دمت گرم مرسی........
فقط یه چیزی نگفتی امکانش هست که آپدیت برای XT3 & XT5 نیاد؟
دمت گرم مرسی........
فقط یه چیزی نگفتی امکانش هست که آپدیت برای XT3 & XT5 نیاد؟
دوستان قیمت روز این دو تا چنده؟حیف که فیلمبرداریش تعطیله.
300 تا 350 - بله فیلمبرداری خوبی نداره اما در بقیه موارد خوبه .
کلا " آندرویدهای تو این رنج قیمت هر کدوم یه ضعفی دارن .
به احتمال 99% نهفقط یه چیزی نگفتی امکانش هست که آپدیت برای XT3 & XT5 نیاد؟
Last edited by fire159; 30-01-2011 at 08:59.
اين گوشي رو من 1 ماه و نيم پيش از طبقه 6 علائالدين 310 هزار تومان خريدم. البته XT3 رو هم اون موقع 280 هزار تومان ميداد.
ممنون
چند سوال دارم:
1- کیفیت ساخت گوشی چطوره؟
2- آیا نوع صفحه نمایشش باعث نمیشه که در انتخاب نرم افزار محدودیت داشته باشیم>؟
3-قابلیت آپدیت به 2.2 داره؟
4- سرعتش چطوره؟از عهده ی نرم افزارهای سنگین برمیاد؟بیشتر کار من اینترنت و Pdf و... هست
5- بازیهایی با گرافیک بالا مثل اسفالت رو میتونه راحت اجرا کنه؟
6-اگه به گذشته بر میگشتید باز هم همین رو انتخاب میکردید؟چرا؟
7- غیر از xt3 و 5 چه مدلی دیگری رو میشه به عنوان الویت دوم انتخاب کرد. ماگزیمم بودجه حدود 300 تومان.
8-یه سوال دیگه. عملکرد تاچش چطوره؟مالتی تاچ هست؟برای تایپ کردن مناسبه؟
9-برنامه ای هست که وقتی کیبورد رو افقی میکنیم کیبورد مجازی اون بزرگتر بشه. یعنی برنامه ای هست که کیبورد مجازی رو بزرگتر نشون بده تا راحت تر بشه تایپ کرد؟
دوستان لطفا جواب بدید
بدون گارانتی؟؟؟؟؟؟
فکر میکنی الان تو بازار چنده؟؟؟؟؟
من 2-3 هفته میشه خریدم :
1- کیفیت و مونتاژ خوبه البته نمیشه گفت در حد xt720 / defy / flipout باشه اما با این وجود از خیلی گوشی های کره ای بهتره
2- خوب صفحه که 320*480 هست و کیفیت خیلی خوبی داره . احتمالا" بازی هایی که رزولیشن بالاتری بخواد رو رو نتونه اجرا کنه / البته در مقایسه با گوشی های تو این رنج ( wildfire - x8- ... ) خیلی خوبه
3- همونطور که قبلا" گفتم بله یه رام 2.2 براش موجود هست
4- سرعت خوبه و من تا حالا مشکلی نداشتم و حدود 20-30 تا برنامه مختلف و بازی روش ریختم خوب اجرا کرده
5- چندتا بازی که یکیش هم آسفالت هست نصب کردم و اجرا کرده نمیدونم آسفالت 3 بود یا 5 !! اسکرین شات از گوشیم صفحه قبل هست میتونی ببینی .
6- با توجه به پولی که داشتم بله ( البته من 355 خریدم ولی ظاهرا" این دوستمون 310 خریده که خیلی قیمت عالیتریه )
7- بعد از این دو گوشی اچ تی سی ویلدفایر هست حدود 300 که ال سی دیش نا امید کننده است
x8 هست که به قول یه دوستان برا خنده خوبه
ال جی اپتیموس وان هم رو کاغذ گوشی خوبیه اما تا حالا دست کسی ندیدم
8- ال سی دیش گفتم جزو خوبیهای این هست و مالتی تاچ هم داره که خودش یک برگ برنده هست .
تاچش هم خوبه و حساسیت خوبی داره
9- من همچین برنامه ای سراغ ندارم . البته من دستهام بزرگه و مشکلی با تایپ نداشتم !؟
در کل همونطور که در کل تایپیک هم نوشتم گوشی خوبی هست با این قیمت و ارزش خرید داره .
میگفتی ما هم بریم از اونجا بخریم حداقل 40 تومان به سودمون میشداين گوشي رو من 1 ماه و نيم پيش از طبقه 6 علائالدين 310 هزار تومان خريدم. البته XT3 رو هم اون موقع 280 هزار تومان ميداد.![]()
مرسی اون 1 % رو هم احتمالا جا انداختی...
میبینم که هنوز داری تحقیقات میکنی !! بابا دلتو بزن به دریا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)