بهترین توی لیست شما از نظر من Pro Evolution Soccer 2011 بود ...
اگر empire total war هم بود به اونم رای میدادم.
البته چون من فقط این بازی و کالاف دیوتی (خوشم نیومد اصلان) استار کرفت (بازم خوشم نیومد)
را بازی کردم
Assassin's Creed II
DarkSiders
Lara Croft and the Guardian of Light
Mafia II
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Amnesia: The Dark Descent
Blur
F1 2010
Need for Speed: Hot Pursuit
Split/Second
Super Meat Boy
The Misadventures of P.B. Winterbottom
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Battlefield: Bad Company 2
BioShock 2
Call of Duty: Black Ops
Metro 2033
FIFA Soccer 11
NBA 2K11
Pro Evolution Soccer 2011
Sid Meier's Civilization V
Napoleon: Total War
StarCraft II: Wings of Liberty
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising
بهترین توی لیست شما از نظر من Pro Evolution Soccer 2011 بود ...
اگر empire total war هم بود به اونم رای میدادم.
البته چون من فقط این بازی و کالاف دیوتی (خوشم نیومد اصلان) استار کرفت (بازم خوشم نیومد)
را بازی کردم
بازی سال : Mass Effect 2
بهترین بازی اکشن ماجرایی : Assassin's Creed II
بهترین بازی نقش آفرینی : Mass Effect 2
بهترین بازی شوتر : Metro 2033
بهترین بازی استراتژی : Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising
بهترین داستان : Mass Effect 2
بهترین گرافیک : Metro 2033
بهترین موزیک : Mass Effect 2
بهترین صدا گذاری : Metro 2033
------------------------
البته اگه یک استثنا هم برای بدترین بازی سال می گذاشتید جالب می شد که به نظر خودم این بود :Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
Last edited by Dark Soul; 13-01-2011 at 15:12.
ببخشید amin 2010 ....اما اینجا تاپیک بهترینهای PC هست.
سلام به همگی:
ماهم اومدیم....
بازی سالAssassin's Creed II
بهترین بازی اکشن ماجراییAssassin's Creed II
بهترین بازی رانندگیNeed for Speed: Hot Pursuit
بهترین بازی پلتفرمر:؟
بهترین بازی پازل:؟
بهترین بازی نقش آفرینیMass Effect 2
بهترین بازی شوترCOD: Black Ops
بهترین بازی ورزشیPro Evolution Soccer 2011
بهترین بازی استراتژیStarCraft II: Wings of Liberty
بهترین داستانMafia II
بهترین گرافیکMetro 2033
بهترین موزیکMafia II
بهترین صدا گذاریCOD: Black Ops
اون قدر بحث کردیم که یادم رفته بود بهترین ها رو بگم : دی
بازی سال
همه مولفه ها برای بهترین بازی سال رو داشت. فقط بخش سینگل پلیر بازی رو میشه مدت ها براش وقت گذاشت. دیگه در مورد بخش آنلاین بازی که چیزی نمیشه گفت فوق العاده و بی نظیر بود و بهترین مولتی پلیر سال رو بدون شک داشت و مدت ها هر گیمری رو سرگرم می کنه
به طور خلاصه هر چیزی که از یه بازی می خوایم رو داشت و یه ابر شاهکار دیگه از Blizzard خلق شد
بهترین بازی اکشن ماجرایی
Assassin's Creed II
با این بازی زندگی گردم. از نظر داستان و گیم پلی فوق العاده بود. لحظات به یا ماندنی رو با اون گذروندم. واقعا یه اکشن ماجرایی ناب بود. اتزیو رو بسی دوس داشتم واقعا فوق العاده طراحی شده بود. بعد از اون هم DarkSiders به نظرم خیلی خوب بود و می تونست بهترین باشه
بهترین بازی رانندگی
Split/Second
من به این سبک علاقه ندارم ولی این بازی واقعا جذبم کرد و هیجان فوق العاده ای داشت
بهترین بازی پلتفرمر
Super Meat Boy
خیلی چالش بر انگیز بود و نوآوری هم زیاد داشت. بدون شک جزو بهترین های سال بود
بهترین بازی پازل
The Misadventures of P.B. Winterbottom
توی این سبک بازی کم بود. بازی نسبتا خوبی بود و خیلی شبیه Braid بود و واقعا خیلی هم فکری بود!
بهترین بازی نقش آفرینی
Mass Effect 2
یه شاهکار دیگه از Bioware که هر گیمری رو به خودش جذب می کنه. از نظر داستان ، گرافیک ، گیم پلی و کلا همه چی فوق العاده بود. واقعا دنیاهایی که Bioware در بازی ها خلق می کنه بی نظیره. با این بازی هم زندگی کردم و بازی های این شرکت همیشه فراتر از یه بازین و باید باهاشون زندگی کرد
ولی از نظر مولفه های RPG زیاد قوی نبود امیدوارم شماره 3 از این لحاظ همی غنی تر بشه
بهترین بازی شوتر
Battlefield: Bad Company 2
نسبت به بقیه بازی های این سبک سطحش بالاتر بود و بهترین مولتی پلیر رو داشت
بهترین بازی ورزشی
FIFA Soccer 11
پس از سال ها بالاخره یه فیفا درست و حسابی توی پی سی اومد. واقعا عالی بود و بدون شک توی پی سی بهترین بازی ورزشی بود
بهترین بازی استراتژی
جزو بهترین بازی های استراتژی بود که توی عمرم بازی کرده بود. قبل از اون شماره یکش رو جزو بهترین ها می دونستم حالا این از اون هم حتی سرتر شد. اگه بخوام بهترین بازی های استراتژی تاریخ رو بگم این جزو سه تای اول قرار می گیره و حتی می تونه اول باشه
بهترین داستان
Mass Effect 2
انتخاب اون خیلی سخت بود چون بقیه بازی های دیگه مثل استار کرفت و اساسین هم داستانشون خیلی عالی بود. یعنی به سختی تونستم اینو انتخاب کنم : دی
داستان ها از نظر کیفیت به هم نزدیک بودن ولی این یکمی بهتر بود و خیلی سینمایی شده بود
بهترین گرافیک
Mass Effect 2
هم از نظر فنی هم از نظر هنری فوق العاده بود. از نظر فنی شاید یکمی استار کرفت 2 سرتر بود ولی من کلی در نظر گرفتم . واقعا از گرافیکش لذت بردیم. کاملا درجه یک بود. طراجی چهره ها و محیط ها به بهترین شکل انجام شده بود
بهترین موزیک
همه موزیک های بازی عالی و کم نظیر بودن و لذت بخش بودن
موزیک های بازی هایی مثل Bioshock 2 و Mafia 2 و AC2 و ME2 هم قابل تحسین هستن
بهترین صدا گذاری
Mass Effect 2
واقعا حق این بازی بود. تک تک کارکتر ها به بهترین شکل صداگذاری شده بودن. از این نظر هم همیشه بازی های Bioware عالی طراحی میشن
چند تا رو خودم اضافه می کنم:
بهترین استودیو: Blizzard
بهترین کارکتر: Ezio
بهترین پایان: BioShock 2
بهترین ادامه یک بازی: StarCraft II: Wings of Liberty
و در آخر 5 بازی برتر سال:
1- StarCraft II: Wings of Liberty
Mass Effect 2 -2
Assassin's Creed II -3
Sid Meier's Civilization V -4
Battlefield: Bad Company 2 -5
پ.ن: چند تا نکته رو میگم و دیگه حرفی ندارم:
- امسال انتظار داشتم نسبت به سال قبل این نظرسنجی بهتر باشه ولی به هیچ وجه اینجوری نشد. در مورد این که زیاد بحث کردیم. فقط امیدوارم بودم که امسال گیمرها از حالت تک سبکی بیان بیرون ولی باز همچین چیزی نشد و هنوز فرهنگ بازی درست جا نیافتاده. اون طوری که مشخصه کسانی مثل من که اینارو اشاره می کنن ضرر نمی کنن و به خاطر این اینارو میگن که فرهنگ درست گیم به وجود بیاد و این عادت ها از بین بره
- با این شرایط اگه قراره سال دیگه هم نظرسنجی به همین صورت باشه شرکت در اون واقعا اشتباهه!
- به نظر من باید 5 تا بازی به عنوان بهترین بازی های سال از نگاه مدیران یا کاربرای حرفه ای انتخاب بشن و بعد نظر سنجی براساس اونا باشه و فقط به یه گزینه هم بشه رای داد. الان مثلا این 5 تا گزینه که من گفتم برای امسال خوب بودن و شاید یه تغییر می تونست داشته باشه و بقیه باید جزو 5 تا باشن
به این صورتی که گفتم نظر سنجی صورت خوشتری داره و منصفانه تر خواهد شد...
Last edited by vahidgame; 24-01-2011 at 15:27.
وحید جان Split/second هم بازی خیلی خوبی بود ولی واقعا بی انصافی در قالب هیجان بخوایم بازی هارو ارزیابی بکنیم و از کنار NFS Hot Persuit بی خیال بگذریم به نظر من واقعا با این بازی سری NFS زنده شد و در تمام دنیا گیمر هارو به آینده این سری امیدوار کرد
-چرا تک سبک بودن بی فرهنگیه؟ -در مورد انتخاب یک بازی موافقم این جور نظر سنجی بهترین در هر سبکه ولی همچین تاپیکی می تونه مقدمه ی تاپیک بهترین بازی باشه.
Last edited by Dark Soul; 24-01-2011 at 20:08.
گفتم که زیاد به این سبک علاقه ندارم. شاید حتی پیش بیاد یکی دو سال کلا این سبکو بازی نکنم! کلا یه مشکله باید حلش کنموحید جان Split/second هم بازی خیلی خوبی بود ولی واقعا بی انصافی در قالب هیجان بخوایم بازی هارو ارزیابی بکنیم و از کنار NFS Hot Persuit بی خیال بگذریم به نظر من واقعا با این بازی سری NFS زنده شد و در تمام دنیا گیمر هارو به آینده این سری امیدوار کرد
وگرنه از نظر فنی که nfs:hp خیلی عالی بود و می تونست بهترین باشه
خب وقتی یه نفر فقط یه سبک رو بازی می کنه یعنی خودشو به چند تا بازی خاص محدود می کنه بعد همچین کسی می تونه در نظر سنجی بهترین بازی های سال شرکت کنه؟!-چرا تک سبک بودن بی فرهنگیه؟ -در مورد انتخاب یک بازی موافقم این جور نظر سنجی بهترین در هر سبکه ولی همچین تاپیکی می تونه مقدمه ی تاپیک بهترین بازی باشه.
خب معلومه که فقط می تونه در نظر سنجی بهترین بازی اون سبک شرکت کنه و فقط در این مورد می تونه درست تصمیم بگیره و انتخاب کنه
الان این نظر سنجی کلیه و این چیزا اونو خیلی خراب می کنه
خلاصه برای دفعه های بعدی فقط یه گزینه برای نظر سنجی وجود داشته باشه و بازی ها هم همه کارشناسی شده باشن خیلی بهتره...
در این صورت کسی که یه سبک رو فقط بازی می کنه وقتی ببینه که مثلا بازی هایی که بازی کرده جزو لیست نیستن رای نمیده و نظر سنجی خراب نمیشه...
بعد اون موقع وقتی 5 تا گزینه باشه دیگه هر جوری هم نتیجه بشه از الان بهتره چون حداقل یکی از 5 بازی برتر سال انتخاب شده و مثل الان نیست که همه چی برعکس باشه و بازی های که جزو بهترین ها هم نیستن در رده های اول باشن!
Last edited by vahidgame; 25-01-2011 at 03:15.
بی فرهنگی که نیست ولی عدم آگاهی گیمر رو میرسونه و اینگونه نظرسنجی ها بیشتر جنبه شوخی داره تا حرفه ای.-چرا تک سبک بودن بی فرهنگیه؟ -در مورد انتخاب یک بازی موافقم این جور نظر سنجی بهترین در هر سبکه ولی همچین تاپیکی می تونه مقدمه ی تاپیک بهترین بازی باشه.
اما در مورد تاپیک هم باید گفت تا کی دوست من!؟چند دهه باید بگذره تا سطح کیفی خودمون رو حداقل به نزدیک سایر کشورها برسونیم!
مطمئن باش این نه استارت واسه آیندس نه میشه بهش مثبت نگاه کرد واسه آینده گیم تو این سطح...ما اصلاح پذیر نیستیم چیزی که هیچ زمان نبودیم و تا ابد هم همین وضع پا برجا خواهد بود.
+
از نظر منم سال دیگه همینطور که وحید گفت بهتره از رو کارشناسی از هر سبک 1 بازی انتخاب بشه و در نظر سنجی شرکت داده شه که دیگه شاهد این فاجعه نباشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)