تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 36 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 355

نام تاپيک: LG Optimus 3D & 3D MAX | همه چیز را 3D ببینید، ضبط کنید و به اشتراک بگذارید

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

نه بابا برتریشون به چشماشونه
    فکر کنم همه چیز رو به شکل پرتوهای نور میبینند

2. 4 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان يه سوال داشتم:
    همونطور كه ميدونين اين براي اولين بار نيست كه فناوري سه بعدي در بازار موبايل داره عرضه ميشه قبلا شركت هايي مثل موتورلا فناوري سه بعدي بدون عينك رو تو گوشي هايي مثل MT810 و MT820 عرضه كرده بودن البته واسه بازار چين
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب به نظر شما اگه ورود فناوري سه بعدي به بازار موبايل اونقدرها جنجال برانگيز بود چرا ورود اينها تفاوتي رو توي بازار ايجاد نكرد؟ يا چرا شركت هاي ديگه تلاشي براي ساخت اينچنين گوشي هايي نكردن يا اگه كردن عرضه ي جهانيش نكردن؟
    خب من تجربه ي زيادي در مورد فناوري سه بعدي ندارم و نهاين تجربم ديدن فيلم و عكس هاي سه بعدي با عينك هاي شيشه اي آبي و قرمز بوده و خب البته برام جالب هم بود و ميدونم جالب وجالب تر ميشه اگه با عينك هاي مخصوص و يا در بهترين شكل با صفحه هاي بدون نياز به عينك 3D رو تجربه كرد اما چيزي كه هست و بايد قبولش كرد اينه كه هنوز فناوري 3D اول راهش هست و مطمئنا به پيشرفت هاي خيلي بهتري دست پيدا مي كنه خب من خودم به گالكسي اس 2 فكر مي كنم و همه ميدونيم كه هم گالكسي اس 2 و هم اپتيموس 3D دارن يه سري فناوري هايي رو براي اولين بار عرضه مي كنن مثل پردازشگر هاي جديد و ضبط فيلم فول اچ دي و در مواردي مثل اپتيموس 3D يك فناوري خيلي خاص وشايد اپتيموس 3D قيمت متفاوتي از گالكسي اس 2 داشته باشه كه موقع خريد يه ملاك ديگه يعني قيمت رو در نظر بگيريم و از خودمون بپرسيم 3D ارزش خريدشو داره؟ اما الان كه بحث قيمت اونقدر ها داغ نيست دوس دارم بدونم اگر قرار باشه به صفحه هاي 3D نه فقط به عنوان يه قابليت لوكس و سرگرم كننده بلكه به صورت چيزي كه بايد هر روز باهاش سر و كار داشت و اون هم در مواردي كه شايد براي خيلي ها مثل خودم اولين بار باشه كه تجربش مي كنن چقدر ميتونه جذاب باشه و جذاب باقي بمونه خب من به نمايشگر هاي فوق العاده ي Super AMOLED سامسونگ عادت كردم و خب تجربشون باعث ميشه كه كار كردن با LCD ها يكم ناخوشايند بشه و ميدونم كه IPS NOVA الجي هم خوبه اما به طور حتم سوپر امولد ها به خاطر طراحي متفاوت ساختاريشون تو نمايش رنگ واقعي سياه و خوشرنگ كردن سه رنگ اصلي و براق تر نشون دادنشون بهتر عمل مي كنن. و سوال اصلي من اين هست كه آيا در مورد كسي كه به كيفيت هاي صفحه نمايش هاي 2 بعدي باكيفيت عادت داره چقدر 3D ميتونه براش جذاب باشه يا اصلا 3D روي صفحه نمايش اين گوشي چه تجربه اي از سه بعدي هست و خب خوبي اين گوشي اين هست كه دوربين هايي داره كه براي صفحش توليد عكسو فيلم 3D مي كنه كه باز هم يه سوال ديگه يعني اينكه اون دوربين ها چقدر ميتونن توي توليد 3D موفق باشن رو ايجاد مي كنه؟
    و در كل : 3D... الان... آره يا نه؟
    Last edited by PersiAndroid; 17-03-2011 at 15:41.

4. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

هر چیزی یه شروعی داره
    شروع اصلی 3D بدون عینک رو نیتندو با 3DS زدش
    حالا LG اومد رو یه High-End اونم گوشی 3D رو به نمایش گذاشت
    شاید تا سال دیگه این موقع کلا 3D رو همه گوشی ها قرار بگیره(همون طور که iPhone 2G تونست به تنهایی همه شرکت ها رو قانع کنه که گوشی های نسل جدید باید فول تاچ باشند)

6. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

هر چیزی یه شروعی داره
    شروع اصلی 3D بدون عینک رو نیتندو با 3DS زدش
    حالا LG اومد رو یه High-End اونم گوشی 3D رو به نمایش گذاشت
    شاید تا سال دیگه این موقع کلا 3D رو همه گوشی ها قرار بگیره(همون طور که iPhone 2G تونست به تنهایی همه شرکت ها رو قانع کنه که گوشی های نسل جدید باید فول تاچ باشند)
    و البته مولتی تاج

دوست عزیز اومدی از Super Amoled تعریف کنی یا ...
    خب همه ما مثل شما تا حالا گوشی با ال سی دی 3D نداشتیم پس این سوال که
    كه آيا در مورد كسي كه به كيفيت هاي صفحه نمايش هاي 2 بعدي باكيفيت عادت داره چقدر 3D ميتونه براش جذاب باشه يا اصلا 3D روي صفحه نمايش اين گوشي چه تجربه اي از سه بعدي هست
    رو کسی نمیتونه به اون صورت جواب بده چون هیچ کس تچربش رو نداشته!

هم يه سوال ديگه يعني اينكه اون دوربين ها چقدر ميتونن توي توليد 3D موفق باشن رو ايجاد مي كنه؟
    نمبشه انتظار دوربین های 3D چند هزاردلاری رو ازش داشت ولی جتما تجربه جالبی خواهد بود
    Last edited by saman65; 18-03-2011 at 07:30.

8. 4 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خب چون الان تنها شركتي كه سوپر امولد ميزنه سامسونگه فكر ميكنين من از قصد اين سوال رو پرسيدم؟
    من نميفهمم چرا اينجوري با قضيه برخورد ميكنين!
    super amoled يه تكنلوژيه نه يه مارك تجاري... بالاخره يه روزي بقيه شركت ها هم ميان از تكنلوژي OLED استفاده كنن اونوقت هم شما اينو ميگي؟ فردا همين اپل هم اومد OLED زد (فك نكنم كه بتونه بزنه فعلا كه ميخواد ملياردي از سامسونگ صفحه نمايش و پردازنده بخره a5 هم معماري سامسونگه) بازم اينجوري برخورد ميكني؟ خدايي الان يه سوپر امولد رو بذار كنار صفحه ي رتيناي آيفون 4 كه ديگه بهترين LCD رو داره مي بيني كه تكنلوژي فرق داره حتي با افزايش چند برابري پيكسل ها
    متاسفانه اكثر كابرا تعصبي هستن و ديگه اصلا كاري به مباحث فناوري هم ندارن
    در ضمن من طوري سوالم رو پرسيدم كه به كسي برنخوره چون اينجا تاپيك گوشي الجي هست...
    از وقتي كه گذاشتين هم ممنونم در ضمن يعني شما ميگي هيچ كسي تجربه 3D نداره؟ ( حالا نه روي موبايل تلوزيون كه هست)
    Last edited by PersiAndroid; 19-03-2011 at 12:06.

10. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اگه بدونين تو اپتيموس 3D هم مثه نيتندو 3DS ميشه سه بعدي رو روشن يا خاموش كرد؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

خب چون الان تنها شركتي كه سوپر امولد ميزنه سامسونگه فكر ميكنين من از قصد اين سوال رو پرسيدم؟
    من نميفهمم چرا اينجوري با قضيه برخورد ميكنين!
    super amoled يه تكنلوژيه نه يه مارك تجاري... بالاخره يه روزي بقيه شركت ها هم ميان از تكنلوژي OLED استفاده كنن اونوقت هم شما اينو ميگي؟ فردا همين اپل هم اومد OLED زد (فك نكنم كه بتونه بزنه فعلا كه ميخواد ملياردي از سامسونگ صفحه نمايش و پردازنده بخره a5 هم معماري سامسونگه) بازم اينجوري برخورد ميكني؟ خدايي الان يه سوپر امولد رو بذار كنار صفحه ي رتيناي آيفون 4 كه ديگه بهترين LCD رو داره مي بيني كه تكنلوژي فرق داره حتي با افزايش چند برابري پيكسل ها
    متاسفانه اكثر كابرا تعصبي هستن و ديگه اصلا كاري به مباحث فناوري هم ندارن
    در ضمن من طوري سوالم رو پرسيدم كه به كسي برنخوره چون اينجا تاپيك گوشي الجي هست...
    از وقتي كه گذاشتين هم ممنونم در ضمن يعني شما ميگي هيچ كسي تجربه 3D نداره؟ ( حالا نه روي موبايل تلوزيون كه هست)

