تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 118

نام تاپيک: وسواس فکری!!

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من نميخوام بي خودي از حرفاي ايشون دفاع كنم ولي واقعا دارو درماني جز وابستگي خواب آلودگي بي حالي و نابودي كبد چيزي ديگه اي نداره
    من فك ميكنم سركوب كردن هيجانات بدترين كار براي افسرده هست مصرف كردن دارو براي افسردگي فقط پاك كردن اصل موضوعه در صورتي كه اگه بتونيم با روان درماني مشكل اصلي خودمون رو حل كنيم ميتونيم براي هميشه خوب بشيم البته خيلي سخته ولي ميشه
    خوب دوست عزیز شما که اینقدر از دارو درمانی بیزار هستید چرا روزانه 40 میلی گرم فلوکستین مصرف می کنید ؟ تازه سوال کردید که آیا می شود 20 میلی گرم دیگر هم اضافه کنم ؟؟؟
    خوب شما می توانید دارو را قطع کنید و روان درمانی به تنهایی را تجربه کنید شاید تاثیر بهتری داشته باشد . البته توصیه شخص بنده این نیست و اگر هم بخواهید قطع کنید باید بتدریج قطع کنید .
    در هر صورت دوستان در این فروم لطف دارند و روان درمانی از راه دور هم انجام می دهند . بی هزینه و بی دردسر

2. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

خوب دوست عزیز شما که اینقدر از دارو درمانی بیزار هستید چرا روزانه 40 میلی گرم فلوکستین مصرف می کنید ؟ تازه سوال کردید که آیا می شود 20 میلی گرم دیگر هم اضافه کنم ؟؟؟
    خوب شما می توانید دارو را قطع کنید و روان درمانی به تنهایی را تجربه کنید شاید تاثیر بهتری داشته باشد . البته توصیه شخص بنده این نیست و اگر هم بخواهید قطع کنید باید بتدریج قطع کنید .
    در هر صورت دوستان در این فروم لطف دارند و روان درمانی از راه دور هم انجام می دهند . بی هزینه و بی دردسر
    چيكار كنم دكتر جان چاره اي ديگه اي ندارم واقعا خودمم موندم چيكار كنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید فلوکستین روی شما جواب نمیده باید قرص ضد افسردگیتون رو دکتر عوض کنه..

شما باید همیشه و متمرکز برید دکتر مثلا ماهی 1 بار..نه اینکه 1 بار برید و تا 1 سال با همون نسخه فلوکستین

بگیرید..

من مادرم افسردگی داره هر 3 ماه 1 بار قرص ضد افسردگیش رو روانپزشک عوض میکنه..3 ماه سیتالوپرام

میخوره 3 ماه سرترالین...بعد 3 ماه بعد سیتالوپرام با کمکی هالوپریدول...

یه بار اومد سر خود قرصهاشو ترک کنه و دیگه ادامه نده.. افسردگی گرفت که فقط گریه می کرد ازش

میپرسیدی میگفت نمیدونم چرا دوست دارم گریه کنم...بعد رفت روانپزشک دوباره قرص دریافت کرد و دوباره

شاد شد..

کلا من میبینم مادرمو میفهمم که وقتی قرص ضد افسردگی میخوره کمبودهای زندگی رو متوجه نمیشه و انگار

تو یه عالم دیگست و کمتر حساس میشه نسبت به بقیه...و تو عالم خودشه و خیلی هم شاده

5. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

شاید فلوکستین روی شما جواب نمیده باید قرص ضد افسردگیتون رو دکتر عوض کنه..

شما باید همیشه و متمرکز برید دکتر مثلا ماهی 1 بار..نه اینکه 1 بار برید و تا 1 سال با همون نسخه فلوکستین

بگیرید..

من مادرم افسردگی داره هر 3 ماه 1 بار قرص ضد افسردگیش رو روانپزشک عوض میکنه..3 ماه سیتالوپرام

میخوره 3 ماه سرترالین...بعد 3 ماه بعد سیتالوپرام با کمکی هالوپریدول...

یه بار اومد سر خود قرصهاشو ترک کنه و دیگه ادامه نده.. افسردگی گرفت که فقط گریه می کرد ازش

میپرسیدی میگفت نمیدونم چرا دوست دارم گریه کنم...بعد رفت روانپزشک دوباره قرص دریافت کرد و دوباره

شاد شد..

کلا من میبینم مادرمو میفهمم که وقتی قرص ضد افسردگی میخوره کمبودهای زندگی رو متوجه نمیشه و انگار

تو یه عالم دیگست و کمتر حساس میشه نسبت به بقیه...و تو عالم خودشه و خیلی هم شاده
    درسته بايد حتما يه روانپزشك برم البته امروز دوز فلوكستين رو نصف كردم از 40 ميل اومدم رو 20
    ببخشين دوست عزيز يه سوال داشتم مادر شما العان دقيقا چه داروي ضد افسردگي مصرف ميكنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته بايد حتما يه روانپزشك برم البته امروز دوز فلوكستين رو نصف كردم از 40 ميل اومدم رو 20
    ببخشين دوست عزيز يه سوال داشتم مادر شما العان دقيقا چه داروي ضد افسردگي مصرف ميكنه؟
    الان سیتالوپرام 20 میلیگرمی سبحان.

دوزش رو دقیقا نمیدونم ولی تا اونجایی که دیدم 1 دونه صبح میخوره بعد از صبحانه 1 دونه هم بعد از شام.

روزی 40 میلی گرم 2 تا 20 میلی به فاصله 12 ساعت. هالوپریدول هم داشت که رفت هفته پیش روانپزشک

بهش گفت دیگه احتیاجی نیست و قطعش کرد. الان فقط همون سیتالوپرام تنها.

البته شما خودسرانه اصلا نباید برای خودتون قرص انتخاب کنید. عوارض بدی روی اعصابتون میزاره.

اصلا خود روانپزشک رفتن و صحبت کردن با 1 دکتر روانپزشک و وقتی مشکلاتتو رو بهش میگی باعث شادی

میشه و وقتی بهت دارو میده و دارو رو میخوری بهتر میشی البته هر روانپزشکی اینطوری نیست..

روانپزشکی که مادرم میره یه خانم 45 ساله استاد دانشگاه.

من یه بار روانپزشک بد رفتم همینجوری برای خودش قرص تجویز کرد حالم خیلی بد شد..

روانپزشکهای با تجربه و خوب زیادن من یکیشون رو تو تهران میشناسم که خیلی کارش درسته و واقعا حال آدم رو

خوب میکنه و تا خوب نشی ولت نمیکنه.

8. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مشکل شما باید با ترکیب روان درمانی و دارو تخفیف پیدا کند . نظر بنده مراجعه منظم به روانپزشک و در صورتی که می توانید روان شناسه تا هم شاید بتوان مشکل شما را ریشه یابی کرد و هم با دارو علایم را تخفیف داد

10. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

مشکل شما باید با ترکیب روان درمانی و دارو تخفیف پیدا کند . نظر بنده مراجعه منظم به روانپزشک و در صورتی که می توانید روان شناسه تا هم شاید بتوان مشکل شما را ریشه یابی کرد و هم با دارو علایم را تخفیف داد
    درسته حتما بايد اين كارو انجام بدم
    اين فلوكستين داروي عجيبيه امروز كه دوزشو نصف كردم احساس بهتري دارم ممكنه اين احساسات منفي كه داشتم مال مسموميت با فلوكستين باشه اخه 2 ساله مداوم هر روز مصرف ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقای دکتر اولا من تحقیقاتمو زیر نظر حداقل دو روانشناس و روشهای آمار انجام میدم چون قبلا رشته آمار خوندم و با روش تحقیق غریبه نیستم.
    ثانیا من به دوستام تیکه هایی از روان درمانی رو میگم اونم نه به تنهایی.ما گروه سنتو هستیم یه یک مشاور و یک روانشناس و یک پزشک هم با من همکاری میکنند.

13. این کاربر از siamakdadashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران بالاشهر درب قرمز

پيش فرض

شما شیش صفحه تاپیک رو بردید جلو به جاش میرفتید روانپزشک بهتر نبود؟

15. این کاربر از 756 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقای دکتر اولا من تحقیقاتمو زیر نظر حداقل دو روانشناس و روشهای آمار انجام میدم چون قبلا رشته آمار خوندم و با روش تحقیق غریبه نیستم.
    ثانیا من به دوستام تیکه هایی از روان درمانی رو میگم اونم نه به تنهایی.ما گروه سنتو هستیم یه یک مشاور و یک روانشناس و یک پزشک هم با من همکاری میکنند.
    خوب دوست عزیز شما که روش تحقیق را بلدید پس چرا مشاهدات خود را تعمیم می دهید ؟ آیا تحقیقات شما در رابطه با نفی داروهای روانپزشکی می باشد ؟
    شما که بهتر از همه ما می دانید که در مورد تحقیقات باید صبر کرد تا تحقیقات به نتیجه برسه . ثبت بشه و وقتی که در کتب علمی مطرح شد شما می توانید به آنها استناد کنید .اظهار نظر زودتر از موقع در مورد مواردی که در حال تحقیق می باشید درست نیست حتی از نظر امنیتی نیز معمولا تیم های تحقیقاتی مساله مورد تحقیق خود را تا آخرین مرحله مخفی نگه می دارند . البته شخصا امیدوارم که تحقیقات شما کاملا موفق باشد تا ما نیز بجای تجویز این همه دارو بیماران را به شما ارجاع بدیم .
    موفق باشید

17. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •