ببینم یعنی برای DX9 نمیاد ؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم یعنی برای DX9 نمیاد ؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
بفرما:
خیلی فرق ندارهسلام دیدی من گفتم همه امدیت سر ما خراب شدیت متور بازی بهینه شده و شک نکنید که این در نسخه کامل بهتر مشخص میشه چون این نسخه کاملا باگ داره در ضمن DX9 و DX10 و DX11 خیلی با هم فرق نداره مخصوصا DX11 ,DX10 در کل همه اینا تجارت و ... و نه تکنولوژی بهتر.همون DX10 بازی کنید بهتره.موفق باشیدتمام قضیه Tessellation در DX11 اتفاق میافته!
وای چی بشه اون موقع هست که این آرس ماپوز هرچی کارته رومیزنه!خیلی فرق نداره تمام قضیه Tessellation در DX11 اتفاق میافته!
البته برادرش5970رو دوست داره!:دئ
این لینکی که می زارم نسخه دمو نیست نسخه بتا و داستان کاملش هست به سایت برید و توضیحاتش رو بخونید و دانلود کنید
سلام دوستان منم میخوام بگیرم به نظر شما با گرافیک 9600gt میارزه برم دنبالش یا نه آخه من کرایسیس 1 رو با رزولوشن1920*1080 با تنظیمات متوسط بازی می کردم
100 درصد میارزه...ولی صبر کنید نسخه کاملشو بخرید..
کارت گرافیک شما خیلی خوبه برای اجرای بازی..
وای چی بشه اون موقع هست که این آرس ماپوز هرچی کارته رومیزنه!
البته برادرش5970رو دوست داره!:دئ
اگه Tessellation رو قوی کنن 580 قویتر عمل میکنه... قضیه Hawx 2 رو که یادته![]()
سلام
تو تنظیمات گرافیک 3 تا گزینه Gamer و Hardcore و Advanced هست.به ترتیب کدوم از کدوم بالاتره؟
با تشکر!
Last edited by sam_sali; 14-02-2011 at 23:34.
خب با این تعریف هایی که از بازی کردید من خیلی وسوسه شدم برم بگیرمش ولی میخوام بدونم الان برم بگیرم بازی از هیچ لحاظی مشکلی نداره؟
یا مشکل داره و تا اومدن نسخه اصلی صبر کنم؟![]()
از پايين به بالا به اين صورته: Gamer ---> Advanced ---> Hardcore
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
اين همه مشکل بچه ها تو صفحات قبل گفتنو شما نديدي؟!
حيفه، صبر کني خيلي بهتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)