این بازی skinجدید نداره؟
اگه داره بزارید واسه دانلود ممنون میشم
این بازی skinجدید نداره؟
اگه داره بزارید واسه دانلود ممنون میشم
بازي فوقلعاده اعتياد آوره!قبلا درست بازي نكرده بودم ديروز نشستم پاش با خودم گفتم يه 5 دقيقه بازي ميكنم شد 2 ساعت!
از درس و زندگي انداختمون!![]()
Last edited by Leon-117; 12-01-2011 at 20:44.
این 9 تا مرحله اول بازی خیلی غلط اندازه!
من گفتم بازی حتما کلا اینجوریه ولی اصل جذابیت اون بعد از این 9 تا مرحله اول شروع میشه
به نظرم بازی حتی در سطح بازی هایی مثل World of goo و PlantsVsZombies هستش
الان تقریبا نصف بازی رو تموم کردم در یه کلام باید بگم که فوق العاده ست و هر چی جلوتر میری بازی جذابتر میشه
دوستان عزیز من به این نتیجه رسیدم که این بازی با کارت گرافیکهای ATI مشکل داره چون من این بازی زویه nvidia امتحان کردم بدون آپدیت و از حرفا کار کرد حالا کسی این رو رویه ATI امتحان کرده ؟؟؟؟؟
بله.واسه من که مشکلی نداشت
شما گفتی رو ATI امتحان کردین منم گفتم بله و مشکلی هم نداشت.درایورم هم 10-10 باید باشه که زیاد جدید نیستگرافیک شما nvidia هست ؟؟؟؟
Last edited by The Rover; 14-01-2011 at 14:38.
گرافیک شما nvidia هست ؟؟؟؟
کارت گرفیک من ATI که اولش مشکل داشت ولی با آپدیت درایور درست شد البته من DX9 آخرین ورژنش رو هم نصب کردم ولی به هر حال الان بدون مشکل کار میکنهدوستان عزیز من به این نتیجه رسیدم که این بازی با کارت گرافیکهای ATI مشکل داره چون من این بازی زویه nvidia امتحان کردم بدون آپدیت و از حرفا کار کرد حالا کسی این رو رویه ATI امتحان کرده ؟؟؟؟؟
دوستان نسخه مک حذف شده کسی لینک نداره؟
برای من هم اولش مشکل داشت ، ولی از طریق windows update درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم مشکل حل شد
کارتم هم 4830 هست
بچه ها من لول 9 از چپتر 2 گیر کردم چی کار باید بکنیم اونجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)