تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 6 از 28 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

در مورد اون کوره من قبلا هم گفتم. من رفتم اینا رو پیدا کردم از در و دهات و روستاها و جاهای متروکه... همشون شارلاتان و احمق از آب در اومدن. این یارو رو هم نمیخوام بگم احمق ه... ولی... همون احمق ه و هیچی نمیدونه. من امثال اینا رو زیاد رفتم پیداشون کردم. لازم باشه بازم میرم. آینده رو دیدن کاره هر کله پوکی نیست.

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اینکه فکر کنیم پیشگویی صورت گرفته بسیار عقلانی تر از اینه که فکر کنیم تشکیلاتی مخوف وقایع جهان رو نوشتن و داره عینا بدون ه کم و کاست اتفاق میوفته.
    اگه این فرض درست باشه با تغییرات کوچک آینده نویسی تشکیلات مخوف هم به هم خواهد ریخت.
    خب نظر شما اینه دوست من
    از نظر من پیش نویسی خیلی عقلانی تر هست و مدارک کافی هم وجود داره
    برای کسانی که برن دنبالش!
    موضوع اینکه همه عضو سیستم هستن

4. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در اول باید بگم که راستش ادرس صفحه ی توهم توطئه توی ویکی پدیا رو ندارم!! لطفا خودتون برید بگردید و ببینید!!!
    6.5 میلیارد انسانی که تو دینا هستن،اگه 4میلیاردشون هم شعور داشته باشن،میتونن بفهمن که چیزی داره انجام میشه و تشکیلات مخوفی که اتفاقا انگلیسی و اسرائیلی و امریکایی هستن و روسیه هم گاتهی (توجه که فقط گاهی!) در اونها دست دارن، رو مهندسی کردن...
    البته در حال حظار در دنیا فقط 63 درصد از 70 میلیون نفر از 6 میلیارد نفر شعور دارن و بقیه ول معطلن!!(حالا یه خورده بیشتر و یه خورده کمتر زیاد مهم نیست!!)
    ------------------
    طپش،سه سال پیش یه مستند ساخته بود در مورد نوستراداموس...
    راستش اون باعث شد که تا میتونستم راجعبهش بخونم و بخونم....
    11سپتامبر،دیوار برلین،انقلاب ایران،جنگ جهخانی دوم و بمباران اتمی هیروشیما و ناکا،هیتلر و جنگش و خیلی مسائل دیگه...
    ولی راستش من نمیتونم باورش کنم...

مثلا دربارهی انگلیس گفته بود که و اونها در جنگ زیر زمین پنهان میشوند....و یا یه همچین چیزی!!
    خوب البته در زمان اون،پناهگاه های زیر زمینی وجود ندارن واحتمالا اون اصلا به انگلیس سفر نکرده بوده که ببینه ایا انگلیس چنین چیزی داره یا نه و اونم برای 400 سال بعدش....

یا درباره ی بعد از مرگش اینو بگم که ظاهرا نوشته بوده که کسی که قبر منو باز کنه به طرز فجیعی میمیره...
    دو نفری که میرن و قبرش رو باز میکنن دوتاشون همونجا میمیرن!!(لطفا کسی که اطلاعات بیشتری داره،یاداوری کنه اینا مال خیلی وقت پیشه که من خوندم...)

--------------
    در زمان یاشون،سفر از طریق هوا هم امکان پذیر نبوده که ایشون بارها و بارها بهش اشاره کرده....بنابراین میشه گفت که ایشون جزو استثنائات برای پیش بینی اینده ی دور هستن...(ضمن اینکه هنوز پیش گویی هاش تموم نشده و ادامه داره!!!)

اگر دوستان لطف کنن و پیش گویی های ایندش رو برای ما بنویسه خیلی خوب میشه...

متاسافنه شعر ایشون خیلی خشک تر از اونی بود که من اینجا میبینم!!(تا جایی که یادم یماد،وقتی تو مستند طپش،با هر دو بیتیی که ازش میخوندن و واقعه رو نشون میدادن،خیلی سخت بود ارتباط دادنشون باهم!!!) در صورتی که تو شعرهایی که دوستمون داره میگه،تقریبا داره دست میذاره رو واقعه!!

-----------------------------------
    میگن تو کرمانشاه یه بابایی هستش که کوره...همیشه باید برا دیدنش وقت ملاقات بگیری از قبل...از کسی پولی نکیگره و اینده رو بهش میگه!!!
    مثلا به یکی از اشناهای ما گفته بود که زن خوشگل و معلمی از شاه اباد(اسلام اباد غرب!) میگیری..اینم فحش کاریش کرده بود و اومده بود...سه اسل بعدش تو راه تهران یه ماجرای عشقی براش پیش میاد و با یه خانوم معلم اسلام ابادی ازدواج کرد!!!
    این داستان و پیش گویی رتبه ی خیلی عالی در شهر سرد همسایه ی پسر خالم که درست از اب در اومد،باعث شد که بنده هم همراه خونواده به اونجا برم...(هیچوقت دو نفر رو با هم راه نمیده و باید تنها بری پیشش!! هیچی لازم نیست بگی و خودش حرف میزنه و بعد از دو دقیقه وقتت تموم میشه!! نه کتابی در کاره و نه چیزی...طرف کوره،و موقع ورود هیشکی چیزی ازت نمیپرسه!!هیچکس با هم حرف نمیزنه!!(همه نگران و در هال دعا برای خواستشون هستن!!!)
    مامانم با گریه اومد بیرن و نوبت من بود....
    من بدون هیچ اعتقادی رفتم تو...چیزیایی که شنیدم،عاشق شدن با یه هم کلاسی(احتمالا منظورش هم دانشجو بود چون من هیچ تمایل گی ای ندارم!!)،خریدن ماشین و رتبه ی نامناسب و رشته ی بد دانشگاهی،کوری چشم و یه پیشنهاد به افزایش اعتقادات شدم...
    داشت حرف میزد و گفت اعتقادات رو بیشتر کن،خدا رو قبول کن،بهشتش رو قبول کن،قران رو قبول کن،تا "پ" پیامبر رو انداخت بیرن عصبانی شدمو گفتم مامانم دیگه چی بهت گفت؟ کوکت کرده که دیگه چی بگی؟بذار برم بیرون کارش دارم و وقتی داشتم میومدم بیرن،گفت تو که جلو مادرت پررویی نمیکنی!!!)
    اومدم بیرون و تو راه خونه هیشکی چیزی از دیگری نپرسید....
    تو خونه،سه چار روز بعد،مامانم گیر داد که چی بهت گفته!! گفتم همونایی که خودت بهش گفته بودی!! گریه کرد و قسم خورد که هیچی بهش نگفته و اینا....
    اگه مامانم چیزی بهش نگفته باشه(امکان نداره!! پس از کجا میدونست؟!)
    اینا رو درست پیش گویی کرد:
    -بی اعتقادیم به خدا!
    بی اعتقادیم به بهشت و جهنم و قران و پیامبر و امام و حکومت و ...!!!
    -کسب رتبه ی بد و رشته ی بد تر!!!در دانشگاه....

چیزایی که اتفاق نیوفتاده:
    خریدن ماشین!(تو برنامم دارمش...)
    عاشق شدن( the love part of my mind is broken!) !!!
    جوان مرگ شدن...
    اگه جوون مرگ شدم،بدونین که اون یارو درست گفته....

(در مورد ازدواج داییم با دختر عموش که یکی از چیزایی بود که ما خندمون میگرفت که اون دختر با داییم ازدواج کنه و اصلا خونوادش بدون قتل عام خونواده ی ما خواستگاری رو بپذیرن،درست گفته بود،در مورد شغلش و همینطور شوهر کردن دختر خالم!!!)

حالا شما هم برین پیش این یارو،ببینید درست میگه یا نه!!!
    بعضی افراد توانایی خواندن افکار را دارند که یک پدیده متافیزیکی و علمی هست و با استفاده این سو استفاده میکنند.
    اگر ه تو دانشگاه رتبه خوب نیاوردی که یک چیز 20 به 80 هست.
    حداقل 80 درصد دانشجوها رتبه بد میاوردند و در دانشگاه های خوب قبول نمیشند.
    اینکه ماشین بخری.
    در صدی که یک نفر در ایران ماشین نخره بسیار کم و ناچیز هست
    به راحتی هم قابل جلوگیری هست و با استفاده از یک چیز کوچک مغناطیسی که در پشت گوشت قائم میکردی.میتونستی مانع خواندن افکارت میشدی

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا نسخه اصلی این کتاب به فارسی را قرار بدید.
    اصلا از کجا میدونید این نسخه فارسی که دراختیار شما هست اصلی هست؟؟

---------- Post added at 05:21 AM ---------- Previous post was at 05:16 AM ----------

جالب هست که از همین کتاب در اوردن که سال 2012 جهان تموم میشه.
    از همین کتاب هم در اوردن که جنگ جهانی سوم در راه هست و قدرت گرفتن ایران و غیره.

میتونید این تناقض را توضیح بدید؟؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

با من هستید؟ نسخه کتاب من؟
    نمیدونم که اصل ه یا بدل ه. فقط سانسور نشده. تحریف شده یا نشده رو ادعا نمی کنم. ولی تفسیرهاش مطمئنا جانبدارانه نوشته شده. به خاطر همین من فقط اصل رباعی ها رو میزارم و تفسیرها رو نمینویسم.
    چه جوری قرار بدم کتاب رو؟
    کسایی که در مورد کم و کاست نوشتن رباعی ها شک دارند در صورت درخواست من اون صفحه رباعی رو در تاپیک قرار میدم.
    در ضمن 2012 در کتاب من نوشته نشده. هرچند که آخرالزمان نوشته شده ولی اشاره ای به 2012 نشده.
    در مورد قدرت گرفتن ایران هم نوشته شده ولی افول قدرتش هم نوشته شده.

8. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لطفا اونایی که در مورد ایران هستن رو بذار....من باید برم پول چیز پی انم رو بدم که تمدید بشه!!!الان بر میگردم تا کلی با هم بحث کنیم...ناراحت شدم که پست هام تو تاپیک قبلی پاک شد و یه مدت نیومدم!! حالا که اومدم میخوام بحث بهتری داشته باشم!! بدور از خرافات البته...

10. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

خب نظر شما اینه دوست من
    از نظر من پیش نویسی خیلی عقلانی تر هست و مدارک کافی هم وجود داره
    برای کسانی که برن دنبالش!
    موضوع اینکه همه عضو سیستم هستن
    سعید جان کلآ خیلی بدبین نیستی؟!

همه عضو سیستم هستن!!!!!

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سعید جان کلآ خیلی بدبین نیستی؟!

همه عضو سیستم هستن!!!!!
    البته من خودم نظری راجع به پیشگویی نویسی ندارم چون یکم پیچیدس

ولی حرف ایشون از نظر منطقی خیلی هم دور از واقع و بدبینی نیست.مگه همش چند تا پیشگوی مهم و معروف داریم که بگیم حالا همه هم عضو نیستن
    اصلا شاید همین تعداد انگشت شمار ، از طرف سیستم مامور پیشگویی نویسی شده باشن

13. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

اما اینکه یک دنیا به هم بریزه ! مثل جنگ جهانی عجیبه!.... ممکنه جنگ جهانی به نفع اون کشور هایی که گفته شد تموم شده باشه اما در مورد انقلاب ایران چی؟!... و اینکه جنگ جهانیه سوم اتفاق میافته و ایران یکی از ارکانش هست چه منفعتی میتونه برای انگلیس یا امریکا باشه؟!...

در مورد اتمام جهان در سال 2012 هم من یک مطلب از ناسا هم خونده بودم که همچین موضوعی را تایید میکرد در اوایل سال 2013 که البته به قول دوستان اقای داموس ظاهرآ 12/12/2012 پیش بینی کردن...پس شاید خیلی هم بیراه نباشه...!

15. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اما اینکه یک دنیا به هم بریزه ! مثل جنگ جهانی عجیبه!.... ممکنه جنگ جهانی به نفع اون کشور هایی که گفته شد تموم شده باشه اما در مورد انقلاب ایران چی؟!...
    انقلاب ایران شدیدا منافع داشت برای امریکا و حتی الان هم داره!

در مورد اتمام جهان در سال 2012 هم من یک مطلب از ناسا هم خونده بودم که همچین موضوعی را تایید میکرد در اوایل سال 2013 که البته به قول دوستان اقای داموس ظاهرآ 12/12/2012 پیش بینی کردن...پس شاید خیلی هم بیراه نباشه...!
    کجا ؟
    لینک میشه بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •