تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 49 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 490

نام تاپيک: لیگ مسابقات شطرنج p30world

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

نوشتم که تا 13 یعنی شنبه 14 قرعه کشی و شروع مسابقات
    من یه دور شمردم 30 نفر شدیم
    دوستان نام کاربری سایت chess واسه ما ملاکه اونو بدید ثبت نامید کسانی هم که ننوشتن لطف کنن بنویسن

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

chessmathter..........chessmathter
    4umbaz..........saeed_winner
    vahid_civil....................v_civil
    bushido.....prince_persia221
    aluminum.................Se7en77
    frnsh.......................frnsh
    masoudrejae...........masoudrejae
    caca_caca888...........caca_caca88
    kamyab00..................kamy00
    khalil2....................khalil2
    MCSE_MAN.............MCSE_MAN
    ali-07.....................ali-07
    sadboy012..........atmosphere2
    meto_895..............meto_895
    amini_bio..............amini_bio
    ArashMiniStar......ArashMiniStar
    mahnam89...........mahnam89
    bahador2020.......bahador2020
    darvishi.2292.......kaspar 2292
    enrico128.........yashgin128
    mr andersson...Mahyar-Zidane
    hosein1404........hosein1370
    molaali............mhagha
    ehsan_...........K-O-N-T

این اسامی تا اینجای کار (سمت چپ اسم کاربری توی این سایت سمت راست سایت چس)
    اگه اسم کسی اشتباه تایپ شده یا اصلا نیست اطلاع بده

3. 8 کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من موندم چرا دوستان در سایت playchess.com بازیها رو انجام نمی دن بزرگترین و بهترین سایت ....
    امکانات سایتی که دوستان معرفی کردن یک صدم سایت playchess هم نیست ضمنا امکان تقلب هم تو این سایت نیست دوستان حرفه ای ریتینگ دار میدونن من چی میگم
    به هر حال اگه مدیریت این قسمت موافق باشن آموزش و چیدمان مسابقات و قرعه کشی و جایزه رو بسپارن به من به این ترتیب که با سویس منیجر قرعه کشی رو انجام میدم و تا 100 نفر هم جا داریم و از همه مهمتر اینکه بیشتر از 1 ماه طول نمی کشه
    و کلی جزییات دیگه که به وقتش عرض میکنم

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رزرو .....
    Last edited by danyel; 28-02-2011 at 02:30.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من موندم چرا دوستان در سایت playchess.com بازیها رو انجام نمی دن بزرگترین و بهترین سایت ....
    امکانات سایتی که دوستان معرفی کردن یک صدم سایت playchess هم نیست ضمنا امکان تقلب هم تو این سایت نیست دوستان حرفه ای ریتینگ دار میدونن من چی میگم
    به هر حال اگه مدیریت این قسمت موافق باشن آموزش و چیدمان مسابقات و قرعه کشی و جایزه رو بسپارن به من به این ترتیب که با سویس منیجر قرعه کشی رو انجام میدم و تا 100 نفر هم جا داریم و از همه مهمتر اینکه بیشتر از 1 ماه طول نمی کشه
    به این دلیل که هر دوروش عضو شدنش پولیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    دو دوره با سویس منیجر بازی کردیم...
    منم با سویس منیجر موافقم.به نظرم اگه بخوایم لیگی بازی کنیم باید خیلیارو که تازه اومدن رو حذف کنیم.ولی با سویس منیجر این مشکل نیست...
    حالا به امتحانش می ارزه...

راستی هی میگین تو یه هفته راحت میشه یه بازی رو انجام داد.توجه کنین که یه هفته فقط دو برابر سه روز هست...

8. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگم اگه تعداد شرکت کنننده ها خیلی رفت بالا گروهیش کنیم
    مثلا گروه های 6 نفره که از هر گروه 4تا بیان بالا دور بعدی هم گروهی باشه و در مرحله سوم حذفی باشه تا فینال
    همه بازیا هم رفت و برگشت
    این طوری هیجانش هم بیشتر میشه

یه حالت دیگه هم می تونیم بذاریم که بد نیست
    مثل لیگ آزادگان تو فوتبال یعنی دو تا جدول داشته باشیم و به صورت لیگ بریم جلو آخرش هم به صورت حذفی مثلا از هر گروه 4 تا بیان بالا و تا فینال برن

این کار یه مزیت دیگه هم داره و اون اینه که اگه کسی وسط کار ول کنه از مرحله بعد کلا میره کنار و فقط بچه های فعال باقی میمونن

نظر شما؟

10. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به نظر من همون سویس منیجر بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    میگن که پولیه chess.com خیلی سبکه و امکانات خوبیم داره
    خیلی خوب میشه اگه جایزه هم در کار باشه همه میان فقط ما بازی سویسی رو توی یه پست دیگه انجام میدیم اونجا شروع کنید مطمئنا خیلی هم داغ میشه این پست رو گذاشتیم واسه لیگ چون لیگم هیجان خاص خودشو داره و تعداد زیادی هم شرکت کردن

دو دوره با سویس منیجر بازی کردیم...
    منم با سویس منیجر موافقم.به نظرم اگه بخوایم لیگی بازی کنیم باید خیلیارو که تازه اومدن رو حذف کنیم.ولی با سویس منیجر این مشکل نیست...
    حالا به امتحانش می ارزه...

راستی هی میگین تو یه هفته راحت میشه یه بازی رو انجام داد.توجه کنین که یه هفته فقط دو برابر سه روز هست...
    بابا خودتم میگی دو برابر و به اضافه یک روز بیشتر خودش خیلیه ها
    سویس منیجرم بازی میکنیم کسانی که دوست دارن لیگ بازی کنن هم میان اینجا خوبیش اینه که ما دو تا پست رزرو کردیم توی این انجمن واسه همین کار همزمان سویسی و لیگ میتونیم بازی کنیم

میگم اگه تعداد شرکت کنننده ها خیلی رفت بالا گروهیش کنیم
    مثلا گروه های 6 نفره که از هر گروه 4تا بیان بالا دور بعدی هم گروهی باشه و در مرحله سوم حذفی باشه تا فینال
    همه بازیا هم رفت و برگشت
    این طوری هیجانش هم بیشتر میشه

یه حالت دیگه هم می تونیم بذاریم که بد نیست
    مثل لیگ آزادگان تو فوتبال یعنی دو تا جدول داشته باشیم و به صورت لیگ بریم جلو آخرش هم به صورت حذفی مثلا از هر گروه 4 تا بیان بالا و تا فینال برن

این کار یه مزیت دیگه هم داره و اون اینه که اگه کسی وسط کار ول کنه از مرحله بعد کلا میره کنار و فقط بچه های فعال باقی میمونن

نظر شما؟
    من با لیگ آزادگانش خیلی بیشتر حال میکنم اینجوری هیجانشم بیشتر میشه تا نظر بقیه چی باشه
    خیلی ها اومدن واسه لیگ ولی آزادگان خوبیش اینه که فشردگی بازی ها رو کمتر میکنه

13. این کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پست قبلی کلی بود اینجا یکم دقیقترشو میگم:

فرض کنیم تعداد شرکت کننده ها 30 نفر باشه

حالت اول:
    دور اول در 5 گروه 6 نفره برگزار میشه و از هر گروه 4 نفر میان بالا. دور دوم ( که با 20 شرکت کننده برگزار میشه) در 4 گروه 5 نفری هست و از هر گروه 3 نفر میان بالا. دورسوم هم با 12 نفر در 4 گروه سه نفری برگزار میشه و از هر گروه 2 نفر میان بالا
    حالا هشت نفر شرکت کننده داریم که به صورت حذفی با هم بازی می کنند و تا فینال میرن جلو

1- این سبک بازیا با فرض اینکه بازیا بدون مرخصی اعضا برگزار بشه و همه بازیها رفت و برگشت باشه 28 هفته طول میکشه _ بازیهای لیگ با 30 نفر 58 هفته طول میکشه)
    2- اینکه سه مرحله بازی گروهی داریم و در هر مرحله یکی دو نفر از هر گروه حذف بشن رو به این خاطر این طور چیندم که بیشتر حالت لیگ داشته باشه و مثلا نصف بازیکنا در هر دور حذف نشن

حالت دوم :
    دو جدول 15 نفره داریم که در اون هر نفر 28 بازی انجام میده و در نهایت نفرات اول تا 15 ام در هر گروه مشخص میشن
    بعد از اون از هر گروه 8 نفر میان بالا و به صورت حذفی میرن جلو ( دقت کنید اگه از هر گروه 4 نفر بیان بالا فقط 2 بازی یا 2 هفته از طول بازیا کم میشه بنابراین برای ایجاد انگیزه بیشتر 8 نفر بیان بالا بهتره)

1- این سبک بازی هم اگه بازیکنی مرخصی نگیره 36 هفته طول میکشه

با توجه به اینکه با این تعداد اعضا واقعا نمیشه به صورت یک لیگ بریم جلو و تا اون موقع معلوم نیست که زنده باشه و کی مرده لطفا موافقت خودتون رو با یکی از دو روش بالا اعلام کنید که هم سبک بازیا معلوم بشه و هم اونایی که پیگیر بازیا هستن شناسایی بشن و افرادی که صرفا یه تاپیک دیدن و گفتن منم هستم! و دیگه پشت سرشون رو نگاه نکردن شناسایی و حذف بشن

پ.ن: هر کدوم از روش های بالا یه سری اطلاعات تکمیلی هم دارن تا شرایط مشخص تر باشه مثلا اینکه در روش اول چطور گروه بندی کنیم و... وقتی سبک بازیا مشخص شد دربارۀ اونا هم بحث میکنیم

15. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •