ممنون از دوست عزیز بابت ترجمه خوبی که قرار دادند...مطالب خیلی خوبی اشکار میشه...شما گیمرها که مطمئنا از ذره ذره شاهکار بی بدیل مس افکت لذت بردید خوب یادتان است که برای جذب نیروهای مختلف به سرتاسر کهکشان سفر کردید تا از آنها در ماموریت خطیر خود استفاده کنید اما در مس افکت 3 این به تنهایی کافی نخواهد بود زیرا که اندازه این خطر بسیار بسیار بزرگتر است.
از جمله من خودم شخصا نگران این موضوع بودم که داستان بازی باز به پیدا کردن دوست و یار کشیده بشه چیزی که در دو قسمت قبلی دیگه به اوج زیبایی خود رسیده بود و روند تکراریش در قسمت سوم کمی برای خود من خوشایند نبود الان خب برای خود من این موضوع خوشاینده که دیگه پیدا کردن نیرو به این موضوع ختم نشه که بریم حرف بزنیم قانع کنیم با خودمون بیاریم...همونطور که گفته این به تنهایی کافی نخواهد بود که خیلی هیجان انگیزه...
شاید از جمله تنها بازی هایی باشه که انتظار زیادی از گرافیک نخواهم داشت چون فقط داستان برام مهمه گیم پلی همون روند قسمت دومش حتی اگر تکراری هم باش باز بسیار جذاب خواهد بود این که جوهره نقش افرینی پررنگ تر خواهد شد خوبه عالی میشه ولی امیدوارم اکشنشو کم رنگ نکنه.....
ولی همین که بازی به زمین کشونده شده خودش خیلی خوبه اصلا تنهایی یه داستان هستش کهکشان با تمام بزرگیش یک جور احساس خفگی همیشه برای خود من داشته تو بازی ها ولی زمین با کوچک بودنش نسبت به فضا برام خیلی بزرگ بوده و حس خاص خیلی خوبی داره.....کره زمین در یک هفته ای که رو به کشته شدن نزدیک 7 میلیون نفر خواهد کشید شاهد جولانگری های شپرد خواهد بود![]()