این داستان منو بخونید و درس عبرت از کل انداختن و مردم آزاری تو خیابون بگیرید !!
دوستان دیشب ساعت حدودای 10 تو راه بودم داشتم میومدم خونه
یه سمند سفید توش دو تا جوون هم سن و سال خودم حالا یکی دو سال بزرگتر(حدود 21 22) یکمی تنش میخارید هی میومد پشتم نور بالا میزد ماشینشو گاز گازی میکرد راهنمای چپ و راست و...(سوناتا دستم بود)
پیش خودم گفتم برو پی کارت حالو حوصلتو ندارم ! چون نمیخواستم باهاش در بیوفتم پامو گذاشتم رو گاز و جاش گذاشتم اونم بهم نرسید
رسیدم به فلکه و شلوغی سرعتمو کم کردم بالاخره بهم رسید
من که آروم میروندم و اون اومد پشت سرم چسبوند و نور بالا رو زد تو چشم
نمیدونم شما اینجوری هستید یا نه ولی اگه منو جو بگیره دیگه کاریم نمیشه کرد
پیش خودم گفتم سرعت کمه و اینم چسبونده پشت سرم بذار بزنم رو ترمز بکوبونه پشتم یکم لجش در بیاد فوق بالاش سپر خراب میشه
آقا محکم زدم سر ترمز اونم کوبوند پشتم(خدا رو شکر سپر چیزیش نشد فقط رنگ سفید ماشینش رو ماشینم جا گذاشت که با پنبه و الکل کامل پاکش کردم)
نایستادیم و تو راه اومد بغلم شروع به فحش دادن کرد منم گفتم بچرخ تا بچرخیم
گازشو گرفتم و دوباره بهم نرسید از تو آینه نگاش کردم مثله گاو نر شده بود که رنگ قرمز نشونش بدی! جدی وحشی وحشی شده بود هی گاز میداد چپ و راست میشد و...
اومدم به رانندگیم ادامه بدم دیدم صدای کشیدن ترمز میاد
تو آینه نگاه کردم دیدم از لاین راست داشت سبقت میگرفت و تعادلش رو از دست داد ماشینش سر خورد و رفت بین بلوار (جدول و شمشاد های بین دو راه خیابون
چیزی که تو آینه عقب دیدم خاک و ترافیک و اون سمنده بود که داشت تو جدول و شمشاد ها کله ملق میزد
بد تصادفی بود یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید البته به احتمال زیاد زنده موندن ولی ماشین له و لورده شده بود و مطمئنا خودشون هم زخمی شدن
علاوه اینکه دلم براشون سوخت و ترسیده بودم با خودم گفتم آخیییییییییش جیگرم حال اومد تا تو باشی بخای اذیت کنی
خدا شاهده که تو تصادفش من هیچ نقشی نداشتم و خیلی باهاش فاصله داشتم
گفتم تو که رانندگی بلد نیستی چرا میخوای کل بندازی
ولی دارم جدی بهتون میگم اگه اهل کل کل با مردمید(تو ماشین) بدونید آخر عاقبتت در همین حد میشه حالا به بهتر و یا خدایی نکرده بد تر از این
چندین ماه پیش سر همین قضیه کل انداختن تصادف کرد(البته به بدی این یارو نبود)
سر چی؟ سر اینکه یه پراید پسر جوون داشت تند تر از خودش میرفت
نمیدونم چرا ماها به جوونای هم سن و سال خودمون ویار داریم؟ تا یکی رو میبینیم به اجبار باید باهاش کورس بذاریم!! همین یارو هم همین طور شد دیده من جوونم گفته بذار یکمی باهاش کل بندازیم ! (که دیدم چجوری کل انداخت
.gif)
)
جدی میگم بیخیال شیییییییییییییییید
من خودمم هنوز بچم و ذوق اینچیزا تو دلم هست ولی خیلی وقته دیگه بیخیال شدم حتی قبل از گرفتن گواهینامم چون قبلنا یه قضیه ای برام پیش اومده