بچه ها همین الان گروه Fairlight فیکس چپتر 7 (dead space 2) منتشر کرد برا تست گذاشتم اگه کار کرد خبر بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Now play beyond level 7 without any problems
!!! Enjoy this great game
بچه ها همین الان گروه Fairlight فیکس چپتر 7 (dead space 2) منتشر کرد برا تست گذاشتم اگه کار کرد خبر بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Now play beyond level 7 without any problems
!!! Enjoy this great game
Last edited by ali69ms; 29-01-2011 at 23:49.
بچه های کرجی شهرام توی گوهردشت بازی رو آورده کرک هم نداره کرکش رو حذف کرده و یکی دونفر گرفتن بازی کردن گفتن سالم هست بازی فکر میکنم 3 DVD هم هست
آقا من نسخه 3dvd رو یه جا دیدم سریع خریدم الان که میخام نصبش کنم کلا 64تا فایل زیپ هستش که شماره های 35و36 تو dvd دوم مشکل دارن نه نصب میشن نه کپی اگه یکی از شما این نسخه 3dvd رو داره مردونگی کنه پارت35و36 رو برام بزاره، چون اصلا ارزش نداره برا یه dvd اون همه راهو برم![]()
شما مشکلتون حل شد.؟
نسخه های ریپک که این روسی ها درستش میکنن زبان نصب پیش فرضش روسی هستش که چون شما زبانش رو نصب نکردید احتمالا موقع نصب خرچنگی میشه...
ببینید موقع نصب باید 2 تا گزینه کنار هم باشه که یکیش زبون انگلیسیه.
بازی کنید و ببینید مشکلی نداره؟
عزیز نمیشه واردش شد چون احتیاج یه اکانت داره...![]()
ویرایش شد .
Last edited by S A M S U N G; 07-02-2011 at 23:08.
سلام
اره چند پست پایین تر گفتم که دیگه مشکلی نداره و همون دومی رو که زدم زبون انگلیسی شد و خیلی عالی ران شد و هیچ مشکل کرکی نداره. البته الان بعضیا میگن چپتر 7 کرش میکنه من تا اونجا نرسیدم ببینم درسته یا نه . ولی فکر نکنم همچین چیزی بشه معمولا این ریپک های روسی کارشون درسته و تمام بازی هایی که به این صورت دانلود کردم همش درست بوده. تازه الان 5 گیگی برا این زیاده یادمه یه بازی مثل تام رایدر رو با 2 گیگ گرفتم تا naild رو با حجم 1.5 گیگ گرفتم. شما اگه میخوای دان بزنی برو حتما تو کارش مطمئن باش درسته. الکی حجم رو با این نسخه های 17 گیگی و 12 گیگی حروم نکن.
Dead Space 2: Collectors Edition (2011/RUS/ENG/Repack)RG Catalyst
تغییر زبان:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش فرض روی روسی هستش:
محتوای مخفی: DL
Last edited by Amin.P30; 31-01-2011 at 15:47.
با تشکر از تمامی دوستانی که میخوان به بقیه کمک کرده باشن ولینک دانلود بازی رو قرار میدن(چون انجمن دانلود حذف شده) ولی لطفا این لینکها رو توی اسپویلر قرار بدید که نظم صفحات تاپیک به هم نخوره
با تشکر
+
+
راستی دوستانی که بازی رو انجام دادن بازی از نظر فریم دهی چجوریاست؟؟ روونه؟؟؟
سلام دوستان من شنیده بودم میشه save های شماره اول رو وارد کرد تا plasma cutter رو تو این شماره به دست آورد آیا تو pc ممکنه و اگر میشه چه جوری ممکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)