تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 111

نام تاپيک: کلوپ ASUS N82JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    واقعا چیز جالب و بدرد بخوریه این هایبرنت ...ولی شنیدم میگن زیاد این کارو بکنی ویندوزت کند میشه دلیلش چیه نمیدونم
    من بالاخره دیروز از شر اون ویندوز خدش خلاص شدم
    یه ویندوز سون 32 بیتی از پک گردو نصب کردم سه سوت نصب شد درایوراشم چون جا گذاشته بودم دان کردم و نصب کردم.واقعا سبک تر شده!!!اصلا فنش فکر کنم دیگه کار نمیکنه
    یه زحمتی!!!!!این درایور هایی که مربوط به توربو میشه رو میتونی آپلود کنی فکر کنم 2 تا باشه (خودش و گجتش)
    ممنون

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    والا من که همش هایبرنت می کنم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
    حالا حالا ها نمی خوام عوض کنم
    نمی دونم اینا که گفتی کجاست
    توی سی دی همراهش هست؟
    شما بگو من سعی میکنم زود بزارم
    علی علی

3. این کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون داداش.اره تو دیسک همراهشه...الان ویندوزو نصب کردم و مشکلی نیست فقط وقتی داشتم از سایت اسوس دان می کردم دو تاش در مورد توربو بود یکی خودش یکی هم مانیتورش(که نشون می ده داره توربو می کنه)مانیتورشو از یه سایت دیگه پیدا کردم نصب کردم ولی نرم افزار بود و من دنبال گجتش هستم.
    بی خیال اگه نشد...وایمیسم تا سی دیش برسه دستم.ممنون

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم N82JQ دارم. روش windows 7 professional نصبه. ازش راضی ام. فقط یه سری مشکلات خاصی باهاش دارم. من خیلی تازه واردم. میشه بگید چه طوری میتونم ویندوز خودش رو پاک کنم و یه ویندوز دیگه مثلا Ultimate نصب کنم؟؟؟
    مشکلم رو قبلا اینجا هم مطرح کردم میشه بخونید؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by tazevared2006; 18-02-2011 at 10:09.

6. این کاربر از tazevared2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم N82JQ دارم. روش windows 7 professional نصبه. ازش راضی ام. فقط یه سری مشکلات خاصی باهاش دارم. من خیلی تازه واردم. میشه بگید چه طوری میتونم ویندوز خودش رو پاک کنم و یه ویندوز دیگه مثلا Ultimate نصب کنم؟؟؟
    مشکلم رو قبلا اینجا هم مطرح کردم میشه بخونید؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام...خوش اومدی!!!
    شما خودت پروفشنالی ... تازه وارد مائیم
    والا خوندم مشکل رو...اما نمیدونم الان شما دارید از ویندوز اصلی استفاده می کنید؟؟؟
    چند تا سوال:
    1-اون 5 تا dvd ریکاوری رو که گرفتید از سیستم؟؟
    2-روش نصبتون چه شکلیه؟؟؟منظورم اینه که ایا شما هم مثل ما دیسک بوت رو می گذارید داخل و درایو c رو فرمت می کنید ؟؟؟و سپس روی اون درایو ویندوز نصب می کنید؟؟؟من چند روز پیش ویندوز گردو 7 بیت32 ultimate نصب کردم مثل بنز!!هیچ مشکلی نبود!
    اون درایو ریکاوری هم همون طور که دوستان گفتن ریکاوری سیستم شماست...که البته این دی وی دی ها هم همون کارو می تونن انجام بدن!
    این که از نوع ویندوز باشه که تقریبا منتفی هستش...چون دیگه از هر شرکتی هم که باشه فوق فوقش کرک نشدست نه اینکه این قدر زابیل باشه...ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!!
    من توصیه می کنم یه ویندوز خوب بگیرید و هر انچه که در درایو c هست و نیاز دارید رو انتقال بدید به درایو های دیگه و یک بار دیگه سعی کنید...الان چند تا پارتیشن دارید؟؟؟
    در مورد اون صفحه طوسی هم تا حالا نشنیده بودم ... براتون جویای قضیه خواهم شد!!!
    Last edited by lllhamedlll; 19-02-2011 at 09:26.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...خوش اومدی!!!
    شما خودت پروفشنالی ... تازه وارد مائیم
    والا خوندم مشکل رو...اما نمیدونم الان شما دارید از ویندوز اصلی استفاده می کنید؟؟؟
    چند تا سوال:
    1-اون 5 تا dvd ریکاوری رو که گرفتید از سیستم؟؟
    2-روش نصبتون چه شکلیه؟؟؟منظورم اینه که ایا شما هم مثل ما دیسک بوت رو می گذارید داخل و درایو c رو فرمت می کنید ؟؟؟و سپس روی اون درایو ویندوز نصب می کنید؟؟؟من چند روز پیش ویندوز گردو 7 بیت32 ultimate نصب کردم مثل بنز!!هیچ مشکلی نبود!
    اون درایو ریکاوری هم همون طور که دوستان گفتن ریکاوری سیستم شماست...که البته این دی وی دی ها هم همون کارو می تونن انجام بدن!
    این که از نوع ویندوز باشه که تقریبا منتفی هستش...چون دیگه از هر شرکتی هم که باشه فوق فوقش کرک نشدست نه اینکه این قدر زابیل باشه...ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!!
    من توصیه می کنم یه ویندوز خوب بگیرید و هر انچه که در درایو c هست و نیاز دارید رو انتقال بدید به درایو های دیگه و یک بار دیگه سعی کنید...الان چند تا پارتیشن دارید؟؟؟
    در مورد اون صفحه طوسی هم تا حالا نشنیده بودم ... براتون جویای قضیه خواهم شد!!!
    نه از ویندوز اصلی استفاده نمیکنم. چون ویندوز اصلی بعد از یه مدت یه جورایی اذیتم میکنه. مثلا عکس ها توی photo viewr نشون داده نمیشه. هر نرم افزاری که میخوام باز کنم یه پیغام میده(پیغام ها متفاوته) و گزینه next desktop background از روی دسکتاپ حذف میشه و .... مشکلاتی از این قبیل که خیلی اذیتم میکنه.
    اون 5 تا DVD ریکاوری رو نگرفتم. چون اون درایو ریکاوری هست فکر نکنم دیگه نیازی به تهیه DVD باشه.
    آره مثل شما نصب میکنم. دیسک بوت ویندوز رو میزارم و شروع میکنم به نصب. منم گردو رو دارم باید یه بار هم از روی اون تست کنم.
    مرسی
    نتیجه رو اعلام میکنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه از ویندوز اصلی استفاده نمیکنم. چون ویندوز اصلی بعد از یه مدت یه جورایی اذیتم میکنه. مثلا عکس ها توی photo viewr نشون داده نمیشه. هر نرم افزاری که میخوام باز کنم یه پیغام میده(پیغام ها متفاوته) و گزینه next desktop background از روی دسکتاپ حذف میشه و .... مشکلاتی از این قبیل که خیلی اذیتم میکنه.
    اون 5 تا DVD ریکاوری رو نگرفتم. چون اون درایو ریکاوری هست فکر نکنم دیگه نیازی به تهیه DVD باشه.
    آره مثل شما نصب میکنم. دیسک بوت ویندوز رو میزارم و شروع میکنم به نصب. منم گردو رو دارم باید یه بار هم از روی اون تست کنم.
    مرسی
    نتیجه رو اعلام میکنم...
    امیدوارم این دفعه مشکل حل بشه!!!
    من متاسفانه هنوز نگرفتم(شاید درست نخوندم !!) شما طبق روال نصب ویندوز درایو ویندوز رو فرمت کردید و یک ویندوز نصب کردید که بعد از اولین بالا اومدن و رویت صفحه طوسی رنگ ریست میشده و این کار کماکان ادامه پیدا می کرده...(امیدوارم مشکل رو درست خونده باشم و متوجه شده باشم!!!!)
    پس ویندوز اصلی و فابریک شما دود شده رفته هوا!الان شما با چه سیستم عاملی کار می کنید؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم این دفعه مشکل حل بشه!!!
    من متاسفانه هنوز نگرفتم(شاید درست نخوندم !!) شما طبق روال نصب ویندوز درایو ویندوز رو فرمت کردید و یک ویندوز نصب کردید که بعد از اولین بالا اومدن و رویت صفحه طوسی رنگ ریست میشده و این کار کماکان ادامه پیدا می کرده...(امیدوارم مشکل رو درست خونده باشم و متوجه شده باشم!!!!)
    پس ویندوز اصلی و فابریک شما دود شده رفته هوا!الان شما با چه سیستم عاملی کار می کنید؟؟
    دقیقا درست متوجه شدی عزیز.
    الان ویندوز فابریک رو دوباره از اون درایو ریکاوریه برگردوندم و در کنار اون یه سون اولتیمیت نصب کردم. ولی من در اصل میخوام یه ویندوز داشته باشه (ویندوز اولتیمیتی که خودم نصب میکنم) اصلا نمیخوام ویندوز فابریکی وجود داشته باشه. ولی میخوام توی اون درایو ریکاوریه بمونه تا بعداااااااا هر وقت دلم خواست دوباره بتونم بیارمش. امیدوارم توسنته باشم منظورم رو برسونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دقیقا درست متوجه شدی عزیز.
    الان ویندوز فابریک رو دوباره از اون درایو ریکاوریه برگردوندم و در کنار اون یه سون اولتیمیت نصب کردم. ولی من در اصل میخوام یه ویندوز داشته باشه (ویندوز اولتیمیتی که خودم نصب میکنم) اصلا نمیخوام ویندوز فابریکی وجود داشته باشه. ولی میخوام توی اون درایو ریکاوریه بمونه تا بعداااااااا هر وقت دلم خواست دوباره بتونم بیارمش. امیدوارم توسنته باشم منظورم رو برسونم.
    پس الان اون ویندوز فابریکه قاطی داره(واسه چی؟؟!!) و در کنارش و در درایوی دیگر شما یه اولتیمیت نصب کردید که می خواید در کل یه ویندوز باشه و اون هم اولتیمیت شما باشه!!مشکل صفحه طوسی هم مال اون ویندوزست که نصب کردید...

خب درایو ریکاوری که سر جاش!شما باید جفت ویندوز هارو پاک کنید (به همون سبک فرمت درایو) و تو درایو c یه ویندوز خوشگل نصب کنید...تقریبا وجود مشکل غیر منطقی به نظر می رسه مگه اینکه خدای نکرده مشکلی از لپ تاپ باشه که اون هم بسیار بعید هست...به هر حال منتظر اعلام نتیجه از طرف شما هستیم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس الان اون ویندوز فابریکه قاطی داره(واسه چی؟؟!!) و در کنارش و در درایوی دیگر شما یه اولتیمیت نصب کردید که می خواید در کل یه ویندوز باشه و اون هم اولتیمیت شما باشه!!مشکل صفحه طوسی هم مال اون ویندوزست که نصب کردید...

خب درایو ریکاوری که سر جاش!شما باید جفت ویندوز هارو پاک کنید (به همون سبک فرمت درایو) و تو درایو c یه ویندوز خوشگل نصب کنید...تقریبا وجود مشکل غیر منطقی به نظر می رسه مگه اینکه خدای نکرده مشکلی از لپ تاپ باشه که اون هم بسیار بعید هست...به هر حال منتظر اعلام نتیجه از طرف شما هستیم
    آقا مرررررررررررررررررررررسی. از روی دی وی دی 14 گردو یه سون 64 بیتی اولتیمیت خوچگل نصبیدم. بدون هیچ مشکلی. همه درایورها هم به راحتی روش نصب شد.
    همونی که میخواستم....

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •