بابا اینکه باز کامل فارسی نشده. اون بالا باز کلی واژه ی انگلیسی دیده میشه که.
بابا اینکه باز کامل فارسی نشده. اون بالا باز کلی واژه ی انگلیسی دیده میشه که.
ای ول درست بود
ممنون
من اینجاش رو ندیده بودم
خیلی عالی بود
متشکر
با سلامنوشته شده توسط saviss
خواهش میکنم
قربونت اشکان جون خوبه پول ندادی بابته ویندوز وگرنه جد و آباد بیل گیتس رو میاوردی جلو جشاشبابا اینکه باز کامل فارسی نشده. اون بالا باز کلی واژه ی انگلیسی دیده میشه که
بابا برای اولین بار همین هم خوبه
همین که زده جای شکرش باقیه
سینا جاننوشته شده توسط سینا2006
این فایل دانلود نمیشه .
میگه محدودیت دانلود .
Dear Visitor, This website has reached the data transfer limit and is not available
.
بعد هم من ویندوزم همه چیش درست شده هم آپ دیت میشه هم از سایت ماکروسافت میشه دانلود کرد .
ولی اینترنت اکسپلورر 7 را که من از سایت خودش دانلود کردم نمیزاره اینستال کنیم. تا ست آپ رامیزنی میره تو چک کردن میگه ویندوزت قانونی نیست .
این پی دی افی که گذاشتی جای دیگری هم هست که بشه دانلود کرد . ببینیم تو این چی گفته شده .
موسي جون فكر كنم همين فايل باشه برات آپلود كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي براي من كه مديا سنتر بود جواب نداد........
راستي حجمش كمه(310 كيلو بايت) اگه دانلود نشد دانلود منيجرتو خاموش كن....
راست میگه دیگه. کدومتون میتونید بدون استفاده از برنامه های مایکروسافت طاقت بیارید؟نوشته شده توسط My fr!end
![]()
با سلام دو جا آپلود کردمنوشته شده توسط mossi
هر کدوم شد بگیر
سينا جان وقتي به اون قسمت ميرسيم كه بايد توي كماند اون يه خط كه گفته بنويسيم بايد اينتر بزنيم يا نه البته من اينتر نزدم ولي اون پنجره كه بعدش بايد بياد هرچي صبر كردم نيومد و يه بارم اينتر زدم ولي ارور داد مشكل كجاست و اينكه ويندوزم مديا سنتره....
وظیفته !نوشته شده توسط ashkanbuffon
احسنت به مايكروسافت با اينكه دولت كشورش سر مسائل سياسي وهسته اي با دولت ما مشكل داره ولي اونها به دنبال مسائل انسان دوستانه وعلمي هستند.مثلا اگر ما با اونها مشكل داشتيم آيا به ما اجازه مي دادند براشون نرم افزار بسازيم وبه رايگان تقديمشون كنيم؟
بايد اعتراف كنم تو خيلي چيزها اونها از ما خيلي جلو ترند
ضمنا براي اطلاع اون دسته از دوستان كه فكر مي كنند مايكروسافت فقط ويندوز ساخته وهيچ كار ديگه اي نكرده بايد عرض كنم مايكروسافت در اصل كارخانه توليد كننده علم است
مايكروسافت ابتدا زبان dos را عرضه كرد بعد ويندوز 93وبعد 95 و98ومي و2000واكس پي وغير از اينها نرم افزار هاي عظيم آفيس
كه همين صفحات اينترنتي ساخته فرانت پيج آنهاست وديگر تمامي نرم افزار هاي برنامه نويسي كه فكرش را بكنيد در واقع تمامي برنامه هائي كه شما استفاده مي كنيد با اين زبانها نوشته شده مثلا اسمبلي كه ساخت مايكرو سافت است وبعد بيسيك وبعد سي وبعد پاسكال وبعد ويژوال بيسيك و..... يعني تمامي زبانهاي بزرگ برنامه نويسي كه مي توان با آنها برنامه ساخت را نيز مايكرو سافت اختراع كرده .مي توان گفت كه مايكروسافت الفباي علوم را به دنياي نرم افزاري تقديم كرده ودر مورد صاحبش هم بايد بدانيد آقاي بيل گيتس كه ثروتمند ترين مرد جهان است در عين حال بسيار آدم بخشنده اي است به طوري كه نيمي از ثروتش را هرساله در آفريقا صرف مبارزه با ايدز وساخت رايگان هزاران خانه براي آفريقائيان محروم مي كند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)