مصطفی دارم ازت نا امید میشم کم کم
برو اینجا قشنگ توضیح داده:
اصلا چیز خاصی نیست فقط اول اینکه نباید آپدیت کینکت رو ریخته باشی و دومی هم نداره : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا آپدیت میریزی و خلاص!
مصطفی دارم ازت نا امید میشم کم کم
برو اینجا قشنگ توضیح داده:
اصلا چیز خاصی نیست فقط اول اینکه نباید آپدیت کینکت رو ریخته باشی و دومی هم نداره : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا آپدیت میریزی و خلاص!
برادر مصطفی نری 10 تومن بدیا . اصلا کاری نداره آپدیت نرم افزاری هستش . من از جایی که بازی گرفتم 1000 گرفت تا آپدیت هارو برام بفرسته ( نداشتن ای دی اس ال هم داستانی شده واسه ما ) کلا خوب تیغ میزنن اینا
الان مسعود خودت این کار هارو انجام دادی ؟ اگه ردیف باشه میخوام NFS رو بگیرم
اگه خودمم نمیتونستم آپدیت کنم بازم 10 تومن نمیدادم به اینا1 ماه صبر میکنم LT+ جون بیاد اون موقع 10 تومن میدم
![]()
خدایی سر گردنه هست فقط میگیبرادر مصطفی نری 10 تومن بدیا . اصلا کاری نداره آپدیت نرم افزاری هستش . من از جایی که بازی گرفتم 1000 گرفت تا آپدیت هارو برام بفرسته ( نداشتن ای دی اس ال هم داستانی شده واسه ما ) کلا خوب تیغ میزنن اینا
10 تومن !!!!
میشه با این 10 تومن حداقل سه تا بازی خرید : دی
آره تست شده هست... تضمیمنیالان مسعود خودت این کار هارو انجام دادی ؟ اگه ردیف باشه میخوام NFS رو بگیرم
بگیر به خیال راحت بازی کنی
+
اگه GT 5 نمیومد میشد به راحتی این بازی رو به عنوان بهترین ریسنگ سال انتخاب کرد.... شانس نیاورد دیگه
+
میانگین نمرات بازی:
X360
از 35 نقد 87/100
PC
از 5 نقد 87/100
PS3
از 35 نقد 89/100
Last edited by Masoud King; 22-11-2010 at 13:13.
حالا جالب میشه یه اتفاقی بیفته و هرکسی که ازین آپدیت ها استفاده کرده یوهو فلگ بشه : دی
بازی فردا میرسه دستم ببینم چجوریاس خیلی مشتاقم ببینم چجوری شده
در یک کلام فوق العادست . واقعا بهتر ازین نمیشد . گیم پلی بازی بسیار نفس گیر و جذابه . من خودم با پلیس بودنش بیشتر حال کردم و ازون حالتی که باید با ماشین پلیس به خط پایان برسی خوشم نمیاد : دی . گرافیک بازی هم خیلی خوبه با صدا گذاری به شدت حال کردم ترجیحا هنگام بازی کردن صدا رو زیاد کنید و نیترو بزنین خونه میلرزه : دی کلا خیلی لذت بردم واقعا عالیه
دقیقآ..خیلی مسخره هست اون قسمتش!تازه به در و دیوار هم نباید بخوری ازت تایم کم می کنه!!!ازون حالتی که باید با ماشین پلیس به خط پایان برسی خوشم نمیاد : دی
منم با همینش مشکل دارم آدم استرس میگیره نمیتونه درست بازی کنهالبته شاید یکم بیشتر بازی کنیم هندلینگش بیاد دستمون بهتر بشه با قسمت کنار اومد اما در حال حاضر من فقط اینارو میرم که رفته باشم یعنی حتی نقره یا برنز هم بگیرم راضی بیدم حالا بعدا میرم واسه طلا .
دوستان آهنگ های بازی رو می تونید از اینجا دانلود کنید ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که موزیک رو کاملآ آف کردم تو بازی بلکه صدای غرش موتور ماشین رو بشنوم لذت ببرم!کلآ حالش به همینه تو این سبک بازیها..دوستان آهنگ های بازی رو می تونید از اینجا دانلود کنید ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)