن نیستم که درسته؟؟؟.....مطمئن هستم که موضوعات علمی واسه من جذابترین موضوعات بودند....مطمئن هستم ریاضی و فیزیک واسه م جذاب ترین مباحث بودن....مطمئن هستم که در بدترین حالت از راه اصلیم دور نشدم .... اما آیا من دنبال ارضای خواسته های واقعی و درونی خودم بودم یا دنیال ارضای خواسته های اکتسابی که از جامعه یا پدر و مادرم به من القا شده؟
    من توی فامیل و آشنا فرد موفقی محسوب میشم....ولی جدا این سوالات رو از خودم میپرسم که دنبال لذت و شادی خودم و فقط و فقط برای خودم هستم یا نه دارم انتظاراتو برآورده میکنم. دقیقا نمیدونم پاسخ من چی میتونه باشه ... ممکنه یه دفه بزنم زیر همه چی (بعیده چون میگم راهو خیلی هم بیراه نیومدم ولی گاه فکر میکنم چرا مثلا ریاضی محض نخوندم....و جای خوش شانسی اینجاست که میتونم نسبتا راحت این راهو واسه ادامه تحصیل انتخاب کنم) ممکنه کمی مسیرمو تغییر بدم.....ولی بهرحال چیزی که واسه م مثل روز روشنه اینه که باید دنبال برآروده کردن خواسته های واقعی و نه کاذب درونم باشم....

2. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

راستی به نظرتون عبارت شاگرد اول چیز خوبیه؟
    یه نفر بخاطر 0.25 نمره بشه شاگرد دوم کلاس واقعا ظلم نیست؟
    فکر کنم همون نمره های a,b,... بهتر باشه نظر دوستان چیه؟

4. 2 کاربر از MosaferJade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رتبه اول شدن تو کلاس و مدرسه چندان هم تضمینی واسه آینده مطلوب و خوب نیست!
    فت و فراوون رفیق و آشنا سراغ دارم طرف رتبه اول کلاس و مدرسه که هیچ پا از ناحیه و منطقه هم فراتر گذاشته بود اما به کنکور که رسیده بود.....
    خیلی از کسایی که تا پارسال فکر میکردم رتبه های دو رقمی کنکور باشند ولی وقتی کنکور دادیم دیدم که دو رقمی که هیچ خیلی هاشون 4 رقمی هم نشدند!!
    هر چند خودم با کنکور به این شکل موافق نیستم اما باید بگم این کنکوره که عیار افراد رو تو درس و آزمون میسنجه!
    دیگه واسه کنکور نشستن تا صبح درس خوندن و فرداش 20 گرفتن و شاگرد اول شدن تو این نظام آموزشی جواب نمیده!برای کنکور باید هزار جور احتمال رو در نظر بگیری کلی از هر نظر خودت رو آماده کنی و کلی تکنیک فلان و... تا شاید بتونی نتیجه خوب بگیری!(این رو عزیزانی که کنکور دادند میتونند متوجه بشند که چی میگم!)

می دونم پستم ربطی به سوال اصلی تاپیک نداشت اما خواستم هشدار بدم به عزیزانی که دلشون خوشه که شاگرد اول بشند و... چون یه زمانی ما هم(خودم) دلمون به همین چیز ها خوش بود اما اصلا این چیزها ملاکی برای آینده خوب نیست!اگر هم کسی که بدون در نظر گرفتن آیندش و واسه یه هدف های دیگه به شاگرد اول شدن فکر میکنه که دیگه هیج و در دنیای.... خودش خوش باشه (چون اولای تاپیک دیدم ماشالا دوستان چه هدف های ..... دارند!!!)

برای اینکه پست به تاپیک یه ربطی داشته
    راز شاگرد اول شدن در علاقه و علاقه و علاقه هست و دگر هیچ!
    چند سال پیش قبل از اینکه پامو بذارم رشته ریاضی جزو همین شاگرد اولا (!) بودم دلیلش هم این بود که درس رو صرفا به خاطر علاقه ای که داشتم میخوندم....اما از سال دوم به بعد چون وارد رشته ای شدم که هیچ علاقه ای نداشتم و درس ها هم تخصصی تر شده بود به خاطر همین دیگه خبری از اون شاگرد اول شدن و مقام و فلان نبود.
    پس سعی کنید برید دنبال علاقتون!به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه به حرف اطرافیانتون اهمیت ندید!

موفق باشید
    Last edited by Amirdb; 17-03-2011 at 16:10.

6. 5 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بله شما حرفتون درسته
    منظور از کلمه ی شاگرد اول هم در این تاپیک , کسانی هست که حداقل معدلشون 17 -18 باشه

اما در موردِ اینکه 25 صدم فرق اهمیتی نداره , در بعضی مسابقه ها فرقِ نفرات اول تا سوم گاهی فقط چند صدم ثانیه هست اما فقط یکیشون اول میشه و مدالِ طلا میگیره

============================

راستی برای علاقمند شدن به ریاضیات , شاید این انگیزه ی خوبی باشه :
    ریاضیات{ علمِ حساب} , مادرِ همه ی علم و دانشها [ أمُ العلوم] و الفبایِ خلقت و آفرینش هست .

