بايد با پاي پياده و از روي فلش هاي سبزي كه بهت نشون داده ميشه به طرف بار دون ساليري فرار كني .
بايد با پاي پياده و از روي فلش هاي سبزي كه بهت نشون داده ميشه به طرف بار دون ساليري فرار كني .
اره باید از دست اونا با توجه با اون فلش فرار کنی و بری سالیاری بار تا اون دوتا را بکشن
چه قدر شما به روز بازي مي كني!!!!نوشته شده توسط hezaro-yekshab
سلام.
مهم به روز نبودن نيست . خيلي بازي هاي خوش ساخت قديمي ارزش چند بار بازي كردن رو حتي دارند .
مهم اينه كه من فكر كنم 3 4 تا تاپيك در مورد همين بازي زده شده !![]()
سعيد جان مرسي بابت راهنمايي كه به من كردي بابت مرحله مسابقه ماشين ممنونم ازت
ميرم خونه امتحان ميكنم ببينم چي ميشه
مرسي 01/07/1385
سلام سعيد جاننوشته شده توسط S@eid
بچه ها سعيد چند روز پيش يه ترينر بازي مافيا رو به من داد من بهش گفته بودم كه تو قسمت مسابقه ماشين گير كردم به من گفت ترينر رو باز كنم بعد وارد بازي بشم و وقتي 0 رو بزنم اگه آخر هم بشه ميره مرحله بعد من اينكا رو كردم اما فقط تنها يه بار رفت مر حله بعد اونم بعد از 100 بار بازي كردن كه برق مون قطع شد شانس گند من بعدش هم وقتي برقمون اومد رفتم تو بازي اون مرحله سيو نشده بودو بعدش ذيگه هر چي بازي كردم 0 رو زدم نشد كه نشد حالا ميخواستم از شما بپرسم كه تو بازي چه موقع بايد 0 رو بزنم ميشه يكي بهم كامل توضيح بده بخدا 2 ماه كه تو اين مرحله گير كردم كمكم كنيد 02/07/1385
سعيد جان ميشه ازت خواهش كنم سيو بعد از مرحله مسابقه رالي ماشين سواري رو بزاري برامنوشته شده توسط S@eid
مرسي ممنون ميشم ازت
سلامنوشته شده توسط jak_1300
من الان بازی روسیستمم نصب نیست.چند تا از فایل های سیو رو ریختم توی سیدی.اسم سیو های مافیابصورت
یه سری اعداد و ارقام هست.برای همین من نمی دونم کدوم یکیش رو باید برات بزارم.
حالا شما باید یه کاری بکنی .بری توی پوشه ای که سیو های بازیت اونجاست.شماره ی اخرین فایل (اخرین سیو )بازیت
رو به من بدی.تا من سیو مرحله ی بعد (که میشه مرحله ی ماشین سواری ) رو برات اپلود کنم.
موفق باشی
![]()
![]()
![]()
عجب كاشكي زودتر ميگفتي چون من ديروز كه گفتي رفتم خونه بعد رفتم تو بازي اسم سيو رو از اونجا برداشتم حيف شد حالا دوباره بايد صبر كنم تا امروز هم تموم بشه تا من برم خونه و فردا بيارمنوشته شده توسط S@eid
راستي سيوي كه تو بازي هستش اسمش هست:fairplay-before the race 06-03![]()
Last edited by jak_1300; 25-09-2006 at 08:15.
نوشته شده توسط jak_1300
دوست عزیز وقتی که مسابقه رو شروع کردی ، وقتی یه مقدار جلو میری به جایی میرسی که یک را در سمت چپ وجود داره که البته با بلوکهای بتنی اون رو بسته اند . کنارش هم یک تابلوی بزرگ تبلیغاتی هست .از کنار بلوکها وارد اون راه بشو نزدیک انتهای آن راه یک تابلوی دیگه وجود داره ( تقریبا انتهای اون که به راه اصلی ختم میشه ) وقتی کنار تایلو رسیدی عدد 0 سمت راست کیبورد رو بزن .
این کد شما رو به قبل از خط پایان میرسونه . از خط پایان رد شو و تا 5 بار این کار رو انجام بده تا تمام مراحل تمام بشه و شما به عنوان قهرمان انتخاب بشی .
البته خود کمپانی سازنده مافیا پچی انتشلر داد که با اون می تونی این مرحله را آسانتر کنی . برای دریافت اون پچ و کرکی که بتونی با اون بازی رو اجرا کنی میتونی به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری بزنی .
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)