سلام
این گوشی قرار هست که در 16 دسامبر توسط Best Buy و T-Mobile در امریکا و 20 دسامبر در انگلیس بفروش رسد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این گوشی قرار هست که در 16 دسامبر توسط Best Buy و T-Mobile در امریکا و 20 دسامبر در انگلیس بفروش رسد.
سلام دوستان
بالاخره بعد کلی گشتن پیداش کردم
What advantages can be had when your smartphone screen is more shallow in the center than it is at the top of bottom?
First, it feels better against your face. Our faces are curved, and holding a flat slab to it isn't terribly comfortable. The curvature of the glass will hug the curvature of your cheek
Second, the contour screen, coupled with a nicely placed ridge on the back of the phone, is going to make for a super comfortable typing experience. Your fingers will be able to rest at a more comfortable vertical distance since the keyboard will display where the contoured screen begins to dip. The ridge on the back will provide a secure resting space for your index and middle fingers.
Third, curved glass is unusual and interesting, which is going to make the Nexus S a lust-worthy device. Phones nowadays all look the same, but the Nexus S, from the across the room, isn't going to look like your father's Droid X
Last edited by mahroo_z1; 10-12-2010 at 10:15.
your father's Droid X![]()
بهتر بود میگفت your selfish grandmom's iPhone 4
-------------------------------
ویدیو تبلیغش رو دیدم , باحاله .
ولی فکر نکنم هااا یه صفحه رو مقعر بزنن فقط برا اینکه رو صورت چفت شه ! یه شرکت یه چیز رو روو گوشیش میزنه 10 برابر کاراییش براش هایپ راه میندازه , سامسونگ یه چیز میزنه میاد اونو مخفی میکنه !!! مثل مثلا خروجی HDMI گلکسی ! این شرکتم خدا یه جور گرفتهفک کنم سامسونگ یه کلکی پشت پرده داره رو نمیکنه , بعدا حتما خبراش میاد بیرون که این مقعر بودن به چه دردی میخوره
به نظر من Nexus نبايد الزاما قويترين گوشي آندرويد موجود در بازار باشه
اتفاقا به نظر من بايد امكانات معقولي داشته باشه كه بتونه قيمت مناسبي هم داشته باشه كه تقريبا همه قدرت خريدشو داشته باشن
و بايد يه سري نوآوري هايي هم با خودش به همراه داشته باشه
به هر شكل هر كمپاني طرح هاي خودش رو براي ساخت گوشي داره
همونطور كه ميدونيم هر كدوم از سازندگان موبايل تو دنيا گوشي هاي مخصوص به خودشون رو ميسازن
و اگه به هر كمپاني بگي nexus بساز طرح هاي خودش رو توش دخالت ميده وگوشي هاي مختلفي ميسازن
مطمئنا اگه گوگلم مثل اپل خودش گوشيهاشو ميساخت يك چيز خاص و منحصر به فرد ميساخت كه مثل آيفون با كاراي بقيه ي سازنده ها تفاوت داشته باشه
ببینید الان همه برندها واسه خودشون گوشی اندرویدی های اند زدن
مثلاً htc دیزار اچ دی زده خب گوگل اگه به htc میگفت بیاد nexus بعدی رو بزن مطمعنن در حد دیزایر اچ دی نبود چون htc نمیاد فروش گوشی خودشو خراب کنه
سونی اریکسون میخاد x12 بزنه
موتورولا مایلستون 2 زده
سامسونگم گلسی رو زده و این گوشی نباید از گلکسی بهتر باشه به زودیم میخاد i9100 یا i9200 رو معرفی کنه
ولی نکته مثبت اینکه این گوشی رو سامسونگ و مخصوصاً با پلتفرم huming bird ساخته اینه که برتری بازده سخت افزار تو اندروید 2.3 با huming bird هست همونطور که قبلش این برتری با وجود قدرت بسیار بالاتر huming bird به نفع snapdragon بود
یعنی گوگل میاد نرم افزارشو با این پلتفرم منطبق میکنه و این خیلی به نفع سامسونگه
اصلاً نکته برجسته این گوشی همین پرفرمنس عالیش هست و خیلی رو دوربین و بلوتوث و... مانور داده نشده
حالا اگه قیمتش مناسب باشه میتونه فروش خوبی داشته باشه
و در آینده هم i9100 با پرفرمنس و امکانات عالی و منحصر به فرد به بازار میاد که من میخام بخرمش![]()
سلام
ویدئو:
احساس مى کنم اين گوشى اونطور که لايق هست مورد توجه قرار نگرفته!
دليل تکنولوژى بظاهر تکرارى مى تونه باشه ! خصوصا براى اونهايى که رو کاغذ تصميم مي گيرند!
سلام
قیمت بدون قرارداد : £549.99 معادل با 870 دلار ( البته دوستان توجه کنید که از همون اول هم گفته شده بود که قیمت این گوشی در انگلیس بیشتر از قیمت ان در امریکا خواهد بود)
عرضه : 20 دسامبر
Last edited by mahroo_z1; 12-12-2010 at 11:54.
سلام
Unboxing the Google Nexus S:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 12-12-2010 at 11:37.
سلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)