سلام من امروز رفتم و عدم انصراف رو تایید کردم
بعد که با یکی از دوستان صحبت کردم گفت عدم انصراف فقط واسه اوناییه که قبلا براشون مسیج پیشنهاد انصراف اومده
در حالی که برای ما نیومده
حالا مشکلی برامون پیش نمیاد؟
سلام من امروز رفتم و عدم انصراف رو تایید کردم
بعد که با یکی از دوستان صحبت کردم گفت عدم انصراف فقط واسه اوناییه که قبلا براشون مسیج پیشنهاد انصراف اومده
در حالی که برای ما نیومده
حالا مشکلی برامون پیش نمیاد؟
آیا کسی که مجرد باشه میتونه یارانشو از خانوادش جدا کنه؟بعد حکایت این 28 تومنا چی شد؟
فردا آخرین مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای انصرف یا عدمانصرف
خبرگزاری فارس: مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای انصرف یا عدم انصراف دریافتکنندگان پیامک یا متقاضیان ۲۸ هزار تومان تا فردا ۱۲ اردیبهشت است.
خبرگزاری فارس: فردا آخرین مهلت مراجعه به سایت رفاهی برای انصرف یا عدمانصرف
به گزارش خبرگزاری فارس ، بر اساس اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانهها، مهلت مراجعه به سایت رفاهی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای دریافت کنندگان پیامک یا متقاضیان 28 هزار تومان تا 12 اردیبهشت است.
پیامکهای مبنی بر داشتن تمکن مالی برای تعدادی از هموطنان از سوی سازمان هدفمندی ارسال شده بود که از آنها خواسته شده بود، از دریافت یارانه 28 هزار تومان مرحله دوم هدفمندی یا کل یارانه و یا نیم یارانه یا یارانه 2مرحله انصراف دهند.
در این اطلاعیه تصریح شده است: کسانی که پیامک دریافت کردند یا کسانی که یارانه 28 هزار تومانی فاز دوم به حساب آنها واریز نشده است، تا 12 اردیبهشت ماه فرصت دارند با مراجعه به سایت رفاهی انصراف یا عدم انصراف خود را اعلام کنند، در غیر این صورت عدم مراجعه به سایت به معنی انصراف خواهد بود.
سازمان هدفمندی یارانه قبلا نیز اعلام کرده بود، عدم مراجعه به سایت رفاهی به منزله انصراف از دریافت یارانه مرحله دوم تلقی میشود.
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
نه مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت . کار رو محکم کردی .
سروراشون ترکیده!!
من که ماله بابام رو اون اولاش که اعلام کردم رفتم سریع عدم انصراف زدم اونموقع چه قدر زود لود می شد سایتش..
امروز که روز آخره همه فامیلمون زنگ زدن میگن واسه مارو هم ردیف کن....حالا بدبختی مگه این سایت باز میشه!
با گوگل کرومی و اپرا و اینترنت اکسپلورر با هر چی میزم نهایتش صفحه اولش و تا دم وارد کردن کد میره بعد ارور میده...
خیلی سنگین شده ترافیک سروراشون..اصلا جواب نمیده....به زور 1 نفر رو تونستم ردیف کنم 1 ساعت طول کشید
از ساعت 5 بعدظهر تا الان که 12 شب می خوام عدم انصراف یارانه عموم و شوهر عمم رو بزنم نمیشه!!!
خسته شدم شاید قریب به 800 بار رفرش کردم.....سردرد گرفتم...چند بار هم تا مراحل 2 رفت ولی سرور پاسخ نداد...
چه ساعتی دوباره سعی کنم ؟ اگر امشب نخوابم ساعت مثلا 3 صبح برم تو سایت امکان داره
سرور خلوت باشه؟
زنگ زدم به فامیلمون گفتم خودتون هم برید کافی نت سعی کنید ...امروز فردا آخرین مهلته سرورها اصلا پاسخ نمیدن...
دوستان سرورها به شما پاسخ میدن؟ میتونید عدم انصراف بزنید؟
چشام از حدقه داره میزنه بیرون از خستگی
محتوای مخفی: ارور اینترنت اکسپلورر
محتوای مخفی: ارور uc browser
محتوای مخفی: ارور گوگل کرومی
محتوای مخفی: ارور opera mini
همین الان سایت درست شد زدم برای همرو.....امروز صبح
Last edited by Saeed System; 01-05-2012 at 07:16.
نه کلا نمیشه وارد شد
من شانسی بعد 1000 بار رفرش یکی دو بار تونستم وارد بشم جالب اینجاست:
عدم تایید رو برای کل یارانه میزنی
بعد پیغام میاد برای نصف یارانه اونم عدم تایید میزنی
بعد میاد برای ماب التفاوت اونجا دیگه عدم تایید وحود نداره lol
یعنی بالا بری پایین بیای باید اونو تایید کنی که به منزله انصرافه.
یعنی چه وارد بشی چه نسی در هر صورت کارت راه نمیفته.
سلام ....آره من چون برای چند خانواده رو وارد کردم فقط 1 مورد اینطوری دیدم...
یه لحظه شک کردم که شاید اونطرف وضع مالیش خوب بود که اونجا دکمه عدم تایید وجود نداشت...
اتفاقا اون لحظه عکس هم گرفتم...ولی برای خانواده خودم و عموم و پسر عمم و چند نفر دیگه اون دکمه بود
فقط برای 1 نفر نبود....که چند بار هم رفتم بازم نبود...ولی بعدش برای پسر عمم رفتم اون دکمه وجود داشت..
من شک کردم کسایی که وضع مالی خوبی دارند اون دکمه عدم تایید وجود نداره...که اون پول مرحله جدید رو نگیریند..
محتوای مخفی: اینم عکس نبودن اون دکمه عدم تایید برای گرفتن پول فاز 2 یارانه ها
نه فکر نمیکنم بخاطر وضع مالی باشه
احتمالا بخاطر اینه که روز قبلش من یبار تست کردم و تا آخرین مورد رو عدم تایید زدم و شماره ای که به موبایل اومد رو زدم و گفت عدم انصرافتون بررسی میشه و خبرتون می کنیم
چون خبری نداد بعد از یک روز دوباره خواستم اینکارو بکنم اول اینکه الان اصلا سایتش باز نمیشه دوم اینکه باز هم بشه عدم تایید نداره
دقیقا مثل همین عکس شما.
راستی شما اون 28 تومن دریافت کردین؟شاید برای کسایی که دریافت کردن این مورد فرق می کنه؟
انهایی که قبلا عدم انصراف رو زدند و گفته شد بررسی میشه و جواب بررسی نیامده چکار باید بکنند؟سایت رفاهی هم که باز نمیشه
فقط کسایی که براشون پیامک اومده باید برن عدم انصراف بزنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)