چند خبر:
1)اگه قصد دارید از پلیر اپل خودتون در حال گردش در برابر گرده شن و ضربه و آب محافظت کنید این محافظ 50 $ میتونه به کارتون بیاد:

2)آخرین مطلب تلویزیون head-fi بی شباهت به فیلم های علمی تخیلی نیست خیلی اوقات چیزهای جالبی دیدم خواستم به اشتراک بزارم یا وقت نشد یا فراموش کردم از همه مهمتر تنبلی ... ولی این فیلم رو واقعا خواستم نقل قول کنم چند بار دیدمش نمیدونم واقعا چطوری و از کجا شروع کنم بهتره خودتون ببینید
هدفونی که به جایه درایور سنتی از یه منبع الكترواستاتيك استفاده شده. خودتون فیلم رو ببینید تا بهتر متوجه بشید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3)بدون شک beyerdynamic T50p یکی از بهترین هدفونهایی هست که میشه تو حرکت استفاده کرد کیفیت ساخت فوقالعاده بالا صدایی با جزئیات کامل و طبیعی , جنسی که کمتر توی یه هدفون Close میشه پیدا کرد.
حالا این هدفون موفق با چند شکل وشمایل جدید ارزه شده یکیش با ظاهری از جنس پوست ماهی هست و یکی دیگه از چرم چند طرح دیگه اگه ماه رمضان زیاد گشنتون میشه توصیه میکنم یکی از این هایی که با پوست ماهی درست شده رو سرتون بزارید و همزمان فیلم زیر رو ببینید تا مطمئنا تا اخر ماه مشکلی از لحاظ تغذیه واینها نداشته باشید.

کد:
4) همونطور که چند روز پیش گفته بودم چند عکس از نسل جدید پلیرهای سونی درز کرده بود

سونی به صورت رسمی هفته گذشته این پلیرها رو تو سایت خودش معرفی کرد نکته عجیب حذف پلیرهای سری X و معرفی شدن سری A به عنوان سری High-end این برند بود شاید بعد مدتی هم سری X جدید هم منتشر بشه ولی به ظاهر این طور نمیاد.
در این آپدیت برای هر سری یه خصوصیت بارز تعریف شده
سری A-سریE-سریW-و در نهایت سری S

منبع:
کد: