سلام
عجب فکر نکنم این نسخه بهتر از نسخه های قبلی باشه ... 115 مگابایت من که تعجب میکنم ... به نظر من بهترینش همون
Stronghold Crusader EXTREME V1.2 هست خیلی توپه نسخه 2 و 3 هم بدک نیست اما این یکی![]()
سلام
عجب فکر نکنم این نسخه بهتر از نسخه های قبلی باشه ... 115 مگابایت من که تعجب میکنم ... به نظر من بهترینش همون
Stronghold Crusader EXTREME V1.2 هست خیلی توپه نسخه 2 و 3 هم بدک نیست اما این یکی![]()
Last edited by Mehran Gamer; 11-11-2010 at 22:02.
اولا این انلاینه
دوما 115 گیگ هستش![]()
بدرد که نمیخوره ، آدم بیکاره بنشینه قلعه درست کنه ، دوباره خراب بشه دوباره بساز و ...
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
نسخه های قبلی کمتر از 600 مگ نبودن ... چه برسه به این یکی ...
ای بابا چی داری میگی تو آخه؟
برو بذار باد بیاد...این تاپیک رو هم مثل wow خراب نکن لطفا.
وقتی این سبک از بازی هارو درک نمیکنی مجبور نیستی بیای این تاپیک رو هم به گند بکشی.بدرد که نمیخوره ، آدم بیکاره بنشینه قلعه درست کنه ، دوباره خراب بشه دوباره بساز و ...
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
نسخه های قبلی کمتر از 600 مگ نبودن ... چه برسه به این یکی ...
جریان این parish چیه؟ به چه درد میخوره؟
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
خیلی عجیبه این بازی روی هارد من 2 مگ هست.در حالی که بیشتر از 100 مگ آپدیت شده.شما یه نگاه به پوشه بازی بندازید ببینید چن مگ هست.
research point چطور میده؟ ه ر روز میده یا باید با گلد خرید؟
توی آموزش نوشته
وقتی یه مرحله رو پشت سر گذاشتی و رنکت رو بالا بردی به ازای هر مرحله 3 تا پوینت بهت میده . میتونی پوینت جداگانه هم بخری که دونه به دونه قیمتش زیاد میشه
مهران جان خواهشا بس کن دوست ندارم این تاپیک هم بشه مثل تاپیک WOW
اگه قراره بازی کنی بسم الله اگه قرار نیست شما رو به خیر و ما رو به سلامت ، دیگه دوست ندارم اینجا بر سر مسائل بچه گانه دعوا درست بشه
Last edited by *Ali*; 15-11-2010 at 15:20.
بازی خودش 2 مگابایت هست !
بعد نصب 102 مگ آپدیت می کنه که اگه شما ویندوز Xp داشته باشی آپدیتا این جا ریخته میشه :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
پوشه ای با نام Firefly Studios !
بهتون پیشنهاد می کنم یه کپی از این پوشه بگیرید ! چون اگه ویندوز عوض کنید این فایل حذف
میشه و مجبورید دوباره آپدیت کنین !!
بعد از ویندوز ریختن کافیه خود بازی رو نصب کنید اون پوشه رو هم کپی کنید تو همون مسیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)