خیلی دوست دارم یه بار برم کویر لوت رو از نزدیک ببینم.
![]()
سالی چندبار
سالی یکبار
چندسال یکبار
کلا نمیرم سفر!
خیلی دوست دارم یه بار برم کویر لوت رو از نزدیک ببینم.
![]()
حرف این دوستمون رو به شدت تایید میکنم!
ما عید سال 87 شیراز بودیم یکی از بهترین سفرهایی بود که رفتیم واقعا شیراز خیلی قشنگه!
البته همه میگفتن شیراز رو باید همچین روزایی رفت که عطر بهار نارنج فضای شهر رو پر میکنه
ایران از دید نقاط گردشگری جز ده کشور نخست هست ولی به دلیل سختی مقررات برای گردشگران بدبختانه ایران نمی تونه از این ماجرا درآمد خوبی به دست بیاره
سلام
مازندران - بهشهر
من شهر خودمونو بهشهر معرفی میکنم که چند جای معروفش برای گردشگری عباس آباد و میانکاله هست. دریا هم که جای خود دارد.
عباس آباد هم که شامل یه دریاچه یا استخر هست که در فصول پرآب این سد پر آب میشه و در فصول کم آب تغذیه مزارع کشاورزی هست.
اسم قدیم بهشهر اشرف البلاد بود.
بهشهر یه کاخ صفی آباد هم داره که بالای کوه هست که هرجایی از بهشهر باشید این کاخ معلومه ولی الان منطقه ممنونعه هست و هیچ عکسی از اینجا دردسترس نیست!!!
جای بسیار زیبایی برای مسافران هست.
فاصله تا خود شهر هم 5.5 کیلومتر سربالایی هست.
------------
نام بهشهر پیش از دوره صفوی، تمیشه، نامیه، پنجهزاره، آسابسر و خرگوران بوده است. چون مادر شاه عباس، بهشهری بوده، وی با مسافرت به بهشهر، این شهر را پایتخت تابستانی خود ساخته و نام آن را به اشرفالبلاد، یعنی بهترین و شریفترین شهرها، تغییر داده است. او، کاخها و عمارتهایی را در بهشهر بنا نهاد. رکن الاسفار]، از درباریان دوره ناصری، در سفرنامه خود وجه تسمیه دیگری را برای اشرف ذکر میکند. او معتقد است زمانی که شاه عباس این شهر را به صورت مدرن و امروزی بنا نهاد، پارهای از درباریان گفتند «هذا اشرف من فرح آباد» و همین کلمه به مذاق شاه خوش آمد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------
چند عکس هم از بهشهر میزارم . که خودم هر جمعه ساعت 6 میرم و از این طبیعت زیبا لذت میبرم وعکاسی میکنم. همه عکسها هم خودم گرفتم.
عباس آباد بهشهر
آبشار سنگ نو
میـــانکــــاله
2/3 نوع پرنده های جهان در اینجا دیده میشند!
باغ شاه (پارک ملت)
کاخ صفی آباد (منطقه ممنوعه)
دوستان عزیز ،پاییز بیایید و یا اوایل بهار که بهتون سخت نگذره.
همه جاهای دیدنی هم برین حتما ببینین.
نمك آبرود رو كيلومتر 12 چالوس به شهسوار رو فراموش نكنيد
دوستنان عزیز من برای یک مسافرت کوتاه کاری عازم مشهد هستم و حدودا چند ساعتی وقت ازاد دارم
به نظرتون این چند ساعت رو چه طور می تونم بگزرونم یا کجا میشه برم ؟ (به جز حرم!!!)
پارک ملت!!شیر سنگی!!(پارک ملت بیشتر توصیه میشه!) البته اگه برا سرگرمی میگی!! که میشه تو چند ساعت رفت و استافده کرد!!به نظرتون این چند ساعت رو چه طور می تونم بگزرونم یا کجا میشه برم ؟ (به جز حرم!!!)
من چند بار رفتم،تو خود مشهد جای خاصی پیدا نکردم!!
--------------------
لامصب!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوه سنگی ؟شیر سنگی
پارک ملت!!شیر سنگی!!باورم نمیشه نوشتم شیر!!! شرمنده!کوه سنگی ؟
-------------
ایلام:
عروس زاگرس،شهر کوچیک و نیم میلیون نفری من،میشه گفت همه جور اب و هوایی داره!! شمال ایلام،کاملا کوهستانی با کوه های بلند و باحاله!! جنوبش هم کاملا گرم و به حالت دشت...خشک و بی اب و علف!! طبیعتا وقتی مرکز استان،توش هیچ پارکی نیست،یعنی اینکه انتظار هتل های کوهستانی،تله کابین برای کوه های بلند و .... خنده دار و بیهوده هستش!!!
دریاچه ی ایلام که البته بیشتر سده ایلامه تا دریاچه!
روستای پاکل!
مسیر ایلام دره شهر(مسیر کوهستانی ترین به کم ارتفاع ترین!!)
تنگ رازیانه!
کولک( بعد از اینجا میشه عراق!! خوراک هر هفته ی من و خیلی های دیگه!!)
سد ایلام!
ارغوان
کلم!
فک کنم حجم صفحه خیلی خیلی زیاد شد!! (یک مگ!)لطفا ببخشید.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by senaps; 13-06-2011 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)