تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 70

نام تاپيک: آيكيدو طريقت كهن دفاع شخصي Ai Ki Do - Self-Defense

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1 پایان دوره کمربند زرد و آغاز تمرینات و فنون کمربند نارنجی

پایان دوره کمربند زرد و آغاز تمرینات و فنون کمربند نارنجی

هنرجو پس از قبول شدن در آزمون فنون پایه نزد استاد خود که حتما باید دارای دان4 به بالا باشد ، میتوناد گواهی ( حکم ) کمربند زرد خود را دریافت نموده و شروع به تمرین فنون جدید نماید .

همونطور که قبلا گفتم کمربند زرد مهمترین قسمت از راه یادگیری آیکیدو هست ، مانند پایه های یک پل که اگه خوب ساخته نشوند پل به ویرانه تبدیل می شود .
    خب ، اول حرکت در این دوره یادگیری نوعی دیگر پشتک زدن هست به نام موته که به این شکل هست :

در حرکت شاید کمی مشکل باشد ( خب برای همین جزو کمربند نارنجی هست ) اما برای تمرین بهتر است به همان شکل مای اوکمی اجرا شود اما از دست استفاده نشود و به جای اینکه اول از روی دست ها شروع به چرخش کنید از روی کتف بعد روی تیغه و ... بچرخید .
    این هم فیلمی که کاربرد موته رو نشون میده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در اجرای این حرکت نهایت دقت کنید چون این هم مانند مای اوکمی مهم هست ، اگر در اجرای آن شک دارید بذارید برای موقعی دیگر که آماده تر هستند .
    همانند مای اوکمی عمل کنید اما از دست ها استفاده نکنید همونطور که گفتم اولین محل برخورد شانه هست ( نه سرشانه ) و در هنگام پایین آمادن پاها برای اینکه بیضه ها بین پاها قرار نگیرند کمی پای خود را باز نگهدارید .

2. 15 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بنده هم یه مدت آیکیدو کار میکردم و تا کمربند قهوه ای همم پیش رفتم ولی به دلایل مشکلاتی این کلاس از شهرمون حذف شد
    خیلی برامون حال گیری بود...
    عجب شانسی داریم ما
    واقعا ورزش خوب و قشنگیست
    یادم میاد برای زدن کایتن ناگه چندین بار شونه هام نزدیک بود داغون بشن..
    هی یادت بخیر

4. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

جوجیتسو برزیلی خیلی بهتر و کاربردی تره

کد:

6. 3 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1 Ai Hanami Katate Dori Hantai Nikyo

تکنیک این پست ، یکی از کاربردی ترین و مهمترین تکنیک های آیکیدو هست و به جز آیکیدو ، تقریبا در اکثر ورزش های رزمی دیگر کاربرد دارد .
    یکی از ضعیف ترین مفصل های بدن مچ هست ( درصورتی که انگشت ها باز باشند ) و در عین حال کاربردی ترین مفصل بدن هست ، اگر دقت کرده باشید در تمام تکنیک هایی که تا اینجا کارکردیم دیدید که چقدر از مچ دستان استفاده کردیم .
    مهم نیست حریف شما چقدر بزرگ هست یا شما چقدر ضعیف ، مهم اجرای درست این تکنیک هست که فیل رو از پا میندازه ( البته اگه داشت )
    در این فیلم به صورت خیلی واضح اجرای این فن آسان و کاربردی آموزش داده میشه .
    نام کامل فن : Ai Hanami Katate Dori Hantai Nikyo
    دست های موافق نیکیو ( نیکیو از عدد دوی زبان ژاپنی ( نی ) نام گرفته به معنای دو )

کد:
    یادتون باشه در اجرای تکنیک های آیکیدو اصلا نباید زور زد ، هروقت احساس کردید که با استفاده از زور ماهیچه هاتون دارید حریف رو مجبور به شکست میکنید بدونید که تکنیک رو اشتباه اجرا کردید .
    در این فن هم اگه توری فقط کمی زور بزنه فن به روی خودش اجرا میشه جالبه ، نه ؟ چون همونطور هم که توی فقیلم نشون داده میشه فقط باید حرکت با چرخش مچ همراه باشه ، اینطوری :

اول دست به این شکل فرار بگیرد ، یعنی دست شما صاف و مسلط به تتوری و دست اوکه از مچ و آرنج شکسته شده

دوم فشار به این صورت وارد بشه :

البته این شکل مربوط به یه فن دیگست فقط به جهات فلش توجه کنید .

دوستان نکته مهم دیگر در این فن این است که دست حریف از مچ و آرنج خم شده باشد ، یعنی از دوجا شکسته شده باشد ، برای همین اسمش نیکیو هست .
    در هنگام تمرین اصلا به اوکه خود فشار نیارید .

8. 12 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض Ai Hanami Katate Dori Hantai Nikyo

در آموزش قبلی نحوه تسلط یافتن به حریف رو آموزش دادم . شما بعد از اینکه حریف رو به زانو در آوردید میتونید با یه هیزا ( ضربه زانو ) به صورتش ناکارش کنید یا ازش دور شید یا .... .
    اما شکل درست فن ، تا این نصف فن رو یادگرفتید اما طبق فنون آیکیدو باید حریف رو قفل کرد و از حرکت ناتوان ساخت .
    در این قسمت ادامه فن نیکیو رو یاد میگیرید .
    البته باید یاد آوری کنم که این فقط یک نوع قفل کردن هست و مختص به یک فن نیست ، کلا بعد از اجرای هر فن ، در قسمت آخر برای قفل کردن فرقی نمیکنه از چه روشی استفاده می کنید مهم اینه که در اون لحظه سریع تر نسبت به بقیه باشه .
    کد:

از فشار آوردن به اوکه خود مخصوصا در این فن خوداری نمایید .

10. 14 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1 SANKYO - aihanmi katatedori

خب ، همونطور که طبق شماره ها پیش میریم میرسیم به سانکیو ( سان در زبان ژاپنی به معنای 3 هست ) یعنی شکست دست از سه قسمت . البته منظور شکستن دست نیست ، یعنی خم شدن یا زاویه دار شدن دست از سه قسمت .
    نام کامل فن : SANKYO - aihanmi katatedori
    یعنی همون سانکیو دست های مخالف

کد:
    در این فیلم 4 بار فن از روایای مختلف اجرا می شود .
    اگر برای اولین بار این فن را اجرا کنید می بینید که اوکه می چرخد و دستش به صورت خیلی ساده و عادی پیچانده میشود که به راحتی می توان آزاد شده اما دقت داشته باشید در این مواقع همانند عکس در کنار وی بایستید و فشار را به زیربغل او وارد کنید .

12. 14 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    به نظر شما کدوم سبک بهتره ؟( چینی ها فکر کنم کلی سبک داشته باشن)
    این جت کاندو (سبک بروسلی ) چطوره ؟ این بهتره یا اون ؟
    این جدید تره یا اون ؟
    در کل کدومش سبکتر بهتر راحتتر و کاربردی تر هست ( فقط برای دفاع می خوام )
    من وقت نکردم همه رو بخونم ولی تایپیک جالبی بود
    سال نو مبارک
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    علیک سلام ، سلامت باشید
    به نظر شما کدوم سبک بهتره ؟ در کل کدومش سبکتر بهتر راحتتر و کاربردی تر هست ( فقط برای دفاع می خوام )
    به نظر من برای دفاع ، آیکیدو خیلی خوبه چون اصلا حمله نداره و فقط راه هایی برای قفل کردن مفاصل و روش های پرتاب داره و قد و هیکل و زوربازو اصلا مهم نیست فقط اجرای درست تکنیک مهمه . بنابراین در طول آموزش فقط اجرای تکنیک ها رو تمرین میکنید و اصلا تمرین های سخت و نفس گیر مثل تمرینات کونگفو نداره ، شاید سخت ترین قسمت آیکیدو کمربند سفید باشه که به شما نحوه صحیح زمین خوردن رو آموزش میدن و فقط نسبت به بقیه قسمت ها کمی مشکل تر هست . اتفاقا در ایران باشگاهای خوبی در زمینه ایکیدو هست مخصوصا جیوآیکیدو که کاملتره ، حتی استادهای ایرانی مانند استاد کارآزاد ، استادپزشکی ، استادخورشیدی و .... خیلی خیلی بهتر از استادهای خارجی کار می کنند البته فقط در سبک جیوآیکیدو میدونم شاید در بقیه مانند آی کی کای اینطور اینطور نباشه .
    اما درمورد جیت کان دو jeet kune do من اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر کنم حمله هم داشته باشه و تمریناتش از آیکیدو سنگین تر باشه . باشگاه آموزش جیت کان دو هم در تهران نسبت به آیکیدو خیلی کمه ( شهرستان ها رو نمیدونم ) طوری که من باشگاه های خوب آیکیدو نزدیک به 8 تا میشناسم اما در مورد جیت کان دو فقط یک باشگاه دیدم اون هم در هفت تیر بود ( اسمش یادم نیست ) و از چند نفر هم که اطلاعات خوبی درباره باشگاها دراند پرسیدم فقط همون باشگاه رو بهم معرفی کردند .
    خلاصه درکل همونطور هم که قبلا چندین بار گفتم ورزشی براتون مناسبه که بهش علاقه داشته باشی .
    چون به نظر من ورزش کردن اول به خاطر لذت بردنش هست و بعد برای سلامتی و قوی شدن و ... ، حالا اگه علاقه نداشته باشی لذتی هم نمیبری و زود خسته میشی یا همش این شاخه به اون شاخه میپری .

15. 10 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 Aï Hanmi Katate Dori Ude Kime Nage

سلام دوستان ، بعد از یه خواب طولانی تایپیک دوباره می خوام شروع کنم . حتما در جریان امتحانات و کنکور بودین دیگه . بگذریم .
    این فن هم یکی از فنون زیبای کمربند نارنجی هست که من علاقه خاصی بهش دارم ( شاید چون خیلی خوب یاد گرفتمش ) .
    نام کامل : Aï Hanmi Katate Dori Ude Kime Nage
    دیگه معنی لازم نداره فقط بگم که دست های موافق هست .
    این فن جزو فنون پرتابی آیکیدو هست که تا الان ازش نداشتیم و فقط از فنون قفل کردن مفاصل استفاده میکردیم .

کد:

همونطور که تو عکس میبینید در این با استفاده از اهرم کردن دست حریف و تکیه به زیر بازو و فشاز به زیر آرنج ، حریف رو پرتاب میکنیم .
    به حرکات پا و هماهنگی خیلی دقت کنید .
      محتوای مخفی: خاطره 

سر همین فن من 5 جلسه به طور کامل وقت گذاشتم و اون اولا زیاد خوشم نمیومد ازش تا اینکه سر جلسه 6-7 کاملا مسلط شده بودم و خیلی عالی اجرا میکردم ، یه هم رزم داشتم که خیلی تپل بود و هم سنش از من بیشتر بود و هم از من قد و هیکلش بزرگتر بود و یه کشتی گیر خوب هم بودش و بدن ورزیده ای داشت ، خلاصه سر جلسه هشتم همین که گرم کردیم و اوکه ها و توری ها آماده شدند ، ایشون اوکه من شد ، به محض اینکه فن رو اجرا کردم شاید باورتون نشه ولی قشنگ 5-6 متر رو تاتامی ( تشک ورزشی ) قل خورد و از زمین پرت شد بیرون ، وقتی رفتیم کمکش و بلندش کردیم اولش گیج بود بعد که حالش جا اومد هی میگفت کی منو هل داد . باورش نمی شد این فن من بود که اینجوری پرتش کرد

17. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1 Ryote Dori Tenchinage

تکنیک این پست یکی از تکنیک های جالب آیکیدو هست به نام ماه-زمین . حالا دلیل نام گذاری این اسم هنگام اجرای اون معلوم میشه ، دلیلش هم اینه که دست ها اول به سمت ماه ( یا همون آسمون ) میرن و بعد به سمت زمین سقوط میکنند .
    نام کامل فن : Ryo te Dori Tenchinage
    ریوته توری یا ریوته دوری که به نظر من دوری ، به معنای گرفتن هردو دست از جلو و اجرای فن که معنی کردم دیگه .

کد:

دوستان به هماهنگی بین دست و پـای استاد خیلی خیلی دقت کنید .

19. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •