سوال:
اگر بعدا بجای نیتروژن مقداری هوا به تایر اضافه کنیم و قاطی نیتروژن بشه مشکلی بوجود میاد؟من احتمال میدم از این قابلیتهایی که گفتی مقداری کم بشه.
سوال:
اگر بعدا بجای نیتروژن مقداری هوا به تایر اضافه کنیم و قاطی نیتروژن بشه مشکلی بوجود میاد؟من احتمال میدم از این قابلیتهایی که گفتی مقداری کم بشه.
مشکلی که پیش نمیاد اما همونطور که خودتون گفتید از اون قابلیتهای مطرح شده کم میشه و باد لاستیکتون دیگه خالص نیست .اما سعی کنید دو تا نکته یادتون باشه.
متاسفانه مشاهده شده بعضی از این دوستان آپارت ما از نیتروژن خالص استفاده نمیکنن و کمی هم ناخالصی داره محصولشون.سعی کنید از جایی خدمات بگیرید که بهش اطمینان دارید.
نکته بعدی در صورت کم شدن فشار باد لاستیک از نیتروژن استفاده کنین.
در مورد چرخهایی که تیوپی هستن تا جایی که میدونم نمیشه از نیتروژن استفاده کرد.
هر کدوم از دوستان که رو خودروی آمریکاییشون استفاده کردن بیان تجربیاتشونو بگن.من احتمالا تا هفته آینده رو ماشینم همین کارو پیاده میکنم و خبرشو میگم خدمتتون.
سلام.
نه از رادیاتور راضی بودم منتها رادیات روغن خراب شده بود و آب و روغن قاطی میکرد....
منم دیگه خواستم اساسی درستت کنم کلش رو نو کردم...
خب دوستان منم نیتروژن زدم برای پرسیدم دستگاهش مونتاژ چین هست ولی قطعاتش ایتالیایی
یه دستگاهیه شبیه دستگاه بستنی سازی
برای من چرخی 2500 تومن گرفت....
نتیجه:
من که هیچ بهبودی حس نکردم!!
نه صدا
نه ترمز
نه نرمتر شدن
!!!!!!!
فقط یه حسنی که داره اینکه که تایر داغ نمیشه!!!
به نظر من میارزه..!!!!
امتحان کنید
در ضمن هر 2 ماه 1 بار باید چکاب کنی و فقط باید نیتروژن بزنی وگرنه با باد خاصیتش میره
لاستیکات تیوبلسه؟ میدونی لاستیک ایمپالا چنتا باد میزنن استانداردش؟
سایز لاستیکایی که الان رو ماشینه بگو، احساس میکنم لاستیکات کوچیکن
وضعیت لاستیکهای من افتضاهه
همه سایزی توش هست
عقب 215
جلو یه طرف 205 یه طرف دیگه 225!!!!
ولی تیوپلسن
من 31 میزنم
عجب
من 50 تا باد میزنم باز میبینم جا داره
---
یادته یه موقع قیمت رودری های ایمپالا رو اینجا گفتی؟ جایی سراغ داریشون؟ چه رنگیه؟ قیمت؟
Last edited by TopGear; 07-03-2011 at 19:34.
رو جلو بندی و زیر بندی چه کارهایی انجام دادی
Last edited by TopGear; 07-03-2011 at 19:34.
اگه لاستیکای عقبتو 235/75 بندازی ارتفاع عقب 1.5 سانتی متر میاد بالاتر، اونوقت دیگه شاید کفِشم نگیره
سلام دوستان....
من تازه عضو شدم و چندتا از عكسهاي ماشيناتونو ديدم.
من يه ايمپالا 1975 دارم در مقايسه با اين عكسهايي كه ديدم ماشين من خيلي تميزتره...
فقط يه مشكل كوچك داره كه اگه بتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
ماشين من جلو پنجرش شكسته هر چقدر هم دنباله فابريكش گشتم پيدا نكردم...
حالا اگه تونستم عكسشو ميزارم كه ببينيد 52000 تا كاكرده 8 سيلندر فوقالعاده تميزه.
سلام پیدا کردن جلو پنجره 75 که چیزی نیست، از این مدل ایمپالا زیاد هست، تازه واسه این مدل ایرانیش هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)