ببین محسن جان شما اگه هدفت اینا باشه مطمئن باش بهش نمیرسی:
تا روی همه رو کم کنم/تا چیش فلانی درآد!!!/تا به فلانی ثابت کنم که میتونم/تا پولدار بشم/تا نام دکتر و مهندس و... پای اسمم بیفته/تا معروف بشم/تا مشهور بشم تا محبوب بشم/و..........
میدونی چرا؟چون وقتی وسط سال برسه و یه خورده خسته بشی و از یه سری درسا حالت به هم بخوره به خودت میگی:به درک به جهنم حرف مردم میخوام چی کار؟پول که از راه های دیگه به دست میاد!!هرکی هر چی دوست داره بگه
ولی اگه واقعا هدفت این باشه که برسی به رشته ای که دوست داری حتی اگه پول زیادی توش نباشه حتی اگه زیاد دهن پر کن نباشه حتی اگه عنوان دکتر و مهندس اولش نباشه حتی اگه رشته محبوبی نباشه ولی تو واقعا بهش علاقه داشته باشی مطمئن باش بهش میرسی چه میخواد برق شریف باشه چه فلان رشته سطح پایین از نظر مردم تو فلان دانشگاه مسخره یه شهر دور افتاده!
منم پارسال هدفم مکانیک روزانه شیراز بود ولی بعد متوجه شدم اصلا به این رشته علاقه ندارم.و کلی تحقیق کردم تا به رشته مورد علاقم رسیدم و به خاطرش تغییر رشته دادم و امسال پشت کنکور موندم.
البته مکانیک قبول شدم ولی دانشگاه آزاد.اگه واقعا به این رشته علاقه داشتم بیشتر واسه رسیدن بهش تلاش میکردم و روزانه هم قبول میشدم.
من مطمئنم خیلی از کسایی که میگن میخوایم مثلا برق شریف قبول بشیم اصلا نمیدونند برق چیه.
یعنی لب کلام:هرچی به هدفت بیشتر علاقه داشته باشی بیشتر براش تلاش میکنی و زحمت میکشی واگه سختی داشته باشه به جون میخری و بهش میرسی!
موفق باشید .gif)