درصورتی که تغییر نام خانوادگی انجام بشه تکلیف سایر مدارکی که با نام خانوادگی قبلی صادر شده چی میشه؟
مثل مدارک تحصیلی گواهینامه اسناد رسمی و.....
درصورتی که تغییر نام خانوادگی انجام بشه تکلیف سایر مدارکی که با نام خانوادگی قبلی صادر شده چی میشه؟
مثل مدارک تحصیلی گواهینامه اسناد رسمی و.....
توی شناسنامه جدید در برگه توضیحات نوشته شده که نام خانوادگی از فلان نام به فلان نام تغییر کرده و هر جا رفتید که نیاز به مدارک بود یه کپی از صفحه توضیحات هم ببرید که مشکلی پیش نیاد
در ضمن توی ادارات دولتی به محض وارد کردن کد ملیتون نام خانوادگی جدید نشان داده میشه
یعنی نیازی نیست که برای صدور مجدد مدارک قدیمی اقدام کنیم ؟
تشکر از پاسختان.
میخام بدونم حالا که کم کم نزدیک به ثبت نام در کنکور و بعدش در دانشگاه میشم اگر فامیلیم عوض شه مشکلی ایجاد نمیشه؟
تو ورقه ی ثبت نام کنکور و ورقه های مهم دیگه ای که بعد از این پر میکنم اسم فامیلی جدیدم رو فقط مینویسم یا باید علاوه بر آن در پرانتز فامیلی قبلی ام رو هم بنویسم؟
تو مدرسه چی؟ سال چهارم که رفتم هرورقه دادن فامیلی جدیدم رو مینویسم و اونا هم در دفتر کلاسی فامیلی جدید رو. وارد میکنن و میگن یا نه؟
در ضمن میخام بدونم چقدر طول میکشه از زمان درخواست دادن تا فامیلی رو بپذیرند و وقتی که پذیرفتن یعنی همان وقت هم سریع توضیحات در شناسنامه میاد؟
در ضمن میخام بدونم سیستمی یا نرم افزاری هست چه در ثبت احوال یا اینترنت تا ما بتونیم با اون تشخیص بدیم که فامیلی مورد نظرمان را آیا در ایران کسی دیگر هم دارد؟
شهرستان و استان چطور؟
بنده که فامیلی رو عوض کردم بعد از اون بهم گفتن میتونی برای کارت ملیت اقدام کنی (اون زمان حرف از کارت ملی هوشمند نبود)
گواهینامه رو هم فعلا تاریخ انقضا ش نرسیده (نمیخواستم دوبله هزینه کنم)
گذرنامه رو هم به تازگی گرفتم طبیعتا با فامیلی جدید
کارت پایان خدمت رو هم که قدیمی بود بعد از تعویض فامیلی فرستادم برای هوشمند شدن.
بقیه مدارک هم که به همون فامیلی قدیمیمه مثل مدرک تحصیلی و گواهینامه های فنی و حرفه ای و غیره
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد بعد از تعویضی فامیلیتون با فامیلی جدید فرمهاتونو پر کنید
نه نیازی به ذکر فامیلی قدیمی نیست
توی مدرسه هم فامیلی جدیدتونو مینویسن
اگر توی شهر محل تولدتون اقدام کنید فکر میکنم زیر یکماه تایید میشه - بعد از تایید باید اقدام به تعویض شناسنامه کنید و موقع گرفتن شناسنامه قسمت توضیحات هم فامیلی قدیم و جدید رو ذکر میکنن
فکر نمیکنم همچین چیزی وجود داشته باشه.
خب من الان چند وقته در خواست دریافت کارت هوشمند ملی دادم و گفتن 2 ماه دیگه بیا کارت رو بگیر یعنی 2ماه دیگه آماده برای گرفتنه.
-حالا میخام بدونم اگر تو این مدت 2 ماه باقیمانده فامیلیم رو عوض کنم کارت ملی هوشمندم به فامیلی جدید حتما نخواهد بود .درسته؟ باید دو باره بعدش چند ماه برای تعویض کارت هوشمند صبر کنم؟
-در ضمن من میخام بدونم فامیلیم مشکل خاصی نداره و من فقط به خاطر عربی بودنش میخام عوض کنم.حالا اگر فامیلی جدید پارسی ام قشنگ و خوب باشه ممکنه در کلاس وقتی کسایی که منو چند سال میشناسن فهمیدن، منو مسخره کنند؟
-تو فامیل و آشناها چطور بگم؟
اونا هم مسخره میکنند؟
-کلا در چه صورتی کسی فامیلی خود را عوض کند او را مسخره میکنند؟
-اگر فامیلی جدیدم رو گرفتم مثلا چقدر طول میکشه تا همکلاسیهام که منو میشناسن چند سال ، سال جدید تو کلاس منو به فامیلی جدید صدا بزنن و دیگه فامیلی قدیمی رو از ذهنشون پاک کنند؟
در ضمن هزینه ی تغییر نام خانوادگی چنده؟
اگر کسی جواب این دو متن بالا رو میدونه به من بگه ممنون میشم.
سلام.پسوند خانوادگی من دوغشکی است نام روستاست.ولی شناسنامه دوعشکی خورده شده.از پدرم دوغشگی و از پدربزرگم دوغکشی است.حالا سر اسناد اداری به مشکل خورده ام.لطفا بفرمایید برای اصلاح به درست که دوغشکی است چکار باید بکنم.ناگفته نماند اکثر مدارک من با پسوند درست درج شده غیر از شناسنامه و کارت ملی.ممنون
Last edited by ali565; 23-08-2016 at 13:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)