در صورت امکان با یک پاور دیگه هم تست کنید...چیز دیگه ای هم هست تست کنم؟
سپاس
در صورت امکان با یک پاور دیگه هم تست کنید...چیز دیگه ای هم هست تست کنم؟
سپاس
متاسفانه پاور بالاتر ندارم ولی با پایین ترش امتحان کردم ولی فرقی نکرد (اگه پاورم کمه باید با اون یکی پاور کمتر هم میشد فریم ها)
![]()
سلام شاید خیلی مسخره به نظر برسه
ولی شما در بایاس به دنبال گزینه ای باش که که پیهای مسیر PCI-E را بین اسلات ها تقسیم می کنه و همچنین قابلیت کراس فایر یا SLI را فعال و تعریف می کنه
موفق باشید
خوب ایشون از تو ویندوز این قابلیت رو فعال کردند اینکارو که شما میگید یک روش دیگست که از تو بایوس انجام میشه
ولی امتحانش ضرری نداره
سلام
خیلی ممنون از توجهتونسلام شاید خیلی مسخره به نظر برسه
ولی شما در بایاس به دنبال گزینه ای باش که که پیهای مسیر PCI-E را بین اسلات ها تقسیم می کنه و همچنین قابلیت کراس فایر یا SLI را فعال و تعریف می کنه
موفق باشید
همچین چیزی ندیدم ولی یک چیزی هست که فک کنم میشه اولین اسلات گرافیک کدوم باشه
روی کدوم بزارم بهتره؟
ممنون
شما باید از دفترچه مادربرد نگاه کنی ببینی در حالت sli کدوم اسلات ها بصورت x16 فعالیت می کنه
ولی اولین اسلات همیش اسلات اصلی هست
سلام
مین من 2 تا 16 داره و دوتا 8 منم هر دو رو روی دو تا 16 گذاشتم
در دفترچه تنظیماتی برای sli ننوشته یکی فقط هست اونم همین که میریم در nvidia control pnel هست
همچنان منتظر راهنمایی دوستان
با سپاس
شما بازی های دیگه را هم تست کردین؟
مثلا CRYSIS WARHEAD یا مثلا METRO 2033 ؟
ممکن هست یک بازی خاص موتور گرافیکیش برای SLI بهینه نباشه و بیشتر برای CFX بهینه باشه!!
مثلا طبق تستی که خودم انجام دادم با بازی کرایسس با سیستم زیر در حالا معمولی با یک کارت سافایر 5870 با تنظیمات فول در رزلوشن فول HD حدود 18 تا 21 فریم و در حالت CFX بطور میانگین 31 تا 43 فریم گرفتم البته AA در خالت X16 قرار داشت
مشخصات سیستم من هم بدین صورت بود :
CPU : AMD PHENOM II X6 1055 @3.6
M.B : ASUS M4A89TD-PRO USB3
RAM : 4GIG ELIXIR DDR3 1600 CL9
DRIVER : VER. 10.11
سلام
نه فقط همین 3 تایی که گفتم
الته مترو رو تست کردم انگار بهتر شده بود و گرافیک دومم هم دیدم که کار می کرد اما جایی ندیدم بشه ازش بنچ گرفت و نرم افزار fraps هم هر کار می کنم کار نمی کنه
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)