اگر خوب توجه کنی اسم رو نوشته ام پست قبلی مال برند شارپ
اگر خوب توجه کنی اسم رو نوشته ام پست قبلی مال برند شارپ
دوستان سلام من یک PW3500 دارم میخواهم فیلم های سه بعدی را که دانلود کرده ام روی ان ببینم اما وقتی این فیلم ها را به فرمت Divx تبدیل کردم و ریختم روی فلش مموری و زدم به تلویزیون نشان نداد ؟ حالا باید چکار کنم ؟ ایا حتما باید بلوری سه بعدی داشته باشم ؟
چطوری فیلم های سه بعدی رو میتونم توی تلویزیون ببینم؟
دوستان کسی قیلم با کیفیت 4096p نداره ...محض تنوع هم بد نیست ..یا کیفیت بالاتر ..ثاینه کم و لی کیفیت هواراتااااااااا
ممنون
باشه هم فکر نکنم فرقی با 1080 داشته باشه.چون تی وی قابلیت تفکیک 1080 رو داره.
میشه (4k ( SUPER HD 4096p] تلویزیون هایی که این فرمت رو ساپورت کنند هنوز تولید انبوه نرسیده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون اقا یه 5 تا ویدیو 4096 دانلود کردم هر دقیقه 150 مگ حجمش میشه فوق العادست کیفیتش . کاملا واضح هست برتری کیفیتش نسبت به 1080 ..از بس نیگاشون کردم و روشون زوم کردم که حالا کیفیت 1080 برام بی کیفیت شده قبلا میگفتم 1080 اجب کیفیتی داره تکه دیگه بالاترش نیست اینو که دیدم برقش چشام شدیدا گرفته...البته روی کامیتور و مانیتورم تست کردم 768*1360 ..باید برم یه جایی یه تی وی توپ گیر بیارم یه تستی بزنم ...
آدرس جایی که دانلود کردی بده
ممنون
آدرس بالا گذاشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)