اقا کسی رو x8 چک نکرد؟ اخه دوستان گنده گوشی میان ولی تهش میبینی اجرا میکنه هر کی امتحان کرد و جواب داد بگه از کدوم لینکها استفاده کرده رو ایکس 10 جواب بده مطمین باشید رو ایکس 8 هم ج میده در ضمن بعضی دوستان عزیز زیادی گنده میان
اقا کسی رو x8 چک نکرد؟ اخه دوستان گنده گوشی میان ولی تهش میبینی اجرا میکنه هر کی امتحان کرد و جواب داد بگه از کدوم لینکها استفاده کرده رو ایکس 10 جواب بده مطمین باشید رو ایکس 8 هم ج میده در ضمن بعضی دوستان عزیز زیادی گنده میان
خسته نباشید، من apk و دیتا رو از پست 4 دانلود کردم، همه کاراشو دیدم (مسیر data رو درست ریختم، ریست و آفلاین و ...)، خلاصه اینکه بازی بالا نیومد که نیومد و بازم می گه فایل رو باید با wifi دانلود کنید! البته من یه 2-3 ماهی هست دانلودش کردم ولی دیگه قیدش رو زده بودم... گفتم بیام ببینم بچه های Desire HD دار جواب گرفتن یا نه!؟ کسی از dhd دار ها با این فایل هایی که من گرفتم موفق به بالا آوردن بازی شده!؟ دوستان لطفا راهنمایی کنن، بازیه خیلی قشنگیه
لينك مستقيم فايل apk
کد:
http://dl.ipcsuite.com/android/game/shooter/moderncombat2blackpega_1.0.apk
لينك مستقيم data
کد:
http://dl.ipcsuite.com/android/game/gamedata/moderncombat2balckpegasus.rar
فعلا. به خاطر دسترسي نداشتن به اينترنت پر سرعت نتوتستم رو hd2 و بقيه گوشي ها تستش كنم
اگه كسي تونست رو hd2 اجراش كنه به ما هم خبر بده.
سلام
من بازی modern combat v3.3.8 رو نصب کردم و به خوبی اجرا شد و همه چیزش ok بود تا اونجایی که منو میاد یه سری خطوط و شکل قزمز تو صفحه هست یعنی گرافیک قرمز رنگ میشه و وقتی new game رو میزنم از بازی میپره بیرون . لطفا راهنمایی کنید مشکل چیه ؟
گوشی هم milestone 2 هست
سلام
من اینو دانلود کردم حالا الان یکی دقیقا لینک فایل هاشو هم بده که با این مچ باشه آخه قبلش از یک جا دیگه دانلود کردم تو بازی می گفت باید رجیستر کنین تا بزاریم بازی کنین
بعد اینو دانلود کردم حالا فایل هارو که میریزم بازم می گه باید دانلود کنین!
سلام دوست عزیز ، لینک پایین هم فایل نصبی هست هم فایل دیتــا :
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کردم تو منو های بازی می ره اما وقتی می خوام مرحله ها شو برم از بازی می پره بیرون.در ضمن من galaxy s2 دارم نه s1 فایل مخصوص s2 نداره این بازی؟
Last edited by Alex merccer; 11-08-2011 at 11:42.
من گلکسی اس 2 دارم این فایل دیتا و apk رو ریختم و بازی اجرا شد ولی وقتی رو new game میزنم میخواد لود کنه از بازی میپرهه بیرون برای بازی sparta هم همین اتفاق افتاد مشکل از کجاست؟؟
هر وقت بعد از دمو میپره بیرون مشکل از کرک فایل Apk بازی هستش .
موفق باشید!
پس شما یک لینکی بدین که کرکش سالم باشه آخه من از همون لینک قبلیه دانلود کردم
سلام دوسـت عزیز این فایل نصبی رو نصـب کنید :
اینکارو هـم انجـام بدید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!فایلهایی که در پوشه sdfiles هستش رو در مسیر زیر در پوشه که به اسم بازی هست کپی کنید
/sdcard/gameloft/games/
که اسم پوشه این بازی GloftBPHM قرار می دهید
در مورد مسیر دوم پوشه libs و فایل pack.info رو باید در این مسیر قرار دهید
/data/data/
که اسم پوشه اون هم com.gameloft.android.ANMP.GloftBPHM.ML هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)