سلام
طرز تهیه ی قهوه ترک رو هم توضیح بدید لطفا
1- با شکر و اب
2- با شیر و شکر
قهوه جوش مسی هم دارم
سپاس
سلام
طرز تهیه ی قهوه ترک رو هم توضیح بدید لطفا
1- با شکر و اب
2- با شیر و شکر
قهوه جوش مسی هم دارم
سپاس
برای هر فنجون یه قاشق چایخوری قهوه توی قهوه جوش بریزی
شکر بنا به ذائقه اضافه میکنن حداکثر یک قاشق در ازای هر قاشق قهوه
آب و شیر هم باید برای هر فنجون که آماده میکنید یک فنجان سر خالی از همن فنجان سرو قهوه بریزید
بعد قهوه جوش رو روی شعله اجاق میذارید و در حین حرارت دادن با یه قاشق به هم میزنید اینطوری کف زیبا و خوش طعمی به وجود میاد
حتما یادتون باشه اجازه ندید قهوه بجوشه و سر ریز بشه بلکه کمی که بالا اومد زیر اجاق رو خاموش کنید
خوب نمیشه بدون قهوه جوش توضیح بدین؟
دوستان عزیز کسی نبود جواب سوال این دوستمون رو بدن چون اتفاقا برای من هم سوال هست این مورد
خوب ایشون مشخص نکردند که منظورشون همون Iced Tea هست یا نه ، اما با فرض اینکه پاسخ مثبت هست من روش خودم رو میگم ( که البته روش معمولش هم هست ) :
همه با دم کردن چای آشنا هستیم ، پس تا اینجای کار مشکلی نیست /
بعد از دم کردن ، با استفاده از صافی چای رو در لیوان میریزیم ( اگر تفاله ی چایی باشه ، طعمش رو بد می کنه ) /
اگر با تلخی چایی سرد شده مشکلی ندارید که هیچ ، اما اگر تلخی چای رو دوست ندارید ، یک قاشق شکر به چایی اضافه میکنیم و میگذاریم داخل یخچال تا خنک بشه /
بعد از اینکه خنک شد آب لیموی تازه ( لیمو ترش نه آبلیمو ) رو به لیوان چای اضافه می کنیم ، بعد هم مقداری یخ در لیوان میریزیم و آماده ی نوشیدن میشه چای /
نکته : البته معمولا به علت طعم خاص Iced Tea ، اکثرا خوششون نمیاد از این نوشیدنی ، ولی امتحانش تجربه ی بدی نیست![]()
میدونم این پست قدیمی هست ولی چون تازه خودم درست کردم و معجزه اش را فهمیدم حیفم امد به این سادگی کنار گذاشته بشود.البته من هم عکسش را ندارم
مواد لازم
خیار قلمی 2 عدد.اگر سالادی بود 1 عدد
شکر 1 قاشق چایخوری.
اب 1 لیوان
گلاب 1 قاشق غذاخوری
خیار را رنده میکنیم.شکر را در اب حل میکنیم.خیار و گلاب را داخلش میریزیم.حدود 10 دقیقه در فریزر میگذاریم.به شدت ادم را خنک میکند.
چرا من هر کار میکنم رو قهوه خامه نمیبنده؟
طرز تهیه شربت با تخم شربتی رو دقیق و خوب میشه بگید من از روی کتاب اشپزی درست کردم خوب نشد.
اول تخم شربتی را داخل یک الک ریز بریز چند تا تکان بده
بعد داخل اب بریز بگذار کمی بماند.هم بزن.بعد اول ابش را بریز دور .بعد کم کم تخم شربتی را بریز داخل پارچ.تهش را هم بریز دور چون خاک دارد.اگر میخواهی حسابی لعاب بدهد اب جوش بریز داخلش بگذار کمی بماند .اگر نه همان ای سرد بریز بعد هم شکر و زعفران و گلاب بریز داخلش و هم بزن و یخ بنداز.
بعضی تخم شربتی ها هست که جنسش خوب نیست و هر کاری کنی خوب لعاب نمیدهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)