گفتم تاوقتی6980نیومده وسری500هم نیومده فکر خرید گرافیک روازسرتون بیرون کنید.
ضرره ضرره ضرره ضرره!
گفتم تاوقتی6980نیومده وسری500هم نیومده فکر خرید گرافیک روازسرتون بیرون کنید.
ضرره ضرره ضرره ضرره!
از نظر قدرت حتی کراسفایر 6950 از 580 قویتره ولی مسئله مهمی که هست Tesselation هست که در بازی هایی که استفاده شده AMD به طرز خجالت آوری عقبه...دوست عزيزم GTX 580 هم كه ميگن خيلي شاخه قرار تا يك ماه ديگه بياد . ولي من خودم كراس فاير 6970 رو به GTX 570 و حتي 580 هم ترجيح ميدم . بازم نظر اساتيد شرطه .
دوست عزیز پست 30 صفحه 3 هست ! منظورتون همونه دیگه؟از اقا عرفان عزيز هم ميخواهم اون جدول مشخصات قدرت و كيفيت در مقايسه هاي مختلف كه روي كارت هاي گرافيك هست رو كه چند صفحه قبل گذاشته بودن ولي بخاطر حجمش پاك كردن رو دوباره بزارن تا مشخص بشه كدوم كارت قوي تر هست .
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
علی جان من خبری از 6980 نشنیدم کی میخواد بیاد؟ 6990 خبرش هست ولی 6980 ؟گفتم تاوقتی6980نیومده وسری500هم نیومده فکر خرید گرافیک روازسرتون بیرون کنید.
ضرره ضرره ضرره ضرره!
به نظرم حدود 1 ماه دیگه که 580 و 570 و 6970 و 6950 توی بازار جا بیافتن بهترین وقت خریده...
Last edited by Erfan.; 02-01-2011 at 22:21. دليل: .
من که پول 580 ندارم شما بخر جا منم خالی کن این لینک ببین بازیهای جدیدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست ميگيد حواسم به اين Tesselation نبود . پس اگه قراره صبر كنيم با اين وضعيت خريد GTX 580 از همه بهتره . نظر شما چيه ؟از نظر قدرت حتی کراسفایر 6950 از 580 قویتره ولی مسئله مهمی که هست Tesselation هست که در بازی هایی که استفاده شده AMD به طرز خجالت آوری عقبه...
اين 580 الان تو كشورهاي ديگه فروش ميره ؟ قيمتش به دلار چنده ؟ راستي اين 580 ديگه اون گرماي سري هاي قبل رو كه نداره ؟ آخه سري هاي قبل رو ميگفتن عين بخاري برقيه .علی جان من خبری از 6980 نشنیدم کی میخواد بیاد؟ 6990 خبرش هست ولی 6980 ؟
به نظرم حدود 1 ماه دیگه که 580 و 570 و 6970 و 6950 توی بازار جا بیافتن بهترین وقت خریده...
دقیقا هر کی تو این رنج قیمت الان بخواد بخره پولش ریخته بیرون
دوست عزیز یه چند تا موضوع در این مورد هست بخون متوجه میشی.نه دیگه مشکل حرارت و صدای فن رو نداره قیمتش هم از 500$ شروع میشه
ممنون يعني شما هم يك دونه GTX 580 رو به كراس فاير 6970 ترجيح ميديد ؟
اگه همه بازی ها این طور باشن :راست ميگيد حواسم به اين Tesselation نبود . پس اگه قراره صبر كنيم با اين وضعيت خريد GTX 580 از همه بهتره . نظر شما چيه ؟
واقعا با توجه به طرفداریم از AMD مجبور میشم بگم Nvidia یک گام اساسی از AMD جلوتره... البتهیه بازی ملاک نیست و میگن HAWX 2 برای Nvidia بهینه شده و این با اومدن بازی های دیگه DX 11 معلوم میشه. (مخصوصا Crysis 2 )
با توجه به بنچ مارک بله
ممنونم آقا عرفان عزيز
راستي تو مقايسه 5970 و 580 هم مثل اينكه گويا 580 باز جلوتره .
من قبل از خريد كارت گرافيك خيلي تحقيق كردم و خيلي از دوستان ATI رو پيشنهاد ميدادن .ولي مثل اينكه با اومدن 580 كلا همه چيز عوض ميشه و بايد بريم سراغ NVIDIA . در هر صورت اين مقوله انتخاب كارت گرافيك هم مشكلي شده ها !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)