واقعا gamepad لازمه اساسي براي اين بازي
اولش هم كه مينويسه Keyboard VS gamepad
داستانش و معرفي شخصيت هاش اول بازي خيلي باحال بود
كاملا ساده و سريع
واقعا gamepad لازمه اساسي براي اين بازي
اولش هم كه مينويسه Keyboard VS gamepad
داستانش و معرفي شخصيت هاش اول بازي خيلي باحال بود
كاملا ساده و سريع
بیچاره میکنه یه مرحلشو بری...چقد سخته این بیمارستانش
بازیش خیلی قشنگ و هیجان انگیز هست.به غیر از بخش اول که تازه با بازی آشنا میشیم , قسمت دومش به نظرم سخت ترین بخش بازی بود و بقیه اش رو زود تموم کردم.تنوع باحالی بود بازیش ولی اینکه نمره های فوق عالی گرفته برای من جای تعجب داره و دوست دارم بدونم از چه ملاک هایی برای همچین نمره ای استفاده کردن و در واقع همین نمره عجیب وسوسه کننده بود که دانلودش کنم.
نمیدونم بقیه دوستان هم نمره 9 به بالا میدن به این بازی یا نه اما من اصلا نمیتونم نمره بالای 8 به بازی بدم.( با ارفاق )
ولی در کل ارزش یکی دو بار بازی کردن و تا تهش رفتن رو داره.
تو پست اول هم نوشتم... من به شخصه نمره 10/10 میدم به این بازی!نمیدونم بقیه دوستان هم نمره 9 به بالا میدن به این بازی یا نه اما من اصلا نمیتونم نمره بالای 8 به بازی بدم.( با ارفاق )
بازی دو بعدی هست و بعضی جاها گرافیکش مثه بازی های 8 بیتی هست.. کلا تو اینطور بازیها گرافیک خیلی مهم نیست. همینقدرش هم خیلی خوبه .
نکته ی بعدی کنترل بازی هست. که هیچ مشکلی نداره.
بعدش طراحی مراحل... شما حس کردی مراحل تکراری شده؟ طراحی مراحل واقعا عالی کار شده. همیشه چیزای جدید رو آدم میبینه و خلاقیت هایی که توش به کار رفته.
بعدش بازی با گرفتن بعضی نکات از بازی های قدیمی و تلفیق اونا با نوآوری های سازنده تبدیل به بازی عالی شده. اون حالت بازی های پلتفورمر کلاسیک رو داره ولی مدرن هست. موزیک ها و صداگذاری بازی هم خیلی خوب کار شده.
در مجموع ایراد خاصی تو بازی نیست!
الان فکر کنم چیزی حدود 40 درصد بازی رو رفتی, قسمت دومش به نظرم سخت ترین بخش بازی بود و بقیه اش رو زود تموم کردم.
اون دارک ورلد ها و warp zone ها رو هم برو
چسب ها رو هم بگیر ... کلی شخصیت دیگه تو بازی هست می تونی بازشون کنی.
اقا جان نخواستیم
توصیه نمیکنم که بازی کنین![]()
دهنم صاف شد
چرا اینقدر سخته این بیمارستان ؟؟ ای بابا
کیبورد رو ترکوندم !
باور کنین اعصابم خورد شد طوری زدم رو کیبورد که الان space , shift و کله حروف اطرافش از کار افتاده ! سره این بازی یه کیبورد هم پیاده شدیم دیگه![]()
این بازی چه سبکی هستش؟از کار و زندگی میندازمون؟
محمد جان برو تو كار trainer اگه اينطوره
من از بد شانسيم gamepad هم خراب شد فردا ميرم يكي ديگه بخرم بيش رو برم
ترینر چیه؟ از شما پیشکسوت ها بعیده دیگه
بعدشم با کیبورد هم میشه اونو رفت با گیم پد اون چنان فرقی نداره. الان من با همین کیبورد تقریبا دارم بازیو تموم می کنم. مسعود هم بازیو با کیبورد تموم کرده
اون مرحله بیمارستان آره یکمی سخته. منم اولش می گفتم اصلا نمیشه رفت ولی یکمی بری باور کن خیلی ساده میشه!
خب لازمه که تجربیات گران قدر خودم رو در اختیار شما بذارم![]()
سه تا نکته به نظرم می رسه:
1- از shift باید خیلی استفاده کنید. خیلی تاثیر داره. حتی موقع هایی که روی هوا هستید هم باید یه نگه داشتن shift می تونید تغییر رو حس کنید. حتی یه سری جاها باید کلا shift رو نگه دارید بعد فقط در یه لحظه اونو ول کنید دوباره نگه دارید. یعنی همش باید حواستون به این باشه. شاید به ظاهر بگید چیزی نیست ولی خیلی مهمه....
2- هر مرحله رو به صورت تیکه تیکه توی ذهنتون به خاطر بسپارید یعنی یه جایی از اون مرحله رو درست رد می کنید بعد دیگه اون یادتون باشه. همه مراحل رو اینجوری باید رد کنید. اصل کار هم بر اینه مخصوصا برای مراحل طولانی و باس ها
3- هیچ وقت نگید نمیشه رفت و از این حرفا!
باور کنید یه مرحله رو مثلا الان میرید می بینید نمیشه رفت ولی چند ساعت دیگه میاید باز تمرین می کنید می بینید همونو راحت می تونید رد کنید!
بابا بیمارستا منظورتون ورد 2 ـه ؟
اون به نظر من خیلی هم سخت نیست
من الان وسطای The rapture هستم
یکی از مراحلش خیلی سخته
اگه میگین بیمارستان سخته که کلا بازی رو بزارین کنار ! چون بعد از اون تازه کلمه ی سخت معنی پیدا می کنه
من که می خوام تمام مراحل بازی رو تموم کنم تا اینجا هم هیچی جا ننداختم
اگه از این خوشتون اومد حتما N+ رو هم بازی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)