دوستان برای راهنمایی در مورد اسمبل جای هست تو این فروم؟اولین سوالمم اینه که بین پشت مادر بورد و سینی کیس که فلزی هست نباید یه چیز نارسانا باشه؟
دوستان برای راهنمایی در مورد اسمبل جای هست تو این فروم؟اولین سوالمم اینه که بین پشت مادر بورد و سینی کیس که فلزی هست نباید یه چیز نارسانا باشه؟
منظورم اینه فقط دوتا pci داره . یعنی برای مودم و اون کارتی که گفتی. اگر بعدا بخوی چیز دیگه اضافه کنی نمیتونی.
گرافیک 2 تا ورودیه برق داره ولی پاور فقط یک خروجی برق مخصوص گرافیک داره البته روی خود گرافیک دو کابل هست میشه بگید قضیه ی انا چطوریه ؟البته میدونم جای این سوالا اینجا نیست جایی دیگه توی فروم پیدا نکردم
شاید تو بخش اورکلاک بهتر بتونی جواب بگیری.
درسته اون جا بهتر بهتون کمک می کنند ...شاید تو بخش اورکلاک بهتر بتونی جواب بگیری.
با سلام من سیستمم را چند وقتی هست که گرفتم ولی توی یکی 2 سایت قطعات زیر را که زدم همشون پاور بالای 500 وات پیشنهاد دادند من یه کم نگران شذم از اینکه شاید کم باشه یا در حالتی همه ی قطعات با توان به کار گرفته شود از نظر پاور کم بیاره و باعث اسیب دیدن قطعات بشه من یک کارت پی سی ای هم اضافه کردم و مین یک جای پی سی ای دیگه هم داره که شاید بعدا استفاده کنم اکثر یو اس بی همم همیشه اشغاله و شاید یک bluray کمبو و خود کیس 2 فن داره و جای 2 فن دیگه هم داره که اختمالا اضافه کنم با این شرایط جای نگرانی داره یا نه و اگه داره به نظرتون این پاور که روی سیتستمه چند بر میدارند و پاور چند بذارم که خیالم راحت باشه
CPU:Intel Core i7 870
ram:corsair 4 gb
M.B:ASUS P7P55D-E LX
HDD:Seagate 1tb (7200.12)
ODD:LITEON 24X
vga:gtx460 1 gb zotac
PSU:GREEN 535B
Case:Green Magnum 2
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
با سلام من سیستمم را چند وقتی هست که گرفتم ولی توی یکی 2 سایت قطعات زیر را که زدم همشون پاور بالای 500 وات پیشنهاد دادند من یه کم نگران شذم از اینکه شاید کم باشه یا در حالتی همه ی قطعات با توان به کار گرفته شود از نظر پاور کم بیاره و باعث اسیب دیدن قطعات بشه من یک کارت پی سی ای هم اضافه کردم و مین یک جای پی سی ای دیگه هم داره که شاید بعدا استفاده کنم اکثر یو اس بی همم همیشه اشغاله و شاید یک bluray کمبو و خود کیس 2 فن داره و جای 2 فن دیگه هم داره که اختمالا اضافه کنم با این شرایط جای نگرانی داره یا نه و اگه داره به نظرتون این پاور که روی سیتستمه چند بر میدارند و پاور چند بذارم که خیالم راحت باشه
CPU:Intel Core i7 870
ram:corsair 4 gb
M.B:ASUS P7P55D-E LX
HDD:Seagate 1tb (7200.12)
ODD:LITEON 24X
vga:gtx460 1 gb zotac
PSU:GREEN 535B
Case:Green Magnum 2
پاورتون کمه.شاید الان مشکلی نباشه ولی در اینده باعث اسیب به قطعات و کار نکردن درست قطعات میشه.
پاور هم اگر گارانتی داشته باشه خوب برمیدارن.
شمل اگر بتونی 685b با قیمت 120 بگیری. خوبه و جای نگرانی نیست.
یعنی اینقدر کمه که شما 685 پیشنهاد میدی؟
انقدر هم کم نیست ولی فرقه 585 با 685 20 تومانه که 100 وات تفاوت دارند.فکر میکنم ارزششو داشته باشه.
در هر صورت پاورتون با توجه به کاربردتون لبه مرزه و این باعث میشه پاور از تمام قدرتش برای تغذیه استفاده کنه در نتیجه کاهش عمر پاور و به دلیل افت توان که همیشه یک امر اجتناب ناپذیره میتونه موجبه مشکلاتی بشه.
من اخرین ورژن نیدفور اسپید را بازی می کنم و فک کنم حداکثر توان سیستم را بکشه چون یوزیج سی پی یو بعد بیرون امدن از بازی توی تسک منیجر روی 100 در صده ولی هیچ مشکلی تا الان پیش نیمده حداکثر بازی کردن پشت سر هم تا یک ساعت هم شده.خیلی ازکابلهای پاور هم بدون مصرف توی کیس افتاده با این حساب باز هم عوض کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)