biostar a770e3=70
برای ارتقا مشکلی نداری ولی اون گرافیک خیلی قدیمی هست.بگرد سری 4xxx بگیر.
biostar a770e3=70
برای ارتقا مشکلی نداری ولی اون گرافیک خیلی قدیمی هست.بگرد سری 4xxx بگیر.
مادربردی که از فناوری های روز پشتیبانی کنه قیمتش از 120 به بالا! بنظرم شما باید تا حدود 80 تومن یه مادربرد با گرافیک آنبرد 785 بگیرید و بعدا یدونه کارت گرافیک قوی تهیه کنید و بهش اضافه کنید! اصلا این اشتباه رو نکن که یه کارت گرافیک داغووووون بزاری رو سیستم و بعد دوباره بخری! شما اگه یه مادربرد و یه کارت گرافیک جدا بگیری باید حداقل قیمت 65+ 45 هزینه کنی و بعد هم کارایی مشابه همین مادربرد آنبرد خواهی داشت! با این تفاوت که هم گرونتره و هم بعد از رده خارجه! چیپ 785 گرافیک آنبرد Ati 4200 ،این مادربرد تمام سی پی یو های AMD رو ساپورت میکنه 81 تومن=ASRock M3A785GXH/128M
درود بر دوستان
امروز خوشبختانه گفتن گویا بارشون رسیده و ممکه توش مادربرد 785 بایوستار هم باشه
یک پرسش اینکه گفتند پردازنده 240 ندارن و 250 دارن. مشکلی که نداره؟
همچنین رم کینگ من نداشتن و دو مدل دیگه داشتن. کلا چه رم هایی نگیرم؟ و چه رم هایی اگر بود بگیرم؟
با سپاس
مشکلی ندارهیک پرسش اینکه گفتند پردازنده 240 ندارن و 250 دارن. مشکلی که نداره؟
ببینین supertalent داره.همچنین رم کینگ من نداشتن و دو مدل دیگه داشتن. کلا چه رم هایی نگیرم؟ و چه رم هایی اگر بود بگیرم؟
کینگستون نگیرین و patriot
جالبه امروز با خیال راحت رفتم که دیگه بخرم. گفتند توی بارشون اون بایوستارهایی که می خواستم وجود نداره. نماینده ی بایوستار هم گویا اینفوگستر هست و اون هم وارد نکرده!
فردا می رم می گردم شاید اسکراک گیر بیارم
عجب شانسی دارم (ایسوس هم گیر نمیاد!!!) نمی دونم چه خبره
الایت هم میتونی بگیری!
A785GM-AD3=81
این حتما هست!
با سپاس
دوستان دیگر هم اگر می تونند نظر بدن سپاس گزار می شم. فردا برم ببینم یکی از اینها رو می شه پیدا کرد یا نه! آدم چیزهای عجیبی می بینه!این همه گزینه و هیچ کدوم پیدا نشه!
شما ببینید چه مادربردهایی با چه قیمتی داره بعد بیاین تا یکیشو انتخاب کنیم.
با درود
دوستان گرامی هر آنچه مادربرد بود رو کوشش کردذم فهرستشون و قیمتشون رو گرد آوری کنم که در عکس زیر می بینید
بایوستار هم این دو نوع وجود داره: 880 GHD با قیمت 115
و همچنین بایوستار: N68s3 با قیمت 58
قیمت و نوع رم و پردازنده رو هم در بالا و عکس گذاشتم
با سپاس
اگر بودجتون میرسه اینو بگیرین که قیمتشو زده 115 ic890gxm-a
اگر نه که اینو بگیرینa880gm ad3
Last edited by pasargadd; 21-12-2010 at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)