تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 74

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد كارت گرافيك تا 500 هزار تومان

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گفتم تاوقتی6980نیومده وسری500هم نیومده فکر خرید گرافیک روازسرتون بیرون کنید.
    ضرره ضرره ضرره ضرره!

2. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دوست عزيزم GTX 580 هم كه ميگن خيلي شاخه قرار تا يك ماه ديگه بياد . ولي من خودم كراس فاير 6970 رو به GTX 570 و حتي 580 هم ترجيح ميدم . بازم نظر اساتيد شرطه .
    از نظر قدرت حتی کراسفایر 6950 از 580 قویتره ولی مسئله مهمی که هست Tesselation هست که در بازی هایی که استفاده شده AMD به طرز خجالت آوری عقبه...

از اقا عرفان عزيز هم ميخواهم اون جدول مشخصات قدرت و كيفيت در مقايسه هاي مختلف كه روي كارت هاي گرافيك هست رو كه چند صفحه قبل گذاشته بودن ولي بخاطر حجمش پاك كردن رو دوباره بزارن تا مشخص بشه كدوم كارت قوي تر هست .
    دوست عزیز پست 30 صفحه 3 هست ! منظورتون همونه دیگه؟

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

ضرره ضرره ضرره ضرره!
    علی جان من خبری از 6980 نشنیدم کی میخواد بیاد؟ 6990 خبرش هست ولی 6980 ؟

به نظرم حدود 1 ماه دیگه که 580 و 570 و 6970 و 6950 توی بازار جا بیافتن بهترین وقت خریده...
    Last edited by Erfan.; 02-01-2011 at 22:21. دليل: .

4. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزيزم GTX 580 هم كه ميگن خيلي شاخه قرار تا يك ماه ديگه بياد . ولي من خودم كراس فاير 6970 رو به GTX 570 و حتي 580 هم ترجيح ميدم . بازم نظر اساتيد شرطه . از اقا عرفان عزيز هم ميخواهم اون جدول مشخصات قدرت و كيفيت در مقايسه هاي مختلف كه روي كارت هاي گرافيك هست رو كه چند صفحه قبل گذاشته بودن ولي بخاطر حجمش پاك كردن رو دوباره بزارن تا مشخص بشه كدوم كارت قوي تر هست .
    من که پول 580 ندارم شما بخر جا منم خالی کن این لینک ببین بازیهای جدیدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از arash2750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از نظر قدرت حتی کراسفایر 6950 از 580 قویتره ولی مسئله مهمی که هست Tesselation هست که در بازی هایی که استفاده شده AMD به طرز خجالت آوری عقبه...
    راست ميگيد حواسم به اين Tesselation نبود . پس اگه قراره صبر كنيم با اين وضعيت خريد GTX 580 از همه بهتره . نظر شما چيه ؟

علی جان من خبری از 6980 نشنیدم کی میخواد بیاد؟ 6990 خبرش هست ولی 6980 ؟
    به نظرم حدود 1 ماه دیگه که 580 و 570 و 6970 و 6950 توی بازار جا بیافتن بهترین وقت خریده...
    اين 580 الان تو كشورهاي ديگه فروش ميره ؟ قيمتش به دلار چنده ؟ راستي اين 580 ديگه اون گرماي سري هاي قبل رو كه نداره ؟ آخه سري هاي قبل رو ميگفتن عين بخاري برقيه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ضرره ضرره ضرره ضرره!
    دقیقا هر کی تو این رنج قیمت الان بخواد بخره پولش ریخته بیرون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

راست ميگيد حواسم به اين Tesselation نبود . پس اگه قراره صبر كنيم با اين وضعيت خريد GTX 580 از همه بهتره . نظر شما چيه ؟

اين 580 الان تو كشورهاي ديگه فروش ميره ؟ قيمتش به دلار چنده ؟ راستي اين 580 ديگه اون گرماي سري هاي قبل رو كه نداره ؟ آخه سري هاي قبل رو ميگفتن عين بخاري برقيه .
    دوست عزیز یه چند تا موضوع در این مورد هست بخون متوجه میشی.نه دیگه مشکل حرارت و صدای فن رو نداره قیمتش هم از 500$ شروع میشه

10. این کاربر از arash2750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز یه چند تا موضوع در این مورد هست بخون متوجه میشی.نه دیگه مشکل حرارت و صدای فن رو نداره قیمتش هم از 500$ شروع میشه
    ممنون يعني شما هم يك دونه GTX 580 رو به كراس فاير 6970 ترجيح ميديد ؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه همه بازی ها این طور باشن :

واقعا با توجه به طرفداریم از AMD مجبور میشم بگم Nvidia یک گام اساسی از AMD جلوتره... البتهیه بازی ملاک نیست و میگن HAWX 2 برای Nvidia بهینه شده و این با اومدن بازی های دیگه DX 11 معلوم میشه. (مخصوصا Crysis 2 )

13. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون يعني شما هم يك دونه GTX 580 رو به كراس فاير 6970 ترجيح ميديد ؟
    با توجه به بنچ مارک بله

15. این کاربر از arash2750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعا با توجه به طرفداریم از AMD مجبور میشم بگم Nvidia یک گام اساسی از AMD جلوتره... البتهیه بازی ملاک نیست و میگن HAWX 2 برای Nvidia بهینه شده و این با اومدن بازی های دیگه DX 11 معلوم میشه. (مخصوصا Crysis 2 )
    ممنونم آقا عرفان عزيز
    راستي تو مقايسه 5970 و 580 هم مثل اينكه گويا 580 باز جلوتره .
    من قبل از خريد كارت گرافيك خيلي تحقيق كردم و خيلي از دوستان ATI رو پيشنهاد ميدادن .ولي مثل اينكه با اومدن 580 كلا همه چيز عوض ميشه و بايد بريم سراغ NVIDIA . در هر صورت اين مقوله انتخاب كارت گرافيك هم مشكلي شده ها !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •