دوستان چطور میشه شماره تلفن هارو از سیم کارت به حافظه گوشی منتقل کرد ؟
دوستان چطور میشه شماره تلفن هارو از سیم کارت به حافظه گوشی منتقل کرد ؟
میری تو contact دکمه ستینگ رو میزنی و بعد قسمت import export
با گارانتی؟
بله ،
----------
دوستان من نقشه تهران رو دانلود کردم نرم افزار Maverick رو هم نصبه ، گفته شده مپ رو باید مسیر زیر ریخت Maverick\tiles\GoogleMaps اولا من همچین مسیری رو توی مموری و گوشی ندارم ، مسیر رو هم دستی ساختم ولی باز هم نشد.
راهه دیگه ای داره ؟
میشه گوشی رو به سیستم وصل کرد و با نت کامپیوتر وصل شد و نقشه رو گرفت ؟ چطور این کارو بکنم ؟
اوضاع پخش فیلمش چجوریه؟؟
pdf های سنگین اسکن شده رو هم امتحان کردین؟؟؟
روش همینه ، فکر نکنم از طریق دیگه ای بتونی بریزی ! وقتی فایل نفقشه رو از فشرده در میاری همه فولدر های توش(1-2-3...) رو بریز تو GoogleMaps
تو برنامه هم بالا سمت چپ علامت یه نقشه هست اونو باز کن و از قسمت گوگل ، maps رو انتخاب کن ، باید جواب بده !
فیلم سنگین و 720پی اینارو فکر نکنم پخش کنه ولی من چندتا کلیپ با کیفیت روش ریختم جواب داد ، pdf هم با برنامه adobe reader قابل اجراست به راحتی
سلام خسته نباشی
سال نو هم مبارک
ی تنه داری تاپیک رو جمع جور میکنیا
ایول
منم چنتا سوال داشتم دوست عزیز
اندروید مارکت رو گوشی هست؟(اگه نیست ی دونه تو همین سایت بوده که نسخه ی تقلبیش بود و تمام برنامه ها رو به صورت رایگان می شد دان کرد)
ادوب فلش پلیر 10.2 رو ریختی روش بری یه سایت فلش مثل یوتیوب یا مینی کلیپ امتحان کنی؟
بعد سایت گیم لافت 14 تا بازی با کیفیت اچ دی برای اندروید گذاشته می تونی از همین سایت فریش رو هم گیر بیاری تو قسمت بازیهای اندروید
این بازیها رو هم تا حالا روش نصب کردی ببینی چطور هست لگ میزنه یا نه؟
بعد چند ثانیه طول می کشه تا جی پی اس ش وصل شه؟
سنگین نیست گوشی تا حالا اذیت نشدی؟
ممنون
واقعا ببخشید سوال هام خیلی زیاد شد شرمنده
Last edited by mand007; 24-03-2011 at 21:59.
سلام
خواهش میکنم
مارکت رو گوشی نیست ولی میشه روش ریخت ، باید گوشی رو روت و مارکت رو نصب کنی (سادست)
فلش پلیر رو ساپورت نمیکنه این گوشی
راستش این بازیارو هنوز امتحان نکردم ، ولی امتحان میکنم خبرشو میدم ، در کل نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی مثلا اول مرحله های سنگین angry bird رو یکم لگ میزنه با این اوصاف فکر نمیکنم آسفالت 6 و ... رو خیلی روون اجرا کنه !
جی پی اسش اگه از طریق اینترنت وصل شه که همون لحظه وصل میشه ، و به صورت آفلاین هم بعد چند دقیقه وصل میشه و هیچ مشکلی نداره
نه تا حالا اذیت نشدم و از گوشی راضیم ، نصبت به قیمتش خیلی خوبه
موفق باشی
سلام من هم از این گوشی خریدم خیلی خوبه ولی یه ایراد داره من برنامه که میریزم مموری گوشی زود پر میشه خودشم بعضی برنامه ها در این گوشی خودش می زنه به حافظه خود گوشی که باعث پر شدن گوشی میشه این مشکل رو میشه حل کرد؟![]()
move to sd.....برو تو قسمت setting.............یه جایی هست manage applicstion .....[جمله بندی رو عشقه]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)