سعی کن هر دو در شرایط و مود یکسان باشن.
ضمنابیرون سعی کن شات بندازی.
ما منتظریم ...
سعی کن هر دو در شرایط و مود یکسان باشن.
ضمنابیرون سعی کن شات بندازی.
ما منتظریم ...
متشکرم - در حالت P و با سه پایه
منتهی من یه اشتباه که کردم وایت بالنس سونی رو روی تنگستن گذاشتم
واسه همین یکمی روشنتر شده ولی بنظر من سونی خیلی از جزعیات رو فدای نویز و قشنگی عکس کرده که شاید برای بعضی ها خوب باشه
البته سعی میکنم چنتا عکس دیگه از سوژه های مختلف با تنظیمات مختلف هم اپ کنم![]()
فکر کنم اون اشتباه مهم بوده باشه ،نه ؟؟؟
بسیار کار خوبیه من و همه دوستان ازت تشکر میکیم
![]()
[QUOTE=vvc;5804106]می تونی بگی یه اشتباه خیلی کوچیک، شما با این حرکت گور سونی رو کندی
بعد می گی اشتباه کردم
من خودم HX5 دارم و قبول دارم سطح ادیت روی عکس برای حذف نویز یکم بالاست ولی نه دیگه اینطور که شما دمو کردی من قبلا w100 داشتم و با سونسور بزرگش عکسهاش شاهکار بود متاسفانه تو سفر اخیر به کویر شهداد ماسه ها دخلش رو آوردن ومجبور شدم این رو بگیرم ولی امکاناتی که HX5 در اختیار قرار میده با w100 و sx210 قابل مقلیسه نیست
در ضمن sx210 14 مگا پیکسله و HX5 10 مگا پیکسل![]()
Last edited by amir hezarkhani; 28-01-2011 at 17:01.
[QUOTE=amir hezarkhani;5809958]با عرض پوزش ایندفه یه عکس که در شرایط کاملآ برابر میزارم
در ضمن فکر نکنم اونجور هم که شما میکید HX5 دوربین بدی باشه چرا که تو همون عکس هم کنتراست و ضوح خوبی رو به نمایش گذاشته بنظر من خیلی از عکسهاش زیبا و عالیه
بخصوص امکاناتی مثل 10 فریم در ثانیه و عکاسی پاناروماش که واقعا جذابه
ولی وقتی دوتا دوربین اونم از دو برند متفاوت رو با هم قیاس قرار میدیم هر کدوم نقاط قوت و ضعفی دارن و این طبیعیه
![]()
دوست عزیز یه عکس برای مقایسه دو دوربین خیلی کمه مگر اینکه قصد داشته باشید تمام عکسها رو توی همون شرایط بگیرید. شما باید دو دوربین رو توی شرایط مختلف بسنجید اینکه ببینید عملکردشون توی نور آفتاب به چه شکلیه و کدوم داینامیک رنج وسیعتری دارن . عکسهای با فلش و ماکرو اونها به چه شکلی.رفتار لنزشون از لحاظ Distortion و purple fringing چطوره؟ سرعت فوکوس در نور کم و...
یعنی واقعا با توجه به یه عکس می شه یه دوربین رو به دیگران توصیه کرد .
کسی دوربین توصیه نکرده یه نمونه عکس از دو دوربین مختلف گذاشتم که دوستان ببینند
دوربینها تقریبا در یک رده هستن و دو برند متفاوت هر کدوم هم محاسنی دارن و البته معایبی نسبت به دیگری
سونی عکسهای روشن با کیفیت و خوش رنگی داره اون مدل کانن هم عکس با وضوح و جزییات بیشتر
این یه واقعییته ونمیشه نادیده گرفت
اینکارم بیشتر واسه این کردم که اونایی که میخوان دوربین بگیرن نمونه عکسها رو تو یه سایت ایرانی هم ببینن همین
![]()
Last edited by vvc; 30-01-2011 at 18:48.
سلام، راستش میدونم باید تو بخش مشاوره اینو میگفتم، ولی از اونجایی که احساس کردم شما تجربه بیشتر و بهتری دارین، خواستم نظر شمارو بپرسم... بین دوربینای Fujifilm FinePix F300EXR و Canon SX210 به نظرتون کدوم بهتره؟ چرا؟
خیلی ممنون میشم اگه شما دوستای خوبم بهم راهنمایی بدین
خیلی ممنون
با شما نبودم اینو در جواب این دوستمون نوشتم
من با فوجی کار نکردم نمیدونمم کارکرد چجوریه ولی نمونه عکسها وفیلماش رو که دیدم بد نیست
ولی عکسهاش در ایزوهای بالا نویز زیادی داره
فکر کنم با توجه به کارایی این دو دوربین و هم قیمت بودن انها و اینکه خیلی از دوستان از SX210 استفاده کردن
و معایب و محاسنش برای همه روشنه و در کل رو بورستره بنظر من خرید SX210 معقولتره![]()
منم براتون یه مطلبی گذاشتم که در صورت تمایل توی تاپیک زیر بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)