تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بدون کلاس خصوصی و با استفاده از کتاب میشه زیر 1000 آورد؟

راي دهنده
154. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • چرا که نشه.صد درصد میشه

136 88.31%
  • اصلا فکرش هم نکن.نمیشه

18 11.69%
صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 77

نام تاپيک: شور و اشتیاق برای درس خواندن ندارم راهی دارید کمکم کنید؟

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دوستان مطالب خیلی خوبی گفتن و من فقط یه نکته رو میخوام بگم.
    شما باید کاری کنی که بعد از درس خوندن همون لحظه نتیجه اش رو ببینی ... یه چیزی شبیه به دفتر برنامه ریزی قلم چی. وقتی بعد از درس خوندن شما ساعت مطالعه ات رو مینویسی حس میکنی که به هدفت که افزایش ساعت مطالعه است نزدیک شدی.
    من خودم مطالعه هام رو تو یه جدول هفتگی هم مینوشتم. به نظر من این کار ها میتونن کمک کنن که انگیزه ی بیشتری برای درس خوندن پیدا کنید.
    در ضمن، هیچ کسی نمیتونه برای شما معجزه کنه که از فردا خیلی راحت برید سر درس. من هم خیلی وقت ها بوده که بعد یه مدت دوری از درس سرد بودم و سخت می نشستم پای درس. ولی اگه راه بیفتید دیگه خیلی راحت زمان زیادی رو برای درس میذارید. باید از کار های حاشیه ای کم کنید و تمرکزتون رو بذارید روی درس.

2. 3 کاربر از Sabayon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.a_935267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من که اصلا هیچ یک از خدمات کانون رو قبول ندارم.
    کانون یه چیزیه که بین بچه ها رسم شده که هرکی نره فکر می کنه یه چیزیش کمه.
    خیلی ها هستن که بدون کلاس و کتاب اضافی و فقط با کتاب درسی رتبه های مطلوبی آوردن.
    ولی اگه رتبه زیر 1000 کشوری می خوای باید توی یه آزمون شرکت کنی و تست بزنی وگرنه رتبه ای که می خوای بدون آزمون منظم و تست کمی مشکله.
    پس حتما برنامه ای جامیع از خودت داشته باش. برنامه ی خودت رو ببر توی آزمون نه بر عکس.
    حتما تست های گزینه 2 رو کار کن . من سال گذشته فکر می کردم کنکور 89 قراره شبیه سال 88 باشه و تست های گزینه 2 رو زیاد کار نمی کردم. ولی دیدم که کنکور سوالاش مشابه به گزینه 2 است.
    دیگه اینکه به کار بقیه کاری نداشته باش. نگو که فلانی کانونه من نیستم.
    خب سوالی دیگه هم بود در خدمتم

4. 4 کاربر از m.a_935267 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز این کلاس خصوصی ها خوبه ها ولی اصلا تضمین نمی کنه کنکور قبول شی
    کانون اینا هم خوبه
    خودت هم می گی تو گزینه 2 هستم که چه بهتر
    ولی به نظر من اونایی که کلاس نگرفتن موفق تر بودند

6. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز کلاس رفتن یا نرفتن بستگی به تسلط شما و همچنین دبیر اون درستون داره.مثلا ما فیزیک1و2 (پایه منظورمه) معلمهامون بسیار افتضاح بودن کلاس میرم ولی درسهایی مث شیمی،حسابان و ... که دبیرامون خوب بودن (در حد کتاب خوب تریس میکردند) نیازی به کلاس رفتن ندارم و با تست حل کردن میتونم درصد قابل قبولی بدست بیارم. شما هم رو همین اصل واسه کلاس تصمیم بگیرید.
    همچنین به نظر من واسه شما که فارغ التحصیل هستید حداقل واسه یک درس (ترجیحا درسی که ضعیفترین) کلاس برید که یه موقع از جو کنکور خارج نشین.
    ان شاء الله موفق باشید//

8. این کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mondialogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همین جام دیگه:)

پيش فرض

من که به نظرم بدون معلم میشه اما خب خیلی سخت تره
    من خودم رتبم حدود 170 شد که دارم این تجربه میگم

10. 2 کاربر از mondialogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز از نظر بنده مهمترین مسئله برای موفق بودن انگیزه می باشد . شما اول باید انگیزه خود را از تحصیل بدانید و سپس با تمام انرژی دنبال آن بروید . انگیزه در هر فردی می تواند متفاوت باشد مانند پول . موقعیت اجتماعی . کلاس و غیره ولی این را بدانید که هرچه انگیزه فرد عمیق تر باشد انرژی وی در رسیدن به هدف بیشتر و فرد موفق تر می باشد . بنابر این سعی کنید از اهداف و انگیزه های سطحی دوری کنید و کمی عمیق تر به بحث تحصیلات توجه کنید .
    یک نکته که بنده روی آن تاکید فراوان دارم اینه که درس خوندن نباید شما را از زندگی روزمره دور کند . شما باید خواب و خوراک طبیعی و استراحت به اندازه داشته باشید . حتی مهمانی و مسافرت هم جزء بسیار مهم زندگی می باشد که باعث میشه شما بتونید با ذهن بازتری به درس خوندن ادامه بدهید .از بیخوابی های زیاد شدیدا اجتناب کنید.
    موفق باشید

12. 5 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m-narvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    اول اینکه اصلا نیازی به کلاس رفتن نیست اگه معلمای خوبی داشته باشین.در غیر این صورت باز هم به نظر من کتاب کمک آموزشی خیلی بهتره.کلاس رفتن وقت گیره.اگه خواهر یا برادر داریت ازش بخواین که درس خوندنتونو کنترل کنه.سعی کنین ساعات مطالهتون هر چقدرم کمه به مرور زمان بیشتر شه.یا حد اقل کمتر نشه!اگه یه مدت طولانی درس نخوندین باز هم نگران نباشین بعد یه مدت بالاخره حسش میاد.یه چند روزی میخونین .هرچند باز ممکنه مثه قبل بشه ولی سعی کنین مدت این دوره های درس نخوندن کوتاهتر بشه و اون دوره های درس خوندن طولانیتر.حتما آزمونی شرکت کنین که فاصله بین آزمونا کم باشه.باعث میشه انگیزتون بیشتر بشه و بیشتر درس بخونین.اصلا اصلا به رتبه فکر نکنین.در ضمن هنوز خیلی خیلی زمان دارین اصلا نگران نباشین با خیال راحت بخونین.

14. 2 کاربر از m-narvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    خوب بزار من وضعیت گذشته و حال خودمو برات بگم

من 88 پیش دانشگاهی تیزهوشان اصفهان فارغ التحصیل شدم

توی دبیرستان اکثرا مثبت بودن و ولی از کل کلاسها یک اکیپ منفی تشکیل داده بودیم و فقط حال می کردیم

توی مدرسه اسممون از کلاس اولی ها تا پیش سر زبون بود...1-2 باری هم نزدیک بود اخراج بشیم

پدر مادرمون نمی دوستن دیگه چی کار کنن

کلاس ها رو یک در میون می رفتم... جات خالی حداقل یک بار همه چایخونه..بیلیاردی..یا سیتی گیم های شهر رو

رفته بودیم..زد بازی هم که جای خود

سوم رو هم با معتدل 15.5 پاس کردم...انگار ذاتا درسن نخون بودیم..به هیچ وجه درست نمی شدیم

تا کنکور 89 .....رتبم شد 17 هزار..یکی 20 هزار..حتی 50 هزار هم توی اکیپمون بود

خلاصش که دور هم جمع شدیم که چیکار کنیم... با خودمون گفتیم این همه سال حال کردیم...یک سال همه چیز رو می زاریم کنار

دانشگاه خوب قبول میشیم.... دوباره توی دانشگاه حال کردن رو شروع می نیم

دنیا رو داشتیم..یک سال رو بزاریم تا آخرت رو هم داشته باشیم( منظور ازآخرت بزرگسالی و دنیا نوجوانی است!!این هم از اثرات ادبیات خوندنه)

اول کار رفتیم همه با هم موهامو از ته زدیم...به نظر من اینکار رو حتما بکن...چ.ن جدا از بحث ظاهری..خودش به عنوان یک نشانه..تصمیمی که گرفتی رو بهت یادآوری می کنه...ولی ما کلا خیلی به موهامون ور می رفتیم..از دست این مدل موها

زید ها رو پروندیم...با دوستان کوچه بازار و گیم نت و بیلیارد و غیره قطع رابطه کردیم... خلاصه همه چیز رو گذاشتیم کنار(البته زندگیمون از حالت طبیعی خارج نشد ها منظورم عادتها نسبتا منفی از نظر مثبت ها رو گذاشتیم کنار...جمعه ها همه اول میریم کوه..بعد کله پاچه رو می زنیم و تا شب دور همی حال می کنیم...اما این میره تا جمعه هفته دیگه...خوابمون هم کافیه

الان من توی آزمون اول گزینه 2 رتبه کشوریم شده 1200... الان حسابی پشتکارم رو بالا ست و دارم میرم جلو

امیدوارم مطالبی که گفتم به کارت بیاد

در ضمن به شخصه 3 تا درس که خیلی ضعیفم یعنی عربی...ادبیات.....و فیزیک رو دارم میرم کلاس

ولی بهت بگم...خیلی از کتاب ها..مثلا آموزشی گاچ یا مبتکران یا نشر الگو و کتابهای دیگه که مفصل توضیح دادن...فرقی زیادی با کلاس نداره

ولی کلاس شفاهی هست و کتاب کتبی...گوش دادن سریع تر از خوندن هست...پس کتاب خوندن وقت بیشتری می بره(منظورم قسمت یاد گیری درس هست)

دوم کلاس اگه سوالی داری می تونی بپرسی...ولی اگه کلاس نمی ری ..می تونی بری مدرستون از دانش آموزها یا دبیر ها زنگ تفریح بپرسی...

حتما یکی از آزمون ها رو بنویس چون وادارت می کنه با برنامش جلو بری و خودت رو برای هر آزمون آماده کنی
    Last edited by ehsan_; 25-10-2010 at 14:20.

16. 3 کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین محسن جان شما اگه هدفت اینا باشه مطمئن باش بهش نمیرسی:

تا روی همه رو کم کنم/تا چیش فلانی درآد!!!/تا به فلانی ثابت کنم که میتونم/تا پولدار بشم/تا نام دکتر و مهندس و... پای اسمم بیفته/تا معروف بشم/تا مشهور بشم تا محبوب بشم/و..........
    میدونی چرا؟چون وقتی وسط سال برسه و یه خورده خسته بشی و از یه سری درسا حالت به هم بخوره به خودت میگی:به درک به جهنم حرف مردم میخوام چی کار؟پول که از راه های دیگه به دست میاد!!هرکی هر چی دوست داره بگه
    ولی اگه واقعا هدفت این باشه که برسی به رشته ای که دوست داری حتی اگه پول زیادی توش نباشه حتی اگه زیاد دهن پر کن نباشه حتی اگه عنوان دکتر و مهندس اولش نباشه حتی اگه رشته محبوبی نباشه ولی تو واقعا بهش علاقه داشته باشی مطمئن باش بهش میرسی چه میخواد برق شریف باشه چه فلان رشته سطح پایین از نظر مردم تو فلان دانشگاه مسخره یه شهر دور افتاده!
    منم پارسال هدفم مکانیک روزانه شیراز بود ولی بعد متوجه شدم اصلا به این رشته علاقه ندارم.و کلی تحقیق کردم تا به رشته مورد علاقم رسیدم و به خاطرش تغییر رشته دادم و امسال پشت کنکور موندم.
    البته مکانیک قبول شدم ولی دانشگاه آزاد.اگه واقعا به این رشته علاقه داشتم بیشتر واسه رسیدن بهش تلاش میکردم و روزانه هم قبول میشدم.
    من مطمئنم خیلی از کسایی که میگن میخوایم مثلا برق شریف قبول بشیم اصلا نمیدونند برق چیه.
    یعنی لب کلام:هرچی به هدفت بیشتر علاقه داشته باشی بیشتر براش تلاش میکنی و زحمت میکشی واگه سختی داشته باشه به جون میخری و بهش میرسی!

موفق باشید

18. 3 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دم همه شما گرم که نظراتتان گفتید

فکر نمیکردم استقبال کنید

مچکرم عزیزانم

پیروز وسربلند باشید

20. این کاربر از MOHSEN_A1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •