تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 227 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شما گیمرها که مطمئنا از ذره ذره شاهکار بی بدیل مس افکت لذت بردید خوب یادتان است که برای جذب نیروهای مختلف به سرتاسر کهکشان سفر کردید تا از آنها در ماموریت خطیر خود استفاده کنید اما در مس افکت 3 این به تنهایی کافی نخواهد بود زیرا که اندازه این خطر بسیار بسیار بزرگتر است.
    ممنون از دوست عزیز بابت ترجمه خوبی که قرار دادند...مطالب خیلی خوبی اشکار میشه...
    از جمله من خودم شخصا نگران این موضوع بودم که داستان بازی باز به پیدا کردن دوست و یار کشیده بشه چیزی که در دو قسمت قبلی دیگه به اوج زیبایی خود رسیده بود و روند تکراریش در قسمت سوم کمی برای خود من خوشایند نبود الان خب برای خود من این موضوع خوشاینده که دیگه پیدا کردن نیرو به این موضوع ختم نشه که بریم حرف بزنیم قانع کنیم با خودمون بیاریم...همونطور که گفته این به تنهایی کافی نخواهد بود که خیلی هیجان انگیزه...
    شاید از جمله تنها بازی هایی باشه که انتظار زیادی از گرافیک نخواهم داشت چون فقط داستان برام مهمه گیم پلی همون روند قسمت دومش حتی اگر تکراری هم باش باز بسیار جذاب خواهد بود این که جوهره نقش افرینی پررنگ تر خواهد شد خوبه عالی میشه ولی امیدوارم اکشنشو کم رنگ نکنه.....
    ولی همین که بازی به زمین کشونده شده خودش خیلی خوبه اصلا تنهایی یه داستان هستش کهکشان با تمام بزرگیش یک جور احساس خفگی همیشه برای خود من داشته تو بازی ها ولی زمین با کوچک بودنش نسبت به فضا برام خیلی بزرگ بوده و حس خاص خیلی خوبی داره.....کره زمین در یک هفته ای که رو به کشته شدن نزدیک 7 میلیون نفر خواهد کشید شاهد جولانگری های شپرد خواهد بود

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

چقدر اشلی طرفدار داره؟هیچکس حرفی از لیارا نمی زنه گفتم با این پست یادی ازش کنم!
    من که با لیارا رومنس داشتم ...لیارا از اشلی و میراندا زیباتره و شخصیت اروم و دوست داشتنی داره... عاشق صداشم
    +
    هرچند هیچوقت نفهمیدم چرا در نسخه دوم با میراندا رومنس نکرد اما بخاطر لیارا زیاد جدی نگرفتم در ضمن با اون دستیارشم میشد رومنس کرد اونم بد چیزی نبود!

4. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما Rachni Queen را نکشتید و اجازه دادید زنده بماند، شما اشلی را نجات دادید، شما مقر کالکترها را به Illusive Man دادید و شاید ... و شاید شما هیچ کدوم را انجام ندادید !!

بایوویر کشتی غول پیکر Mass Effect را به شکلی زیبا حرکت می دهد و این کشتی که زمان زیادی است سفر خود را آغاز کرده دستخوش اتفاقات جالبی شده است. مسیر حرکت این کشتی همواره ثابت بوده است اما گیمرها به انتخاب خودشان و تصمیماتی که گرفته اند جزئیات را عوض کرده اند. نتیجه این بوده که انبوهی از دوستداران این بازی تصور خاص و مورد علاقه خود را در مورد شخصیت فرمانده قهرمان و دلاور نورماندی SR-2 ، شفرد ساخته اند و با آن ارتباط برقرار کرده اند و نقشی اساسی در اتفاقات داستان کل Mass Effect داشته اند.
    زن یا مرد ، پاراگورن یا رنگید ، سرباز یا آدپت شخصیت شفرد با بسیاری از تصمیمات در نسخه های یک و دو تراش خورده و ساخته شده است. با اینکه این تصمیمات کم و بیش کهکشان را تحت تاثیر قرار داده است اما شما کاری نتوانستید انجام دهید که ذره ای از صحنه غم انگیز شروع نسخه سوم این بازی مرحله The Reapers have arrived کم شود. جنگی همه جانبه و بی نظیر در مقابل این نیروهای ماشینی با ادراک قدرتمند در کنار جواب دادن به تمام تصمیمات و کارهایی که تا کنون انجام داده اید شروع خواهد شد و به گیمر اجازه خواهد داد انعکاس حقایقی را ببیند که در دل داستان Mass Effect از شروع تا کنون نهفته مانده است.

خوش آمدگویی به یک اسطوره

داستان از زمین با فرمانده شفرد شروع می شود که در مقابل اتهامات و سوال و جواب های مرتبط با اتفاقات افزونه نسخه دوم بازی Arrival قرار گرفته و درگیر است. تنها چند ماه از ماموریت Suicide و حمله به مقر کالکترها گذشته است اما اعضای Alliance ها هنوز هم به ادعای شفرد مبنی بر حمله قریب الوقوع از جانب ریپرها باور ندارند. با وجود اینکه گیمرها در طول نسخه های اول و دوم بازی دست و پا شکسته ریپرها را شناخته اند و در مقابل آنها و یا سربازانشان ایستاده اند و تجربه کسب کرده اند ساکنان کهکشان ریپرها را افسانه ای قدیمی تلقی می کنند که واقعی ندارد !
    اما زیاد طول نمی کشد که این باور ها تغییر می کند. سفینه جنگی عظیم الجثه ی ادراکی کاملا پیشرفته بر فراز زمین ظاهر می شود و بصورت سیستماتیک تمامی نقاط حیاتی را به راحتی تصرف می کند.
    " این با نمایان شدن چیزهایی در نقاط مختلف زمین آغاز می شود - نیویورک ، لندن و ژاپن اولین قربانیان هستند و شما اتفاقات را نگاه می کنید. هادسون به شفرد می گوید : از پنجره بیرون رو نگاه کن بالاخره اومدن !
    درست است که شفرد می دانست این اتفاق میفتد اما زمانی وجود ندارد که جواب هادسون را بدهد و بگوید : من بهت گفته بودم، به کنسول گفته بودم.
    هماهنگی، سرعت، قدرت، نقشه، مانور، تاثیر و شدت حملات ریپرها استثنایی، خارق العاده و کشنده است. این جنگی نیست که ساکنان زمین برای آن آماده شده باشند - درست مانند جنگی که با یک حمله حساب شده در زمان مقرر باعث شد Sovereign در پایان نسخه اول نابود شود و آن فقط تنها یک ریپر بود. حالا صدها ریپر به زمین نزدیک می شوند و منظومه های مختلف کهکشان را محاصره می کنند.
    " این یک یورش همه جانبه برنامه ریزی شده است که شفرد تمام این مدت میخواست آن را متوقف کند.
    ذره ذره غم و اندوه بخاطر این اتفاق در صورت و وجود فرمانده قدرتمند نورماندی پیداست
    هادسون می گوید : اونا تقریبا زمینو گرفتن و دارن اماده میشن بقیه نقاط کهکشان رو هم بگیرن

این تقریبا یک جنگ کهکشانی تمام عیار در Mass Effect 3 است.

منبع : مجله Game Informer May 2011 + کمی تحلیل

6. 14 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

واقعا باید به Bioware تبریک گفت و گویا باز داره یک شاهکار بزرگتر از قبل میسازه! اینطور که انتظار میره باید داستان این شماره از شماره دوم بهتر و بزرگتر و پر محتوا و پرشاخه تر که حتما هم هست و عناصر مهم در بازی که هر کدوم بودنش یک نکته مثبت هست و همینطور اگر کمی از اکشن بازی کم کنه و به جنبه RPG اون متمایلش کنه بهتره. در شماره دوم بیشتر اکشن بودن برای بازیباز مطرح بود تا یک نقش آفرینی !
    میراندا هم که شخصیت بسیار جالب و خوب هسته من که واقعا از شخصیتش لذت میبرم! که این شماره نیز همراه فرمانده شفرد با سایر گروه هست.جنگ عظیمی در این شماره هست که زیبایی های اون میتونه جزو بهترین ها باشه.
    Last edited by Killzone2; 17-04-2011 at 13:34.

8. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

چقدر اشلی طرفدار داره؟هیچکس حرفی از لیارا نمی زنه گفتم با این پست یادی ازش کنم!
    من که با لیارا رومنس داشتم ...لیارا از اشلی و میراندا زیباتره و شخصیت اروم و دوست داشتنی داره... عاشق صداشم
    +
    هرچند هیچوقت نفهمیدم چرا در نسخه دوم با میراندا رومنس نکرد اما بخاطر لیارا زیاد جدی نگرفتم در ضمن با اون دستیارشم میشد رومنس کرد اونم بد چیزی نبود!
    منم تعجب می کنم لیارا به نظر منم رمانتیک تر و جذاب تره.
    شما برای رمنس داشتن باید با طرف حرف بزنی اگه قبل ماموریت اصلی با تالی رمنس داشتی(شخصیت های دیگر رو نمی دونم)می تونی بعد پایان آخرین ماموریت باهاش کات کنی و بری سراغ میراندا(البته اگه در طول ماموریت ها باهاش حرف زده باشی)

آقا کسی عکسی از اشلی ورژن mass effect3 نداره بزاره اینجا دوستان خیلی تعریف می کنن
    Last edited by neon_91; 12-04-2011 at 18:46.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگاه کن وحید... یه سری عناصر بازی در حد بسیار عالی هست...مثه داستان و گرافیکش
    میمونه گیم پلی... سیستم نبرد ها یا اومدن این کلاس های جدید تو نسخه و دوم و بهبود شوتر بازی واقعا عالی شد و به قول Hudson تو این زمینه با بهترین شوترها مقایسه میشه. داشتم این اسکن ها رو می خوندم که نوشته بود " دشمنان تهاجمی تر شده و مثه نسخه قبل تنها با کاور گرفتن و شلیک چند گلوله با شما پیکار نمیکنن. هر کدام در میدان نبرد وظیفه ای دارند. مثه مهره های شطرنج و برای حمله از تاکتیکهای گروهی و ویژه خود بهره می برند." بعدش Hudson گفته بود این موضوع یه چیز استاندارد برا بازی های شوتره ولی مس افکت که از اول سیستم نبردش شوتر به اون معنا نبود و داره این بهبود و ها و پیشرفت رو با نسخه سوم کامل میکنه. همچینی melee attack ها نقش پر رنگ تری تو بازی دارند و هر کلاس یه دونه مخصوص خودش رو داره.
    بعدش گفتن بازی با داشتن همون اکشن نسخه دوم,عناصر نقش آفرینیش هم بیشتر میشه.
    دقیقاً ..
    عناصری مثل داستان ( از قبل نوشته شده ) و گرافیک بازی ( موتور بازی لایسنس اپیک هست و دیگه تیم سازنده نیازی نداره از نو موتور کد نویسی کنه و وقت بذاره روش ) .. الان تمرکز تیم روی گیم پلی و داستان سرایی هست به نظر من.. در ضمن فراموش نکنیم بازه زمانی 2 سال زمان کمی نیست؛ دیدیم که بازی Assassins Creed 2 چه بازی از آب در اومد و چقدر فوق العاده بود .. ( تغییر کامل محیط تقریبا محدود بازی اول به محیط بسیار بزرگ و زیبای ایتالیای قرن 15 در بازی دوم.. )
    البته دوستان توجه کنید که این سبک قضیه اون فرق داره و توی پست قبلیم هم اینو گفتم
    وگرنه اگه مثلا بازی کلا یه شوتر بود که این مسئله وجود نداشت

وحید هم تقصیری نداره
    تجربه نه چندان جالب دراگن ایج 2 باعث شده خیلی محتاطانه تر برخورد کنه
    (همین حرفا رو وحید درباره 2 میزد )
    من محتاطانه تر برخورد کنم؟! مگه من رئیس بایوورم؟
    در مورد اون بازی که جاش اینجا نیست و فقط در مورد مس افکت میگم
    ببینید اون چیزی که مشخصه حداقل قبل از انتشار این بازی توی تاپیک همش تعریف و اینا میشه. من اومدم یه انتقاد کوچیک کردم و تنها نکته منفیه که پیش بینی می کنم شاید بازی داشته باشه وگرنه من توی اولین پست همین تاپیک بازی رو ابر شاهکار خطاب کردم و هنوزم همین عقیده رو دارم
    بذارید این قضیه رو بازتر کنم. منظور من به داستان بازی نیست چون دیگه همه عظمت شرکتی مثل بایوور رو می دونن و می دونن که این شرکت در زمینه داستان و شخصیت پردازی در بازی هاش فوق العاده و بی نظیر عمل می کنه و در اون شکی نیست
    منظورم بیشتر به این برمی گرده که مثلا محیط های بازی اون چنان بزرگ نباشه و در این زمینه یکمی ضعف داشته باشه. خب بالاخره فکر کنم هر کسی دوس داشته باشه که محیط ها و دنیای عظیمتری رو در بازی ببینه
    حالا ممکنه در این زمینه هم بازی خیلی عالی و بی نقص بشه و باید منتظر باشیم.....

فکر میکنم به خاطر کیفیت عالی بازی های این شرکت توقعاتمون هم از این تیم بسیار بالا رفته .. در کل این بازی GOTY 2011 خواهد بود!
    اون که آره
    بالاخره وقتی یه شرکت چند تا ابر شاهکار می سازه و اونو سلطان این سبک می دونن توقع ازش بالا میره!
    در مورد GOTY هم می تونه بشه و فکر کنم این ترفند بایوور بوده که بازی رو آخر سال منتشر می کنه و یکمی شانسش رو برای این بیشتر می کنه

+

از این دوست خوبمون که دو تا پست در مورد داستان بازی داد خیلی ممنونم
    آدم اینا رو می خونه وسوسه میشه که یه بار دیگه از شماره یک شروع کنه به بازی کردن و کلا یه بار دیگه دنیای بازی رو زیرو رو کنه!

11. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

پيش فرض

من حوصله خوندم این همه نوشته رو ندارم، آخه عینکیم !!!
    یکی میشه به من اینو بگه ؟ :
    Mass Effect 3 کلا منتشر شده ؟ من آخرین باری که داشتم سایت Bioware رو چک میکردم صحبت سر حدس زدن داستان بود !

با تشکر از اساتید و طرفداران پر وپاقرص ME 1-2-3

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

من حوصله خوندم این همه نوشته رو ندارم، آخه عینکیم !!!
    یکی میشه به من اینو بگه ؟ :
    Mass Effect 3 کلا منتشر شده ؟ من آخرین باری که داشتم سایت Bioware رو چک میکردم صحبت سر حدس زدن داستان بود !

با تشکر از اساتید و طرفداران پر وپاقرص ME 1-2-3
    هنوز منتشر نشده
    تاریخ انتشار : Q4 2011 ( حدودا آبان یا آذرماه میشه )

14. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه مجله اسپانیایی هم اسکن هاش اومده که البته فقط برا دیدن عکس هاش خوبه : دی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    راستی چرا این زخم های صورت شپرد خوب شده؟!

16. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

راستی چرا این زخم های صورت شپرد خوب شده؟!
    حتما به طور پيش فرض اينطوري حساب كردن كه تو نسخه 2 اون آپگريد زيبايي صورت انجام شده

18. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •