سلام از سال 2026
تونستی حلش کنی؟ من هم این مشکل رو چند سالی هست دارم, حدودا یک سال اخیر تشدید شده
دقیقا مثل شما, قرمزی و نواجی سبیل و ...
سلام از سال 2026
تونستی حلش کنی؟ من هم این مشکل رو چند سالی هست دارم, حدودا یک سال اخیر تشدید شده
دقیقا مثل شما, قرمزی و نواجی سبیل و ...
Last edited by donkeyoxte; 17-04-2026 at 02:07.
سلام.
مشکل هنوز هست ولی شدتش نسبت به سالهای قبل کمتر شده. شاید به خاطر اینکه سنم بالا رفته شدت بیماری هم کمتر شده یا شاید دلایل دیگه ای داره. در حدی نیست که مجبور بشم شامپوهای مخصوص یا دارو استفاده کنم.
ولی پوسته ریزی اطراف بینی چون ممکنه دیده بشه کمی کرم میزنم تا خیلی معلوم نباشه.
چقدر بیماری سمج و رو اعصابیه
موهای سر من که از نواحی شقیقه ها تو این یک سال به شدت ریخته, حدودا دو سال سلنیوم سولفاید 2.5 درصد استفاده میکردم و اوایل جوابگو بود و کنترل می کرد
اما 6 ماهی هست که دیگه اصلا یک ساعت هم جواب نمیده و بلافاصله بعد از حمام شروع به پوسته ریزی می کنه
خلاصه سلام بر کچلی!
تو یه سایت خارجی درباره درماتیت میخوندم, تو یکی از کامنت ها یکی نوشته بود: " نخارونیدش و بهش دست نزنید, همین! با این روش برای من کارساز بود و خیلی وقته اثری ازش نیست!"
Last edited by donkeyoxte; 17-04-2026 at 14:14.
این بیماری که شما دوستان تعریفش رو میکنید بیشتر میخوره پسوریازیس باشه تا درماتیت سبورئیک
حتی پزشکها هم دیدم خیلی ت تشخیصشون اشتباه می کنن
می تونید از بتامتازون استفاده کنید صد در صد حل میشه ولی عوارض کورتون و احتمال سرطان رو باید به جون خرید
بهترین راه حل برای من استفاده نکردن از هیچ نوع شامپویی حوالی صورت هست
صابون های سنتی برای شستشو صورت و سر روی بعضی ها جواب میده
خودم این راه برام جواب داده همه جور دارو و دکتر هم امتحان کرده ام
امیدوارم مشکل کسی حل بشه با این راهکار
دو روز پیش دوباره دکتر بودم با 45 سال سابقه تشخیصشون دوباره درماتیت بود, یه سری آمپول ضد التهاب و یه سری شامپو و قرص نوشت که می دونم بی فایده است
صابون سنتی و حنا و مور و سدر و ... امتحان کردم, و انصافا حنا موثرتر از شامپوهاست و حتی بنظر برای پوست و مو هم خاصیت داره اما متاسفانه نحوه استفاده اش اذیت کننده است و
اینکه استفاده مداوم باید داشته باشیم, همین موضوع " عدم درمان قطعی " و " کنترل " خودش دلسرد کننده است!
خودم چنین مشکلی ندارم ولی از نزدیکان دچارش هستن.
متاسفانه درمان قطعی نداره و فقط با استفاده از شامپوهایی مخصوص مثل کتوکونازل و سلنیوم و ... میشه از بروزش پیشگیری کرد.
هفته ای دوبار شستشو کافی هست.
اینترنت که وصل شد با ChatGPT صحبت کنید کامل راهنمایی میکنه![]()
سلام
این مشکل درمان قطعی ندارهباید کنترلش کرد
عوامل با استرس و ... بیشتر میشن - ممکنه ارتباط مستقیمی با مشکلات کبدی داشته باشه
بنظرم سرخود شامپو نزنید اکثر شامپوها به دلیل مواد تشکیل دهنده ای که دارن به تحریک پوست سر و بیشتر شدن علائم منجر میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)