3150 پروندش بسته شده ؟
دیشب پست زدم نیومده
نگا داش مسعود خودت یک راهی یک عنوانی چیزی بگو روش کار کنیم
من که چیزی به مخم نمیرسه
سلام دیدم موضو واسه صحبت ندارین گفتم یک سوال بپرسم .
من اخر این 3150 رو خریدم روی پد لمسیش یه نقظه هست که شبیه چراغه واسه چیه اون ؟![]()
واسه فعال و غير فعال كردن تاچ پده
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
موضوع جديد كه نمي شه معرفي كرد خوب ديگه به نظر عمر اين مدل به سر اومده و مدلاي جديد تر جاشو گرفتن
---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------
مباركه فنش واست بچرخهمن اخر این 3150 رو خریدم
---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
دیشب پست زدم نیومده
منم يه سري از عكسايي كه اپ لود كرده بودم ----- شده و ديگه باز نمي شه از جمله عكس امضا كه دوباره اپ لود كردمش
داداش یه سوال چرا وقتی من از برنامه kmplayer واسه دیدن فیلم استفاده میکنم فیلم هارا با کیفیت پایین و تقریبن به صورت شطرنجی نشون میده . لپ تاپ منم 3150 . کمکم کنید . اینرو بگم کا اگه از برنامه های ویندوز مسه مدیا پلایر استفاده کنم خوبه .
سوال بيربط چرا مي پرسي
اخرين ورژن نصب كن درست مي شه
6بود 7 بود چند بود اونو نصب كن
دادش اخرین ورژن هست / تازه دانلود کردم .
آقا برادر سوال رو که 10 جا نمی پرسن فقط جواب بگیری بری که نشدتو تاپیک اچ پی جوابت رو دادم
باز میای اینجا الان حتما تو تاپیک نورتون و خود کام پلیر هم پست دادی
شوخی بود به دل نگیر حل نشد سوالت رو همین جا بپرس![]()
من مشكلي ندارم
3.0.0.1439
مشكلي ندارم رو هيچ كدوم از ويندوزا
هم پريميوم و پرفشنال هر دو 64 بيتي
سلام دوستان.خیلی ممنون از پست های حرفه ایتون.ممنون میشم به سوالات من هم جواب بدین.
من بین DV6 3150 و 3142 موندم! میخوام به جای PC از لپ تاپ استفاده کنم اما کار حرفه ای انجام نمیدم.در حد آفیس و نت و فیلم.اگه وقت کنم که به ندرت The Sims!![]()
1.با توجه به تفاوت قیمت این دو به نظرتون بهتره خسیس بازی در نیارمو 3150 رو بخرم یا اینکه خرج الکیه؟!
2.مدل DV6 3299 & 98 خیلی ظاهر زیبایی دارن اما گویا تو ایران نمیشه یافتشون.شما جایی سراغ دارین؟
3.اگه جای خاصی تو مشهد میشناسین که بهتره از اونجا خرید کنم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
3142.4 رنگش shell white هستش و نتونستم بیابم که argento این مدل چه شماره ای داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)