در همه ی علم و دانشها ریاضیات هست اما در ریاضیات چیزی جز ریاضیات نیست .

در هر کاری , هر کس که ریاضیاتش بهتره , موفق تر از بقیه هست .

رازِ موفق شدن در فراگیریِ ریاضیات این هست که تا یک مبحث و مطلب رو یاد نگرفتین نباید به سراغِ مبحثِ بعدی برید وگرنه یاد نمیگیرین و عاجز و درمانده میشین و از ریاضیات متنفر میشین

مثال :

سعی کنین به کسی که جمع و تفریق رو درک نکرده ضرب و تقسیم یاد بدین !!!!!

اگر آب تو هاون بکوبید از این کار سودمندتر هست
    دانشِ حساب , زنجیره وار هست اگر یک حلقه از زنجیر بردارین گسسته میشه .

برگردین عقب حتی اگه لازم شد از ابتدایی دوباره همه چیز رو یاد بگیرین و تا یک مرحله رو تموم نکردین به سراغ مرحله ی بعدی نرید

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

در همه ی علم و دانشها ریاضیات هست اما در ریاضیات چیزی جز ریاضیات نیست .
    [ جمله جالبی یود
    این حرفتون رو اصلا قبول ندارم
    همونطور که قبلا هم گفتم (و الان هم میگم )
    خود بنده ریاضیم در حد 20 بود و هست
    اما تو کتابهای خوندنی مخصوصا کتابهای عمومی مشکل داشتم و دارم
    همون طور که گفتم بنده بخاطر 0.25 نمره در درس جغرافیا یک سال عقب افتادم
    یعنی بعد از سال سوم دبیرستان یه سال استراحت داشتم با اجازتون و بعدش رفتم و پیش رو خوندم
    معلمه هم خیلی با من لج بود( خدا نصیب هیچ کس نکنه)
    رازِ موفق شدن در فراگیریِ ریاضیات این هست که تا یک مبحث و مطلب رو یاد نگرفتین نباید به سراغِ مبحثِ بعدی برید وگرنه یاد نمیگیرین و عاجز و درمانده میشین و از ریاضیات متنفر میشین
    این حرفتون رو هم قبول ندارم
    بعضی مواقع پیش میاد که قضایای بعدی باعث میشن آدم قضایای قبلی رو متوجه یا بهتر وتوجه بشه
    Last edited by MosaferJade; 18-03-2011 at 02:00.

10. 4 کاربر از MosaferJade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

1.من خودم دوست دارم به شطرنج به چشم ریاضیاتیش نگاه کنم (تئوری بازیها در ریاضیات گسسته) ولی خیلی از استاد بزرگ های شطرنج مثل گری کاسپاروف کاملا مخالف ربط دادن شطرنج به ریاضیات بودند، کاسپاروف {ادبیات/یا شایدم تاریخ} میخوند...هوش استدلالی-منطقی (که باعث پیشرفت در ریاضی میشه) یکی از مهمترین انواع هوش 21 گانه است ولی انواع دیگر هوش هم هستند که هرکدام کاربردهای خود رو دارند...

2. این حرف شما کاملا درسته وقتی در چارچوب علوم ریاضی بهش نگاه کنیم. مثلا در تمام وادی مهندسی هر چه یه مهندس یا دانشجوی مهندسی ریاضیش قویتر باشه راه ساده تر و آینده ی روشن تری رو در پیش داره ... (چه برسه به خود رشته ریاضی ....)
    من وقتی به عقب نگاه میکنم میبینم که واقعا چه تاثیر ریاضی در ساختار علوم مهندسی و فیزیک نداره...نگاه عمیق و درست اینه که همه علوم ریاضی و فیزیک و مشتقاتشون رو شاخه های یک درخت بدونیم....واسه همین همه اینا از یه جنس اند.
    اما باز مثلا توی رشته ی مهندسی خیلی ها هستند که دنبال کارهای عملی و نه لزوما درک تئوریک هستند ... اینا در سطوح پائینتری از علم کار میکنند ولی تجربه های بالاتری از تکنیک رو دارند ... در این زمینه هاست که تجربه خیلی مفیدتر از تئوری هست در اینجا اتفاقا افرادی که عملگرا هستند ( عوض اندیشه گرا ) موفق ترند و این افراد معمولا خیلی با علوم انتزاعی مثل ریاضی حال نمیکنند....یه بحثی در تئوری یادگیری هست که افراد به به دسته های عملگرا و اندیشه گرا و .... تقسیم میکنه

3. ریاضیات واقعا مبناست و وابسته به هیچ علم دیگه ای نیست
    این حرف درسته وقتی از دید ساختار علمی به قضیه نگاه میکنیم. اما در واقع وقتی از دید تاریخ ریاضی به قضیه نگاه میکنیم میبینیم که توسعه ریاضیات عمدتا در اثر نیاز در علوم دیگه مثلا فیزیک یا کامپیوتر شکل گرفته همین دو مثال (فیزیک و کامپیوتر) تاثیر شگرفی در پیشبرد ریاضیات داشته اند.....

در نهایت هم واسه اینکه از موضوع خارج نشیم. مهمترین فاکتور در زندگی اینه که همه دنبال علائقمون بریم. و اگر با خودمون روراست باشیم علاقه مون رو پیدا میکنیم اینیم که میگن خودشناسی، اهمیتش همینجاست

12. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

راستشو بخوای منظورتو از شاگرد اول و مطرح کردن این بحث درست متوجه نشدم !
    فقط میدونم اکثر بچه های معدل بالا و نمره بیار از لحاظ فنی چیزی ندارن که بخوان روش مانور بدن ( لاقل تو رشته های فنی مثل ما اینطوره ) .
    فکر کنم این یه بحث قدیمیه که همیشه نمره بالا نشون دهنده خلاقیت و ذهن برتر نیست .
    اکیپی که ما داشتیم جزو اشرار مدرسه و دانشگاه بودیم و در عین حال به دلیل مشغله کاری و ... فرصت حضور دائم سر کلاسها رو نداشتیم ولی اون بچه ها موقع امتحانات درسته شاگرد اول نبودن ولی متوسط به بالا و جزو بچه های سطح بالا از لحاظ علمی بودند .
    به هر حال علم تئوریک رو رد نمیکنیم ولی اینکه کفه ترازو به یه طرف بچربه زیاد مناسب یه مهندس یا ... نیست !

14. 4 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اتفاقا به من نظر اگه کسی 19.75 بگیره ، یا با اختلاف یک صدم شاگرد دوم بشه ، کاملا ، کاملا حقش هست !
    هرچند که میدونم اگه خودم جای اون فرد باشم ، ماتحتم خیلی خیلی مسوزه ! اما حقشه !
    حتی اگر روزی معلم بشم ، اون 25 صدم رو نمیدم به شاگرد ! همون 19.75 میدم !
    البته اگر عادلانه باشه !

یادمه یکی از معلم هامون میگفت ، اگر مردی اون 25 صدم رو بگیر !
    همین 25 صدم هستم که نشون میده کی بهتر خونده ، کی دقیق تر خونده و کی بازدهی اش بیشتر بوده
    شما خودت رو میزاری جای اون شاگردی که با اختلاف یک صدم توی کارنامه دوم شده ، بعد میگی چقدر دردناکه ...
    این رو نمیگی که اگه همینجوری 19.75 هارو 20 میدادن ، اون شاگرد دوم که کمتر خونده بود و مسئله های کمتری حل کرده بوده ، خیلی راحت از اونی که بیشتر خونده بود جلو میزد و شاگرد اول میشد ؟
    بعد میدونی اونی که حقش بود اول بشه ، وقتی دوم میشه ، چقدر براش ناراحت کننده میشه ؟
    میدونی اونی که یک درس رو خیلی خوب خونده ، میاد سر جلسه ، بعد میبینه معلم داره جواب هارو به بچه ها میگه ، چقدر ناراحت میشه و ضربه میخوره ؟

فقط خودت رو یک ور قضیه نزار و نظر نده !
    از همه ابعاد به موضوع نگاه کن ، بعد نظر بده !

16. 4 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی من یه چیزهایی شنیدم در مورد دانش آموزهای تنبل
    میگن این دانش آموزها چون در کودکی بیش فعال هستن نمیتونن حواسشون رو درست و حسابی جمع کنن و به خاطر همین تو مدرسه نمرات ضعیف میگیرن.
    کلا پزشک ها میگن این کودک ها باید درمان بشن کسی در این مورد چیزی میدونه؟

18. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

بحث جالبیه ولی بهتر بود بحث روی شاگرد اول شدن تو زندگی باشه نه درس. همه چیز که درس نیست.

من که شاگرد اول نیستم ولی خب:
    توی دبستان پدرم با من درسهای سال بعد کار میکرد برای همین معدل بیست بود.
    راهنمایی به درس علاقه داشتم معدلم 19.5 بود.
    دبیرستان آمدم اصلا نمیدونستم درس چیه خودم الان هنوز متعجبم از این موضوع که چرا انقدر تو دبیرستان لطمه خوردم.
    برای دانشگاه هم که اصلا انگیزه نداشتم درس نخوندم رفتم ازاد!
    الانم که اصلا حواسم به درس نیست از ساعت 7 صبح تا خود الان تو اینترنتم!.

من تو کل این زنگیم یه چیز خوب فهمیدم: اونم اینکه دوست چنان تاثیری روی ادم داره که پدر مادر ندارن.
    این از اراده ضعیفمون هم هست که منتظر دوست خوبیم

شاگرد اولی اراده میخواد اراده

20. 10 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •