نوشتم که تا 13 یعنی شنبه 14 قرعه کشی و شروع مسابقات
من یه دور شمردم 30 نفر شدیم
دوستان نام کاربری سایت chess واسه ما ملاکه اونو بدید ثبت نامید کسانی هم که ننوشتن لطف کنن بنویسن
نوشتم که تا 13 یعنی شنبه 14 قرعه کشی و شروع مسابقات
من یه دور شمردم 30 نفر شدیم
دوستان نام کاربری سایت chess واسه ما ملاکه اونو بدید ثبت نامید کسانی هم که ننوشتن لطف کنن بنویسن
chessmathter..........chessmathter
4umbaz..........saeed_winner
vahid_civil....................v_civil
bushido.....prince_persia221
aluminum.................Se7en77
frnsh.......................frnsh
masoudrejae...........masoudrejae
caca_caca888...........caca_caca88
kamyab00..................kamy00
khalil2....................khalil2
MCSE_MAN.............MCSE_MAN
ali-07.....................ali-07
sadboy012..........atmosphere2
meto_895..............meto_895
amini_bio..............amini_bio
ArashMiniStar......ArashMiniStar
mahnam89...........mahnam89
bahador2020.......bahador2020
darvishi.2292.......kaspar 2292
enrico128.........yashgin128
mr andersson...Mahyar-Zidane
hosein1404........hosein1370
molaali............mhagha
ehsan_...........K-O-N-T
این اسامی تا اینجای کار (سمت چپ اسم کاربری توی این سایت سمت راست سایت چس)
اگه اسم کسی اشتباه تایپ شده یا اصلا نیست اطلاع بده
سلام به همه دوستان
من موندم چرا دوستان در سایت playchess.com بازیها رو انجام نمی دن بزرگترین و بهترین سایت ....
امکانات سایتی که دوستان معرفی کردن یک صدم سایت playchess هم نیست ضمنا امکان تقلب هم تو این سایت نیست دوستان حرفه ای ریتینگ دار میدونن من چی میگم
به هر حال اگه مدیریت این قسمت موافق باشن آموزش و چیدمان مسابقات و قرعه کشی و جایزه رو بسپارن به من به این ترتیب که با سویس منیجر قرعه کشی رو انجام میدم و تا 100 نفر هم جا داریم و از همه مهمتر اینکه بیشتر از 1 ماه طول نمی کشه
و کلی جزییات دیگه که به وقتش عرض میکنم
رزرو .....
Last edited by danyel; 28-02-2011 at 02:30.
به این دلیل که هر دوروش عضو شدنش پولیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو دوره با سویس منیجر بازی کردیم...
منم با سویس منیجر موافقم.به نظرم اگه بخوایم لیگی بازی کنیم باید خیلیارو که تازه اومدن رو حذف کنیم.ولی با سویس منیجر این مشکل نیست...
حالا به امتحانش می ارزه...
راستی هی میگین تو یه هفته راحت میشه یه بازی رو انجام داد.توجه کنین که یه هفته فقط دو برابر سه روز هست...
میگم اگه تعداد شرکت کنننده ها خیلی رفت بالا گروهیش کنیم
مثلا گروه های 6 نفره که از هر گروه 4تا بیان بالا دور بعدی هم گروهی باشه و در مرحله سوم حذفی باشه تا فینال
همه بازیا هم رفت و برگشت
این طوری هیجانش هم بیشتر میشه
یه حالت دیگه هم می تونیم بذاریم که بد نیست
مثل لیگ آزادگان تو فوتبال یعنی دو تا جدول داشته باشیم و به صورت لیگ بریم جلو آخرش هم به صورت حذفی مثلا از هر گروه 4 تا بیان بالا و تا فینال برن
این کار یه مزیت دیگه هم داره و اون اینه که اگه کسی وسط کار ول کنه از مرحله بعد کلا میره کنار و فقط بچه های فعال باقی میمونن
نظر شما؟
به نظر من همون سویس منیجر بهتره
میگن که پولیه chess.com خیلی سبکه و امکانات خوبیم داره
خیلی خوب میشه اگه جایزه هم در کار باشه همه میان فقط ما بازی سویسی رو توی یه پست دیگه انجام میدیم اونجا شروع کنید مطمئنا خیلی هم داغ میشه این پست رو گذاشتیم واسه لیگ چون لیگم هیجان خاص خودشو داره و تعداد زیادی هم شرکت کردن
بابا خودتم میگی دو برابر و به اضافه یک روز بیشتر خودش خیلیه ها
سویس منیجرم بازی میکنیم کسانی که دوست دارن لیگ بازی کنن هم میان اینجا خوبیش اینه که ما دو تا پست رزرو کردیم توی این انجمن واسه همین کار همزمان سویسی و لیگ میتونیم بازی کنیم
من با لیگ آزادگانش خیلی بیشتر حال میکنم اینجوری هیجانشم بیشتر میشه تا نظر بقیه چی باشه
خیلی ها اومدن واسه لیگ ولی آزادگان خوبیش اینه که فشردگی بازی ها رو کمتر میکنه
پست قبلی کلی بود اینجا یکم دقیقترشو میگم:
فرض کنیم تعداد شرکت کننده ها 30 نفر باشه
حالت اول:
دور اول در 5 گروه 6 نفره برگزار میشه و از هر گروه 4 نفر میان بالا. دور دوم ( که با 20 شرکت کننده برگزار میشه) در 4 گروه 5 نفری هست و از هر گروه 3 نفر میان بالا. دورسوم هم با 12 نفر در 4 گروه سه نفری برگزار میشه و از هر گروه 2 نفر میان بالا
حالا هشت نفر شرکت کننده داریم که به صورت حذفی با هم بازی می کنند و تا فینال میرن جلو
1- این سبک بازیا با فرض اینکه بازیا بدون مرخصی اعضا برگزار بشه و همه بازیها رفت و برگشت باشه 28 هفته طول میکشه _ بازیهای لیگ با 30 نفر 58 هفته طول میکشه)
2- اینکه سه مرحله بازی گروهی داریم و در هر مرحله یکی دو نفر از هر گروه حذف بشن رو به این خاطر این طور چیندم که بیشتر حالت لیگ داشته باشه و مثلا نصف بازیکنا در هر دور حذف نشن
حالت دوم :
دو جدول 15 نفره داریم که در اون هر نفر 28 بازی انجام میده و در نهایت نفرات اول تا 15 ام در هر گروه مشخص میشن
بعد از اون از هر گروه 8 نفر میان بالا و به صورت حذفی میرن جلو ( دقت کنید اگه از هر گروه 4 نفر بیان بالا فقط 2 بازی یا 2 هفته از طول بازیا کم میشه بنابراین برای ایجاد انگیزه بیشتر 8 نفر بیان بالا بهتره)
1- این سبک بازی هم اگه بازیکنی مرخصی نگیره 36 هفته طول میکشه
با توجه به اینکه با این تعداد اعضا واقعا نمیشه به صورت یک لیگ بریم جلو و تا اون موقع معلوم نیست که زنده باشه و کی مردهلطفا موافقت خودتون رو با یکی از دو روش بالا اعلام کنید که هم سبک بازیا معلوم بشه و هم اونایی که پیگیر بازیا هستن شناسایی بشن و افرادی که صرفا یه تاپیک دیدن و گفتن منم هستم! و دیگه پشت سرشون رو نگاه نکردن شناسایی و حذف بشن
پ.ن: هر کدوم از روش های بالا یه سری اطلاعات تکمیلی هم دارن تا شرایط مشخص تر باشه مثلا اینکه در روش اول چطور گروه بندی کنیم و... وقتی سبک بازیا مشخص شد دربارۀ اونا هم بحث میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)