در مورد اپل ، صفحه نمایش از سامسونگ نمی خره ، بلکه از IPS استفاده میکنه

در مورد پردازنده هم معماریش از سامسونگ نیست بلکه میگن سامسونگ میسازه ، معماری پردازنده ها دسته ARM هست. البته شاید هم شرکت تایوانی TSMC بزنه ! تا اونجایی که میدونم قراره 4 هسته ایی ها رو TSMC بزنه

چیزی که مشخصه شما اصلا هیچ تعصبی روی سامسونگ نداری کاملا مشخصه

قدرت این گوشی بسیار بالاست.

زمانی که گالاکسی اومد تقریبا می شد گفت رقیبی نداشت
    اما الان LG و MOTOROLA محصولاتی دارند که می تونه خیلی راحت گالاکسی 2 رو تحت تاثیر بزاره ، یا حتی SONY و HTC
    تا اونجایی که میدونم قیمت گالاکسی 2 در حد 1000 دلاری هست . چیزی که مشخصه فروش گالاکسی 2 شاید در حد گالاکسی 1 نباشه.
    Last edited by biostar; 19-03-2011 at 14:14.

13. 4 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

چرا قرار داد جديد بستن/
    تو سوالم تعصب نداشتم ولي تو دفاعيه چرا يكم داشتم! در هر صورت منظورم اين بود كه OLED يه نكنلوژيه
    ولي الان چون سامسونگ بيشتر از همه توليد مي كنه هرجا بگي فك ميكنن داري از سامسونگ طرفداري مي كني
    قبول دارم الان من خودمم نميتونم بگم كه صد در صد گالكسي اس 2 ميخرم چون به اپتيموس 3D هم فكر مي كنم

اينم نظر سامسونگ در مورد گوشي هاي 3D:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    S A M S U N G :
    فعلا سامی منتظره ببینه آخر عاقبته 3D الجی چی میشه !
    Last edited by PersiAndroid; 19-03-2011 at 18:04.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

[/SIZE]فعلا سامی منتظره ببینه آخر عاقبته 3D الجی چی میشه !
    سامسونگ تقلید کاری بیش نیست و همیشه این روش رو داره الجی کوکی رو زد سامسونگ تقلید کرد استار رو ساخت

الجی آرنا رو ساخت 3 ماه بعد سامسونگ جت رو معرفی کرد

الانم سامسونگ منتظر نیست بلکه در حال اجرای مقدمات تقلیده

16. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

سامسونگ تقلید کاری بیش نیست و همیشه این روش رو داره الجی کوکی رو زد سامسونگ تقلید کرد استار رو ساخت

الجی آرنا رو ساخت 3 ماه بعد سامسونگ جت رو معرفی کرد
    موتورولا Xoom رو زدش سامی Galaxy Tab 10.1 رو زدش
    ال جی Optimus Tab رو زدش سامی می خواد Galaxy Tab 8.9 رو معرفی کنه
    سونی Satio رو زدش سامی Pixon 12 رو زدش
    اپل Mac Book Pro زدش سامی یه چی تو همون مایه ها زدش
    اپل iOs زدش سامی Bada زدش
    اپل iPad زدش سامی Galaxy Tab زدش
    اپل iPod زدش سامی Galaxy Player زدش
    و .....
    شما درباره Nova IPS یه تحقیقی بکن
    PhoneArena هم یه ریووی داده....بد نسیت ببینی .... OLed فوق العاده گرون قیمت هستش...برای همین کسی IPS و Super Clera Lcd رو بهش ترجیح نمیده(حتی اپل و با سیاست های جدید نشون داد خود سامی هم به مرور زمان از گوشی هاش Super Amoled رو حذف می کنه)
    و البته مولتی تاج
    نخیر: ی
    این ربطی به اپل نداره

18. 6 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •