سلام به همه دوستان
می خواستم یه تاپیک جدید درباره مشکلاتم بزنم که اینجا رو دیدم.
این چند صفحه رو خوندم و مشکل من هم تقریبا مشکل دیگرانه به اضافه چند چیز دیگه.
من آدم کم حرفیم. آروم و تقریبا خجالتی و کمرو.
وقتی که میخوام با یک نفر دوست بشم همون چند دقیقه اول به من میگه که تو چرا انقدر کم حرفی؟
توی کلاس وقتی استاد از من سوال میکنه روم نمیشه بلند جوابشو بدم. ضربان قلبم به شدت بالا میره. تا حالا نشده وقتی جایی از درس رو متوجه نشدم دوباره از استاد بپرسم. تا حالا نشده کنفرانس بدم.
در دانشگاه دوستای زیادی ندارم. فقط با بعضیاشون سلام و علیک دارم. وقتی میخوام درباره چیزی حرف میزنم خیلی زود حرفم تموم میشه و نمیتونم موضوع رو بسطش بدم. توی یه جمع چند نفره اکثر مواقع من ساکتم.
تا حالا نشده برم به یک دختر پیشنهاد دوستی بدم.
البته به لطف یکی از دوستام تا حالا با سه تا دختر دوست شدم که دوستیمون نهایتا بیشتر از 2 ماه طول نکشید.
هر سه تا هم میگفتن تو چرا حرف نمیزنی، آخرش هم به خاطر همین ول کردن رفتن. از دوستی با دختر سه تا تجربه تلخ بدست آوردم. میترسم اگه برم سراغه یکی دیگه دوباره این قضایا پیش بیاد و اونم ول کنه بره. میترسم سرخورده بشم. یه عقده که بعدا برام مشکل درست کنه. از دوستام سوال کردم که با دختر درباره چه چیزایی حرف میزنین؟ اونا هم به من میگفتن که چرت و پرت بگو. سعی کن دخترارو بخندونی. ولی من اصلا نمیدونم درباره چه چیزایی باید حرف بزنم. به همین خاطر الان خیلی دارم از این موضوع ذجر میکشم. نمیدونم چجوری دیگرانو به خودم جذب کنم. حالا چه پسر باشه چه دختر. خیلی کلافم .اگه میتونید منو راهنمایی کنید.
مرسی