تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 158

نام تاپيک: میزبانان جام جهانی 2018 و 2022 انتخاب شدند / روسیه و قطر

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

فکر کن جام از دست کاسیاس میرسه دست این ( جام بیچاره کثیف شد ) :

دیشب تو برنامه نود عادل در مورد تیم ملی امید میگفت که افرادی هستن که به خاطر حفظ پست مقامشون دست به هر کاری میزنن

به طبع در سطوح بالا کشور ما هم همینجوره ... افرادی ( خودتون میدونید چه کسانی رو میگم ) به خاطر حفظ پست و مقام و منافع

شخصی خودشون ، حق و منافع عام رو زیر پا میگذارن و تا میتونن پول میریزن به جیب مبارکشون ... اگه افرادی باعرضه و با اخلاص چه

در سطوح بالا چه در تربیت بدنی و فدراسون فوتبال وجود داشت باور کنید الان مملکت ما و فوتبال ما به این شکل افتضاح نبود !!!

قطری هایی که معلوم نیست سرود ملی داره یا نه و به اندازه تهران هم نیست از این افراد با عرضه استفاده میکنه !!!

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط حواسمون جمع باشه قطری ها تاریخ ایرانو به یغما نبرند
    که اگه تو اونهمه تبلیغات این کارو بکنن جبرانش برامون خیلی مشکله
    مثلا بگن بو علی سینا عربیه و یا خلیج فارس تحریف کنن
    با اونهمه تبلیغات دنیا باور میکنه که واقعا مثلا بوعلی سینا عربیه
    خدا به دادمون برسه واااااااااااااااااااااااا ییییییییی
    پس مثل اینکه تیزر تبلیغاتی شون رو ندیدید . این لینک رو ببینید

http://www.youtube.com/watch?v=d-z2jtUS9-Y&feature=player_embedded#
    نوشتن
    see the stunning ara*bian gu*lf from your seat
    یعنی دیدن خل*یج عر**بی خیره کننده از صندلی خود

تبلیغات بیشتر از این میخواهید

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

پوتين:بهترين جام جهاني را برگزار مي كنيم

ولاديمير پوتين که به عنوان نماينده‌ي دولت روسيه براي حضور در مراسم انتخاب ميزبان‌هاي جام جهاني به زوريخ سفر کرده بود، به دليل اعتراض به روند برگزاري مراسم و اخلال در روند انتخاب ميزبان به دليل فساد مالي اعضاي کميته‌ي اجرايي در مراسم شرکت نکرد.

پوتين پس از انتخاب روسيه به عنوان ميزبان جام جهاني 2018 گفت:از اين که اين رقابت سخت و دشوار را به سود خود به پايان رسانديم به خودمان مي باليم. از اين که از روسيه حمايت کرديد تشکر مي کنم.

نخست وزير روسيه در ادامه‌ي اظهاراتش بر نقش فوتبال در گسترش روابط انسان دوستانه اشاره کرد و گفت: مي خواهيم به همه اطمينان بدهيم که فوتبال همانند سال‌هاي گذشته از بازي جوانمردانه، سعه‌ي صدر، صبر وشکيبايي و افتخار آفريني حمايت مي کند.

پوتين درباره‌ي دليل شرکت نکردن در مراسم انتخاب ميزبان جام جهاني در زوريخ گفت: مشکلاتي وجود داشت. به عده‌ي زيادي تهمت بيجا زده شد که مي خواهند در روند انتخاب ميزبان جام جهاني اختلال ايجاد کنند در حالي که هيچ سند و مدرکي دال بر اين موضوع وجود نداشت. اين مسائل کاملا ناعادلانه بود و باعث شد که از حضور در مراسم صرف نظر کنم.

نخست وزير روسيه که از ماه‌ها پيش حمايت جدي خود را از پيشنهاد ميزباني جام جهاني توسط کشورش اعلام کرده بود، با ابراز اطمينان از برگزاري جام جهاني به صورت موفقيت آميز اظهار کرد: شما مي توانيد روي حرف من حساب کنيد. همين حالا به شما مي گويم که جام جهاني 2018 در بالاترين سطح برگزار خواهد شد. ورزشگاه‌ها و تاسيسات زيربنايي سر وقت و با بهترين امکانات ممکن ساخته خواهند شد. مي خواهيم تمام توانمان را به کار بگيريم تا رضايت و رفاه ميهمانان را برآورده کنيم.

پوتين در پايان به هدف اصلي فوتبال در جهان اشاره کرد و گفت: ديد ما نسبت به فوتبال دقيق همان چيزي است که فيفا نسبت به فوتبال دارد و آن گسترش مرزهاي فوتبال در جهان و ورود اين پديده‌ي شگفت انگيز به قلمروهاي جديدي است که تاکنون در آن نفوذ نکرده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بكام: مطمئنيد كه بلاتر از محتويات داخل پاكت بي‌خبر بود؟

سفير بريتانيا در مراسم فيفا عصبانيت و تاسف خود را با جمله "مطمئن هستيد که بلاتر از محتويات داخل پاکت بي‌خبر بود؟ " بيان کرد.

به نقل از لارازون چاپ مادريد، ديويد بکام عنوان کرد: جدا براي فيفا و اين مراسم متاسفم. انتخاب دو کشور روسيه و قطر با راي اعضاي کميته اجرايي بوده و من هم به اين امر احترام مي‌گذارم، اما باور نمي‌کنم که بلاتر از محتويات داخل پاکت آن طور که روي صحنه ادعا مي‌کرد بي خبر باشد.

وي افزود: رسواي مالي حداقل 3 عضو کميته اجرايي فيفا در آستانه اين مراسم کافي بود که هر کسي در مورد نتايج منتشر شده مشکوک و بدبين باشد. حتي اگر انگليس هم انتخاب مي‌شد به عنوان سفير بريتانيا در اين مراسم به همه معترضين حق اعتراض مي‌دادم.

بکام اظهار داشت: به راستي علت انتخاب قطر در مبارزه با انگليس، آمريکا، استراليا و اسپانيا چيست؟ آيا پول و ثروت اين کشور بيش از امکانات دو کشور اسپانيا و پرتغال براي ميزباني جام جهاني است؟ آيا انگليس از انجام وعده‌هايي که قطر به فيفا داده عاجز است؟

کد:

بلاتر: راضي‌ام؛ جام جهاني هرگز در اروپاي شرقي، خاورميانه و کشورهاي عربي برگزار نشده بود

سپ بلاتر، رییس فیفا رضایت خود را از نتیجه تعیین میزبان‌های جام‌های جهانی 2018 و 2022 اعلام کرده است.

اعضای کمیته اجرایی فیفا روسیه را به عنوان میزبان جام جهانی 2018 انتخاب کردند و قطر را به عنوان میزبان جام جهانی 2022 برگزیدند.

بلاتر گفت: «ما به دو کشور کاملا متفاوت سفر خواهیم کرد. هرگز جام جهانی در روسیه و کلا در اروپای شرقی برگزار نشده است.

به علاوه، کشورهای خاورمیانه و اعراب هم مدت‌هاست منتظر فرصت میزبانی جام جهانی بودند.

به این ترتیب کاملا راضی هستم. فوتبال دارد در مسیر صحیح حرکت می‌کند و این تصمیمات من را رییس خوشحال فیفا می‌سازد.»

کد:

[/RIGHT]
    Last edited by R O O T; 03-12-2010 at 13:12.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس مثل اینکه تیزر تبلیغاتی شون رو ندیدید . این لینک رو ببینید

http://www.youtube.com/watch?v=d-z2jtUS9-Y&feature=player_embedded#
    نوشتن
    see the stunning ara*bian gu*lf from your seat
    یعنی دیدن خل*یج عر**بی خیره کننده از صندلی خود

تبلیغات بیشتر از این میخواهید
    تازه اولش هست
    بقول خودشون سر مار رو قطع کردند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

فقط حواسمون جمع باشه قطری ها تاریخ ایرانو به یغما نبرند
    که اگه تو اونهمه تبلیغات این کارو بکنن جبرانش برامون خیلی مشکله
    مثلا بگن بو علی سینا عربیه و یا خلیج فارس تحریف کنن
    با اونهمه تبلیغات دنیا باور میکنه که واقعا مثلا بوعلی سینا عربیه
    خدا به دادمون برسه واااااااااااااااااااااااا ییییییییی
    ديگه لازم نيست حواسمون جمع باشه
    همين الانش تو تيزر رسميشون خليج ع .. استفاده كردن..
    اين لينكش تو پست قبليم:
    کد:
    البته 12 سال زمان زياديه...تا اون زمان حوادث زيادي اتفاق ميوفته!
    امروز هم اوباما اعتراض كرده به ميزبان نشدن امريكا!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رییس لیگ فوتبال انگلیس: باید بفهمیم چرا تنها 2 رای آوردیم

او بسیار از میزبان نشدن انگلیس شگفت زده است.

سایت گل - لرد ماهینی، رییس لیگ فوتبال انگلیس گفته می‌خواهد بداند چرا پیشنهاد انگلیس برای میزبانی جام جهانی 2018 شکست خورد و نتوانست از دور اول رای‌گیری هم صعود کند.

سپ بلاتر در زوریخ گفت که روسیه میزبان جام جهانی 2018 است و قطر میزبان جام جهانی 2022 خواهد بود.
    فاش شده که انگلیس از رای 22 عضو کمیته اجرایی تنها 2 رای گرفته و در همان مرحله اول از دور رقابت خارج شده است.

این در حالی است که صبح آن روز، ارائه پرینس ویلیام، دیوید کامرون نخست‌وزیر و دیوید بکام مورد استقبال نمایندگان قرار گرفته بود.

لرد ماهینی می‌گوید: «شخصا به شدت و عمیقا شگفت‌زده شدم که در همان دور اول حذف شدیم و می‌خواهم بدانم چرا این اتفاق روی داد.
    فیفا دو پیشنهادی که به نظرش عالی بود را برگزید. سپ بلاتر گفت که این روز خوبی برای فیفا بوده است.
    اما من شگفت‌زده‌ام، چرا که روش کار اعضای گروه را بسیار پسندیده بودم.»

لرد کویی، سفیر پیشنهاد میزبانی انگلیس در جام جهانی 2018 هم گفته هنوز خیلی زود است که بفهمند چرا پیشنهادشان دچار مشکل شد.

لرد کویی که پیشنهاد لندن برای میزبانی المپیک 2012 را با موفقیت هدایت کرد می‌گوید: «به نظرم هنوز زود است نتیجه بگیریم که چرا باختیم. ما به روشنی ناامید شده‌ایم و با گذر ایام بهتر خواهیم فهمید که چه شده است.
    من البته به روسیه تبریک می گویم. آنها میزبان بزرگ‌ترین رقابت فوتبال در دنیا در زمین خود هستند و حالا می‌توانند موفقیتی چشم‌گیر به دست آورند.
    ما هنوز تلاش می‌کنیم دریابیم در آن دو ساعت چه شد. کمپین ما قوی بود و فکر نمی‌کنم تیم کار دیگری می‌توانست انجام دهد.
    نخست‌وزیر دو سفر انجام داد، پادشاه آینده انگلیس و مشهورترین چهره در ورزش انگلیس هم همراهش بودند. این کمپینی عالی بود.»

کد:
    2010/12/3

دل بوسکه: فیفا می خواست جام جهانی میزبانان جدیدی داشته باشد

میزبانی جام های جهانی 2018 و 2022 به روسیه و قطر رسیده است.

سایت گل - ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، پس از اینکه پیشنهاد میزبانی مشترک کشورش و پرتغال برای جام جهانی 2018 به جایی نرسید، سیاستمدارانه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

کمیته اجرایی فیفا میزبانی رقابت های جام جهانی 2018 را به روسیه داد اما سرمربی ماتادورها از اینکه کشورش نمی تواند میزبان این رقابت ها باشد، چندان ناراحت نیست.

او در مصاحبه با بخش اسپانیایی سایت گل گفت: "ما باید از عملکرد کمیته میزبانی مان راضی باشیم و اکنون به کشور پیروز تبریک می گوییم. امیدواریم که در جام های جهانی برزیل، روسیه و قطر موفق باشیم.
    ما همه شرایط لازم برای میزبانی را داشتیم اما آنها اولویت های دیگری را در نظر داشتند. اینکه بازی ها در کشورهایی جدید و با اقتصاد قوی برگزار شود.
    ما کشوری مدرن و پیشرفته با هوادارانی پرشور و لیگی خوب هستیم. این شرایطی است که کشورهای کمی از آن برخوردارند اما قدرت پول را نباید نادیده گرفت.
    ما باید این شکست را بپذیریم و به آنهایی که سخت کار کردند، تبریک بگوییم."

کد:
    2010/12/3

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس دوستان با نهایت تاسف از الان قطر رو باید وارث امپراتور پارس بدونیم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بچه ها ناراحت نباشید! 2012 که دنبا نابود شد ما به ریش عربا میخندیم!
    ولی خارج از شوخی:

متاسفم برای مسئولینمون که کاری کردن دلخوشی مردم به تورنومنت های کشورهای همسایشون باشه! یه لیستی فقط برای دهه اخیر رو کنم!:

جام ملیت های آسیا - لبنان - 2000
    فینال لیگ قهرمانان اروپا - استانبول ترکیه -2005
    مسابقات آسیایی - دوحه قطر - 2006
    فینال لیگ قهرمانان اروپا - مسکو روسیه - 2008
    جام جهانی باشگاه ها - امارات - 2009 و 2010
    جام ملت های آسیا - قطر - 2011

حالا من چین رو تو لیستم نیاوردم و الا جام ملت های آسیا 2004- المپیک پکن 2008 و همین مسابقات گوانگژو اخیر رو هم باید به این لیست اضافه می کردیم...
    یادمه قدیما تورنومنت ال جی میزاشتند و چقدر اون موقع بهش می خندیدیم! الان باید به چی بخندیم خدا میدونه!! مخلص کلام رو هم که گفتم!!:
    واقعا بهترین نقطه دنیا داریم زیست میکنیم!!
    ضمنا دوستان اگه عربا این کار رو نمیکردند باید تعجب می کردیم! خجالت رو اونایی باید بکشن که نام خلیج فارس براشون قداست نداره...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها ناراحت نباشید! 2012 که دنبا نابود شد ما به ریش عربا میخندیم!
    ولی خارج از شوخی:

متاسفم برای مسئولینمون که کاری کردن دلخوشی مردم به تورنومنت های کشورهای همسایشون باشه! یه لیستی فقط برای دهه اخیر رو کنم!:

جام ملیت های آسیا - لبنان - 2000
    فینال لیگ قهرمانان اروپا - استانبول ترکیه -2005
    مسابقات آسیایی - دوحه قطر - 2006
    فینال لیگ قهرمانان اروپا - مسکو روسیه - 2008
    جام جهانی باشگاه ها - امارات - 2009 و 2010
    جام ملت های آسیا - قطر - 2011

حالا من چین رو تو لیستم نیاوردم و الا جام ملت های آسیا 2004- المپیک پکن 2008 و همین مسابقات گوانگژو اخیر رو هم باید به این لیست اضافه می کردیم...
    یادمه قدیما تورنومنت ال جی میزاشتند و چقدر اون موقع بهش می خندیدیم! الان باید به چی بخندیم خدا میدونه!! مخلص کلام رو هم که گفتم!!:

ضمنا دوستان اگه عربا این کار رو نمیکردند باید تعجب می کردیم! خجالت رو اونایی باید بکشن که نام خلیج فارس براشون قداست نداره...
    صد در صد موافقم ما به همون تورنمنت lg هم راضی هستیم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فکر میکنم بازی برزیل و آرژانتین که تو قطر برگزار شد ، موثر بود.

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •