کسانیکه تحت شبکه کار می کنند برای اینکه بتونید سرعت برنامه را بیشتر کنید روی آیکون برنامه راست کلیک گزینه
settings____other settings
اون تیک
support intranet
را بزنید
کسانیکه تحت شبکه کار می کنند برای اینکه بتونید سرعت برنامه را بیشتر کنید روی آیکون برنامه راست کلیک گزینه
settings____other settings
اون تیک
support intranet
را بزنید
Last edited by SPEEDANGEL; 16-02-2011 at 14:10.
داداش این اکانتها رو تا کی در اختیار ما میزاری؟ منظورم اینه که قراره بصورت مدت کوتاهی باشه؟ یا؟ برنامه خوبی بود تستش کردم .... از خود سایت اصلی نمیشه این یوزر کدهارو گرفت؟
صد در صد رایگان هر هفت روز یوزرها رو بده اکتیو کدها رو بگیر
نه داداش سایتش نمیده
این برنامه ترکیبی از آن اسپید و پروپل و نیترو هست
دایمی هست عزیز دل
نه نمیتونید از سایتش بگیرید
پس یه دست مریزار مشتی میگم به شما ......
ظاهرا سرعت دانلود هم بسته نشده. دمت گرم .....
طی تماس های مکرر عزیزان مبنی بر اینکه ورژن جدید دارای مشکل قطع ارتباط از سرور است و بنده با بررسی نرم افزار متوجه این ایراد شدم و مجدد با رفع اشکال از همه عزیزان میخواهم که مجدد برنامه را دانلود کنند و مجدد از همه شما عزیزان پوزش می خواهم
از یکی از لینک های زیر که در مورخ بیست و ششم بهمن ماه یک هزار سیصدوهشتادونه به روز شده است دانلود کنید
باتشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طی تماس های مکرر عزیزان مبنی بر اینکه ورژن جدید دارای مشکل قطع ارتباط از سرور است و بنده با بررسی نرم افزار متوجه این ایراد شدم و مجدد با رفع اشکال از همه عزیزان میخواهم که مجدد برنامه را دانلود کنند و مجدد از همه شما عزیزان پوزش می خواهم
از یکی از لینک های زیر که در مورخ بیست و ششم بهمن ماه یک هزار سیصدوهشتادونه به روز شده است دانلود کنید
باتشکر
user code 1
236187657
user code 2
148834430
ممنون
داداش از امروز هر کاری میکنم به یرور وصل نمیشه!؟
داداش از امروز هر کاری میکنم به یرور وصل نمیشه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)