در اول باید بگم که راستش ادرس صفحه ی توهم توطئه توی ویکی پدیا رو ندارم!! لطفا خودتون برید بگردید و ببینید!!!
6.5 میلیارد انسانی که تو دینا هستن،اگه 4میلیاردشون هم شعور داشته باشن،میتونن بفهمن که چیزی داره انجام میشه و تشکیلات مخوفی که اتفاقا انگلیسی و اسرائیلی و امریکایی هستن و روسیه هم گاتهی (توجه که فقط گاهی!) در اونها دست دارن، رو مهندسی کردن...
البته در حال حظار در دنیا فقط 63 درصد از 70 میلیون نفر از 6 میلیارد نفر شعور دارن و بقیه ول معطلن!!(حالا یه خورده بیشتر و یه خورده کمتر زیاد مهم نیست!!)
------------------
طپش،سه سال پیش یه مستند ساخته بود در مورد نوستراداموس...
راستش اون باعث شد که تا میتونستم راجعبهش بخونم و بخونم....
11سپتامبر،دیوار برلین،انقلاب ایران،جنگ جهخانی دوم و بمباران اتمی هیروشیما و ناکا،هیتلر و جنگش و خیلی مسائل دیگه...
ولی راستش من نمیتونم باورش کنم...
مثلا دربارهی انگلیس گفته بود که و اونها در جنگ زیر زمین پنهان میشوند....و یا یه همچین چیزی!!
خوب البته در زمان اون،پناهگاه های زیر زمینی وجود ندارن واحتمالا اون اصلا به انگلیس سفر نکرده بوده که ببینه ایا انگلیس چنین چیزی داره یا نه و اونم برای 400 سال بعدش....
یا درباره ی بعد از مرگش اینو بگم که ظاهرا نوشته بوده که کسی که قبر منو باز کنه به طرز فجیعی میمیره...
دو نفری که میرن و قبرش رو باز میکنن دوتاشون همونجا میمیرن!!(لطفا کسی که اطلاعات بیشتری داره،یاداوری کنه اینا مال خیلی وقت پیشه که من خوندم...)
--------------
در زمان یاشون،سفر از طریق هوا هم امکان پذیر نبوده که ایشون بارها و بارها بهش اشاره کرده....بنابراین میشه گفت که ایشون جزو استثنائات برای پیش بینی اینده ی دور هستن...(ضمن اینکه هنوز پیش گویی هاش تموم نشده و ادامه داره!!!)
اگر دوستان لطف کنن و پیش گویی های ایندش رو برای ما بنویسه خیلی خوب میشه...
متاسافنه شعر ایشون خیلی خشک تر از اونی بود که من اینجا میبینم!!(تا جایی که یادم یماد،وقتی تو مستند طپش،با هر دو بیتیی که ازش میخوندن و واقعه رو نشون میدادن،خیلی سخت بود ارتباط دادنشون باهم!!!) در صورتی که تو شعرهایی که دوستمون داره میگه،تقریبا داره دست میذاره رو واقعه!!
-----------------------------------
میگن تو کرمانشاه یه بابایی هستش که کوره...همیشه باید برا دیدنش وقت ملاقات بگیری از قبل...از کسی پولی نکیگره و اینده رو بهش میگه!!!
مثلا به یکی از اشناهای ما گفته بود که زن خوشگل و معلمی از شاه اباد(اسلام اباد غرب!) میگیری..اینم فحش کاریش کرده بود و اومده بود...سه اسل بعدش تو راه تهران یه ماجرای عشقی براش پیش میاد و با یه خانوم معلم اسلام ابادی ازدواج کرد!!!
این داستان و پیش گویی رتبه ی خیلی عالی در شهر سرد همسایه ی پسر خالم که درست از اب در اومد،باعث شد که بنده هم همراه خونواده به اونجا برم...(هیچوقت دو نفر رو با هم راه نمیده و باید تنها بری پیشش!! هیچی لازم نیست بگی و خودش حرف میزنه و بعد از دو دقیقه وقتت تموم میشه!! نه کتابی در کاره و نه چیزی...طرف کوره،و موقع ورود هیشکی چیزی ازت نمیپرسه!!هیچکس با هم حرف نمیزنه!!(همه نگران و در هال دعا برای خواستشون هستن!!!)
مامانم با گریه اومد بیرن و نوبت من بود....
من بدون هیچ اعتقادی رفتم تو...چیزیایی که شنیدم،عاشق شدن با یه هم کلاسی(احتمالا منظورش هم دانشجو بود چون من هیچ تمایل گی ای ندارم!!)،خریدن ماشین و رتبه ی نامناسب و رشته ی بد دانشگاهی،کوری چشم و یه پیشنهاد به افزایش اعتقادات شدم...
داشت حرف میزد و گفت اعتقادات رو بیشتر کن،خدا رو قبول کن،بهشتش رو قبول کن،قران رو قبول کن،تا "پ" پیامبر رو انداخت بیرن عصبانی شدمو گفتم مامانم دیگه چی بهت گفت؟ کوکت کرده که دیگه چی بگی؟بذار برم بیرون کارش دارم و وقتی داشتم میومدم بیرن،گفت تو که جلو مادرت پررویی نمیکنی!!!)
اومدم بیرون و تو راه خونه هیشکی چیزی از دیگری نپرسید....
تو خونه،سه چار روز بعد،مامانم گیر داد که چی بهت گفته!! گفتم همونایی که خودت بهش گفته بودی!! گریه کرد و قسم خورد که هیچی بهش نگفته و اینا....
اگه مامانم چیزی بهش نگفته باشه(امکان نداره!! پس از کجا میدونست؟!)
اینا رو درست پیش گویی کرد:
-بی اعتقادیم به خدا!
بی اعتقادیم به بهشت و جهنم و قران و پیامبر و امام و حکومت و ...!!!
-کسب رتبه ی بد و رشته ی بد تر!!!در دانشگاه....
چیزایی که اتفاق نیوفتاده:
خریدن ماشین!(تو برنامم دارمش...)
عاشق شدن( the love part of my mind is broken!) !!!
جوان مرگ شدن...
اگه جوون مرگ شدم،بدونین که اون یارو درست گفته....
(در مورد ازدواج داییم با دختر عموش که یکی از چیزایی بود که ما خندمون میگرفت که اون دختر با داییم ازدواج کنه و اصلا خونوادش بدون قتل عام خونواده ی ما خواستگاری رو بپذیرن،درست گفته بود،در مورد شغلش و همینطور شوهر کردن دختر خالم!!!)
حالا شما هم برین پیش این یارو،ببینید درست میگه یا نه!!!