خوب معلومه فرقی نمیکنه مگه کسایی که اونجا هستند و تصمیمای کشوری میگیرن.....هستند مگه؟!!
فکر همه چیو کردن دیگه![]()
خوب معلومه فرقی نمیکنه مگه کسایی که اونجا هستند و تصمیمای کشوری میگیرن.....هستند مگه؟!!
فکر همه چیو کردن دیگه![]()
دلايل به صرفه نبودن گاز
1- پرداخت هزينه بيشتر براي خودرو
2-يكسان بودن تقريبي هزينه گاز و بنزين
3-اكثر خودرو هاي موجود براي سوخت گاز ساخته نشده اند
4-هميشه صندوق عقب ماشين پر هست
5-تبديل شدن ماشين به يك بمب متحرك
6-بالا رفتن اصطحلاك ماشين و موتور
مثل این که تا حالا ماشین گاز سوز نداشتی
1-کدوم هزینه؟پرداخت هزينه بيشتر براي خودرو
2-بنزین لیتری 700 و گاز لیتری 405 تومان البته یک کیلوی گاز خیلی بیشتر از یک لیتر بنزین میرهيكسان بودن تقريبي هزينه گاز و بنزين
3-تو یه عکس یا یه خبر بیار که ماشین گاز سوزی ترکیده باشه (با ذکر منبع)(در اثر کپسول دستکاری شده نباشد)تبديل شدن ماشين به يك بمب متحرك
4-گاز مانند بنزین سهمیه ای نیست
اون صف 2 یا 3 یاعتی گاز مال قدیما بود البته ماشین گاز سوز فقط توی شهر بدرد می خوره ولی ماشین بنزینی برای تو شهر اونم شهر شلوغی مثل تهران به درد نمی خوره
Last edited by Johan lopez; 19-04-2011 at 14:27.
شما اگر قصد استفاده از گاز دارید باید ماشینتون موتورش پایه گاز سوز باشه
من امسال عید با سمند پایه گاز سوز از ساری رفتم شیراز و بوشهر و دوباره برگشتم ساری ی 60 لیتر بنزین و 60 هزارتومن گاز مصرف کردیم خلاصه حساب کن اگه همش بنزین میخواستیم بزنیم کلی پولش میشد
دوستان من پرايد دارم و گاز سوز دستي هم هست 4300 تومن گاز ميزنم و اين مقدار با اينكه بيشترش تو شهر هستم 190 كيلومتر مسافت باهاش طي ميكني حالا برا طي اين مسافت حداقل 18 ليتر بنزين نياز دارم كه ميشه ليتري 400 تومن به 7200 تومن
خال خود قضاوت كنيد كدام بهتره ؟
نظر من اینه
تا زیره 600 کیلومتر در ماه میخوای ماشین رو بتازی = مطلقا بنزین سوز
تا 1000 کیلومتر میخوای در ماه ماشین رو بتازی تقریبا یکی هست و فرقی نمیکنه چه ماشین تک باشه چه دوگانه = نقطه سر به سر
بیشتر از 1000 کیلومتر در ماه ماشین رو میتازی مطلقا گاز سوز به صرفه تره
ختم کلام
اگه كسي جواب نميده بخاطر اينكه تو داري دروغ ميگي. پرايد هر كاريش كني با يك مخزن گاز 100 كيلومتر بيشتر نميره. حالا چطور شما ميگيد 190 خدا ميدونه
من که الان بنزین اضافه میاد واسم از صف گازم خلاص شدم و از خراب شدن موتور ماشینم راحتم
خونه دانشجویی گرفتم هفته ای یبار میرم خونه بابام
رفت و آمد رو تا حد امکان کم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)