با سلام
من فکر میکنم مشکل از رجیستری هست البته من اون دستوراتی که مربوط به رجیستری بود رو هم اجرا کردم ولی نتیجه ای نداد شما چه برنامه ای رو برای تعمیر رجیستری پیشنهاد میدید؟
با تشکر
با سلام
من فکر میکنم مشکل از رجیستری هست البته من اون دستوراتی که مربوط به رجیستری بود رو هم اجرا کردم ولی نتیجه ای نداد شما چه برنامه ای رو برای تعمیر رجیستری پیشنهاد میدید؟
با تشکر
دوستان یه کمکی به من هم بکنین
چند هفته ای میشه چارت گجت نتورک چارت رو درست نشون نمیده
پاک کردن و دوباره نصب کردن هم جواب نداده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 8701488; 31-12-2013 at 10:53.
باسلام
من چند وقت بعدش که سیستمم آپدیت میشد گجتامم درست شد . شما مراحلی که دوستان گفتند رو امتحان کردید؟ اگه همه کاری کردید بیخیالش بشید سیستم آپدیت بشه گجتا هم درست میشه ایشالا.![]()
میتونه مشکب از کارت گرافیکتون باشه چون بعضی از گجت ها نیاز به گرافیک بالایی دارند یا حتی بعضی ها نیاز به گرافیک پایین.درضمن نصب کردن زیاد گجت باعث اختلال در کار ویندوزمی شه.بعضی از گجت ها با بعضی انتی ویروس ها مانند نورتون و ناد32 مشکل دارند.با بعضی از برنامه ها هم گجت ها مشکل دارند.![]()
سلام و درود به همۀ بچه ها. . چند روزی میشه یه سری از گجت های ویندوز ۷ من، دچارِ مشکل شده (نه همشون). هر کاری هم کردم درست نشد . چند تا عکس هم گرفتم ازشون ،. مشکل اینه که دیگه اون تمِ گرافیکی رو بعضیشون ( مثلِ cpu meter ) دیگه ندارن . یا مثلا گجتِ ساعت دیگه اصلا نمیاد . اما مثلا world weather درست کار میکنه. ولی گجتِ weather که من میخوام ، نه. گیج شدم . شما نظرتون چیه؟؟ متشکرم
در ضمن هر چی راه حل ارائه شده بود امتحان کردم که نتیجه ای نگرفتم. برنامۀ Windows 7 Manager هم گرفتم اما چون ورژن 4 بود ، اون تبِ مربوط به فیکس کردن سایدبار رو نداشت دیگه .
توی عکسایی که گذاشتم اونایی که درست کار میکننو با تیک زدن نشون دادم و اونایی که مشکل دارنو دورشون خط کشیدم .
[IMG][/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
uinstall کردید دوباره نصب نکردید نشد؟
شما که همه مراحل رو طی کردید این دوراه ماکروسافت هم امتحان کنید:
از طریق رجیستری:
Start> cmd
روی cmd راست کلیک کنین و Run as administrator
عبارت زیر رو بنویسین:
Enter> Restartکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نشد
Control panel> Programs> Turn windows features on or off
گزینه Windows Gadget Platform رو پیدا کنین
تیکش رو بردارین ریستارت کنین و دوباره تیکش رو بذارین
سلام . نه نشد . این دوتا راهنمایی رو هم خوندم . اونی رو که با حذف پوشۀ zones توضیح داده بود قبلا امتحان کرده بودم . دوباره هم امتحان کردم . نتیجه نداد.
اون روش دومی رو که میگفت به پوشۀ windows sidebar برین رو خوندم . فکر کنم اشتباه گفته . چون تنظیمات مربوط به گجت ها در system.ini در همون جا ذخیره میشه . اما اونجا گفته که پوشۀ setting.ini رو تغییر نام بده . اگه تغییر نامش بدم دیگه ویندوز نمیتونه حتی گجتها رو پیدا کنه . درسته ؟
من setting.ini رو تغییر نام دادم اما نتیجه ای حاصل نشد !![]()
سلام . هر دوی این مراحلو هم انجام دادم . اما درپایان ، همون وضعیت پابرجاست . آخه این چه مشکلیه که هر راهی رو امتحان میکنم که دیگرون نتیجه گرفتن ، برای من بی نتیجه هست ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)